Connect with us

BN'ers

Fans bezorgd over Sylvie Meis na het zien van bikinifoto’s: ‘Ik ben hier bang voor!’

Wie Sylvie Meis op Instagram volgt, kan tal van vakantiekiekjes verwachten. Hoewel de Nederlandse niet meer op de Nederlandse televisie te zien is, ligt dat anders in Duitsland, waar ze nog (soms) welkom is in de show. Wat doet Sylvie in haar overvloedige vrije tijd? Om de feestdagen te vieren natuurlijk.

Bijna wekelijks lijkt de presentator wel weer op een tropisch oord te zijn. Velen hebben echter gemerkt dat dit meestal alleen wordt gedaan. Sylvie had al gezegd dat ze niet bij haar man woonde, en dat ze elkaar maar heel weinig zagen. Sylvie: “Mijn man en ik wonen niet samen. Hoe dan ook, we hebben een modern huwelijk waar we allebei hard werken en elkaar meestal in het weekend en op feestdagen zien.” Je zou willen dat ze elkaar vaker zien, want Sylvie lijkt Elke dag is op vakantie.

Volgers vinden Sylvie Meis iets teveel!
Momenteel lijkt Sylvie op de Malediven te zijn. De foto’s overspoelden Instagram opnieuw. We weten niet wie het heeft gemaakt, het was eigenlijk Sylvie die zelf voor de camera poseerde. Sylvie heeft voor talloze foto’s in haar badpak geposeerd. Om zichzelf te presenteren aan haar volgers natuurlijk, maar ook om te pronken met de prachtige stranden en omgeving van de Malediven. Tenminste, dat denken we. Volgers zagen pas hoe geweldig de 44-jarige presentatrice was. Volgers zeiden dat Sylvie dunner werd. Veel mensen in de commentaren zeggen: “Ga iets eten!” en “Dit is niet gezond meer… ik word er bang van!” Observeer en oordeel zelf: