Connect with us

BN'ers

Salaris van familie Meilandjes ligt op straat: Erica Renkema laat zich verrassend uit

Binnenkort wordt het achtste seizoen van “Meilan Manor” uitgezonden. De familie zal veel geld verdienen aan de realityserie, aangezien hun verdiensten per aflevering eerder waren uitgelekt. Daar moet Erica Renkema nu iets over zeggen.

In “Chateau Meiland” volgen we de wilde avonturen van Martien Meiland, Erica Renkema en hun twee dochters Maxime en Montana. In het volgende seizoen zullen we waarschijnlijk meer zien van het onlangs verworven nieuwe hotel van de familie, “Code Rosé.”

Het programma is nog steeds erg populair in Nederland en in mijn land. Dat betekent dat ze veel geld verdienden aan ‘Meilan Winery’. Eerder werd gemeld dat Melanges zo’n 50.000 euro per aflevering zou krijgen. Erica vertelde erover in een interview met Weekend magazine.

“Klopt dat? Natuurlijk ga ik er geen uitspraken over doen” klinkt kort en bondig. “Nee, man, sommige mensen houden daar niet van,” verduidelijkte ze. Ze geeft toe dat ze het nog steeds vreemd vindt dat ze betaald zouden worden voor de normale dingen die ze doen. “We hebben eigenlijk gewoon gedaan wat we zouden doen,” zei Erica. “Nu is het ons werk, dus we worden betaald”, concludeerde ze.