Connect with us

BN'ers

André Hazes voor zo’n belachelijk bedrag in ruil voor een optreden

We weten al dat het André Hazes even heeft gekost om na Burnout met een nieuw team van schrijvers aan een nieuw album te werken. Met Holland’s Hazes maakt hij dit jaar een comeback. Er is ook een kans om hem uit te nodigen voor een feest en andere optredens.Nu weet ik dat de zanger een half uur zangtijd nodig heeft, wat niet slecht is!

in de muziekindustrie

In de voetsporen van zijn overleden vader, André Hazes, werd André Hazes vanaf zijn 13e een beroemdheid in de muziekindustrie. Denk aan liedjes als “Thank you my friend” en “Live”. De zanger vindt zelf dat er niets aan zijn optredens moet worden gedaan en zegt: “Bezoekers moeten de wow-factor ervaren. Voor mij zijn de dagen van alleen je stem voorbij. Ik hou ervan om uit te pakken en in de foto’s van fans te zien op sociale media en denken: dit is mijn show.”

anderhalf uur

We weten nog geen releasedatum voor André’s nieuwe album, maar het zal een nieuw geluid bevatten waardoor het minder intiem zal klinken dan voorheen. De zanger vraagt ​​momenteel 19.500 euro voor een show van een half uur, inclusief een bomvol podium. Dus wil je hem inhuren op je feest, dan kun je alvast beginnen met sparen.