Connect with us

BN'ers

Bekijk: Peter Gillis betrapt op in zijn hut met 3 jonge dames!

Peter Gillis is de laatste tijd veel in het nieuws vanwege zijn breuk met Nicolleke en al het geklets daarover. Er is echter natuurlijk werk aan de winkel. Het park in Petertje gaat deze maand weer open. Dat moet Peter op sociale media hebben aangekondigd: “Weet jij in welk park ik zit? Alle Oostappen vakantieparken gaan op 24 maart weer open en natuurlijk ben ik voor die tijd klaar met mijn tour. Ik kijk er nu al naar uit it Het park is weer vol. Interessant park! Oh ja… natuurlijk het park Hengelhoef, een geweldig park voor gezinnen die de Belgische grens oversteken.\’Peter Park staat echter bekend als vies, vervallen en zelfs gevaarlijk Beroemd in de afgelopen jaar, daarom hielden Dennis Schouten en Jan Roos van Roddelpraat een poll om verhalen van medewerkers en bezoekers te verzamelen.

Er zijn zoveel verhalen over Peter Gillies!

Het eerste verhaal is het verhaal dat we vaak over Peter horen. Een oud-medewerker: “Werkte af en toe bij Prinsesnmeer (2015-2019). Peter zat vaak in de kroeg met nette jonge dames, zelfs jonger dan Nicolek. Verder geen bewijs, maar die gingen vaak naar Peter na binnenkomst in de kroeg. Het hokje hangt al.” .

Ik vind dat de saucijzenbroodjes goed bij elkaar passen. Minder interessant zijn de verhalen van andere bezoekers en oud-medewerkers. Afgezien van de verhalen over zijn vervallen, vuile huis in het park, zouden veel medewerkers doodsbang zijn voor Peter. Zo erg zelfs dat veel mensen meldden dat ze ziek werden. Hier zijn meer bizarre verhalen toen ze wisten dat Peter zou komen: