Connect with us

BN'ers

Peter Gillis kust vrouw, 25, op carnavalsfeest

Het is al een tijdje officieel bekend dat Peter Gillis en Nicole Kramers geen koppel meer zijn. Maar volgers van het Juice Channel weten dit al lang. Zo lijkt Nicole, die ooit zoenend op een parkeerplaats langs de snelweg werd gefotografeerd, helemaal de weg kwijt te zijn nadat er onlangs allerlei rare filmpjes op TikTok verschenen. Op Instagram zei Peter onlangs: “Beste vrienden en fans. Nicole en ik hebben een goede verstandhouding, maar hebben besloten om onze eigen weg te gaan. We doen het in der minne, want we hebben nog steeds veel plezier samen als partners. Maar als we Elk individu is beter. We gaan elk onze eigen weg. Ik hoop dat iedereen begrijpt dat we nu alleen willen zijn. We zullen dat eerst oplossen.’

Er is niets mis mee dat Peter Gillis betrapt wordt op het kussen van een 25-jarige vrouw, zou je denken, maar raad eens? Niet alleen deed Nicolleke het weer met anderen, ook onze goede vriend Peter at met een andere portemonnee.

De mannen van Gossip Talk laten een video zien waarin we Peter zien kussen met een vrouw die volgens de filmmakers veel jonger is dan hij. De dame werd zelfs geschat op ongeveer 25 jaar oud. Kassa zal zich prima vermaken met een jongedame als de barbezoekers het hoofdpersonage van de SBS6-serie Massa zien. Toen de twee naar buiten liepen, besloot hij achter hen aan te gaan en legde ze allebei vast op camera. Denk je dat het iets met zijn geld te maken heeft?