Connect with us

BN'ers

Foto: Humberto Tan poseert met een jonge blondine: “Nieuwe vriendin!”

Humberto Tan zei op sociale media dat zijn huwelijk na 30 jaar strandde. De presentator staat al een tijdje in de roddelbladen als het om zijn relatie gaat. Een paar jaar geleden zou alleen Dionne Stax een affaire hebben gehad. Deze keer rapporteren de sapkanalen opnieuw over een affaire die de relatie mogelijk heeft beëindigd. Humberto schreef op Instagram: “Meestal reageer ik niet op privéverhalen in de media, maar nu dacht ik dat het goed zou zijn om iets te zeggen.

Na bijna 30 jaar samen zijn Ineke en ik een tijdje uit elkaar geweest. We hadden een geweldige tijd samen, maar leefden in harmonie sinds we uit elkaar waren. Samen met de liefde voor onze kinderen. We praten er niet over in de media. Wij houden dit vertrouwelijk. ’ Maar natuurlijk wachten Juice Channel en de roddelbladen reikhalzend uit naar het verhaal erachter.

Humberto Tan gespot met blondjes!

Terwijl Yvonne Coldeweijer momenteel voor de rechter staat voor haar rechtszaak tegen Rachel Friedel ‘Cremeerde Kroket’ Hazes, gaat het sap natuurlijk gewoon door. Zo ontving Coldeweijer een foto van Humberto in een vliegtuig met een blondine. Om dit alles te verifiëren, stuurde Coldweijer Humberto een sollicitatie. Coldeweijer schreef op WhatsApp: “Hallo Humberto. Yvonne van sapkanaal Life of Yvonne. We kennen elkaar niet, maar ik vroeg me af of ik iets met je kon checken. Foto’s uit het vliegtuig in Suriname. De dame zou een nieuwe liefde. Is het waar?” Humberto ontwijkt de vraag een beetje: “Het is simpel. Ik ben in Suriname voor documentaires en fotografie. Werk dus.