Connect with us

BN'ers

Wesley Hoedt, vriendje Emma Heesters, sliep met een ander meisje

Je kent Wesley Hoedt waarschijnlijk als profvoetballer en vriendje van Emma Heesters. Het afgelopen jaar zijn er verschillende verhalen opgedoken dat Wesley andere vrouwen had. Het was even stil, maar de Juicechannel begon een nieuw gesprek.

Tijdens deze gesprekken sprak Wesley vermoedelijk met een andere vrouw. Vergis je niet, deze gesprekken gaan niet over de zin van het leven. Juicechannel meldt: “Wesley, Wesley Wesley… is Emma niet genoeg voor je? We hebben gedeeld dat je andere meiden berichten stuurt op Instagram. Emma kan er niet meer omheen en heeft het voor je afgeslagen bij RTL Boulevard. Dat is Je hebt waarschijnlijk haar laatste waarschuwing gekregen omdat je nu voorzichtiger bent. We kregen een bericht van een vrouw en je had het over s*ks.’

Gaat Emma Heesters Wesley Hoedt nu dumpen?

Juicechannel legt uit hoe de voetballer te werk gaat: “Je zit stiekem op Instagram, maar bent geobsedeerd door Snapchat. Is het omdat je je Snapchat-naam hebt veranderd? Je bent niet slim genoeg om daar foto’s te plaatsen.” Het sap-kanaal plaatste later verschillende screenshots van de gesprek tussen Welsey en de vrouw. Juicechannel schreef: “We kregen een chat van Wesley. Hij is slim genoeg om zijn naam te veranderen, maar plaatst zo’n stomme foto. In de chat wil Wesley misschien ‘echt…  …'”, weet je. De vrouw vroeg Wesley om een foto met het “vredesteken” om er zeker van te zijn dat het Wesley was. Ze snapte het. Swipe om de rest van het gesprek te zien: