Connect with us

BN'ers

Chantal Janzen is helemaal niet goed

Onlangs schreef Chantal Janzen in haar eigen tijdschrift &C dat ze vroeger geen geld had voor boodschappen. Chantal Janzen zei dat ze als 22-jarige opkomende actrice soms geen boodschappen kan doen, sterker nog, soms staat ze zonder geld aan de kassa. Ze schaamde zich en moest al haar boodschappen bij de caissière achterlaten.

Chantal kreeg 1.500 euro voor haar eerste film, Full Moon, die ze uitgaf aan kleding en andere dingen met vrienden, en als ze ging winkelen, had ze geen geld meer. Ja Chantal, logisch dat je de boodschappen niet meer kunt betalen als je je geld aan andere dingen uitgeeft. Het gaat er niet om dat je financieel zo moeilijk bent, het gaat om je onvermogen om met geld om te gaan. Ze voelde zich helemaal niet slecht, ze gedroeg zich gewoon normaal. Sommige mensen moeten naar voedselbanken en kunnen hun rekeningen niet meer betalen, wat zwaar is.

Maar zoals bovenstaand verhaal laat zien, houdt Chantal van aandacht, en nu plaatst Chantal ook allerlei soorten poep en scheten online, van verkoudheden tot allerlei andere belachelijke dingen. Dus hier is het weer vandaag. Ze zei dat de hele familie griep had en dat ze erg ziek was. Haar zoon moest ’s nachts zelfs 8 keer spugen, wat zwaar voor haar was.

Dit is wat ze zei:

“Deze peuter moest gisteravond 8 keer spugen”, zei de gastheer op Instagram. “Maar natuurlijk is alles in orde, want we zitten hier als twee dode Lego’s met rode ogen op de keukenvloer, en hij danst en zingt: we gaan je rocken.”

Ik hoop dat je je snel beter voelt, want we kunnen niet wachten om te zien wat je nog meer te zeggen hebt over Chantal.