Connect with us

BN'ers

Rob de Nijs en vrouw Jet delen droevig nieuws over hun 11-jarige zoon

De gezondheid van Rob Dennis (80), die lijdt aan de ziekte van Parkinson, ging in de loop van de tijd dramatisch achteruit. Helaas heeft zijn vrouw Jeter (54) het zeer droevige nieuws nu op Instagram gedeeld. Hun zoon werd opgenomen in het ziekenhuis.

Rob de Nijs vertelde niet lang geleden aan Privé dat hij niet meer kon lopen. “Ik kan nu geen stap meer zetten. Het is niet anders, ik heb deze ziekte en het wordt erger. Het is nooit beter geweest”, zei hij destijds.

Helaas ligt ook de 11-jarige zoon van Rob de Nijs en Jet, Julius, in het ziekenhuis. Hij moest aan blindedarmontsteking lijden. Jet laat het ons weten via Instagram. Ze deelde een foto uit het ziekenhuis waarop te zien is dat Julia een infuus krijgt.

“Ons leven zou wat saaier kunnen”, schreef de vrouw van Rob Denise bij de foto. “Net iets ‘normaler’, geen poespas. Maar deze week had de 11-jarige een probleem met een basisorgel”, klinkt het. De familie heeft veel steunbetuigingen ontvangen. “Veel succes!” en “Veel succes!”, die meerdere keren naar voren kwamen in de commentaren.