Connect with us

BN'ers

Nicole’s minnaar verlaat abrupt school: ‘Ze is ontspoord in relatie met Peter Gillis’

Nicole is meerdere keren beschuldigd van ontrouw tijdens haar relatie met Peter Gillis. Zo werd ze gefotografeerd terwijl ze een onbekende man kuste op een parkeerplaats, en toonden Dennis Schutten en Jane Ruth pornografische foto’s van Nicole die ze naar een andere man stuurde.

Nicole en Peter ontkennen altijd de geruchten en doen alsof het oké is. Maar nu het stel uit elkaar is, heeft Nicole meteen een nieuw vriendje. Dat is Mike, de kapper in Schoonhoven. Helaas hield Nicol het niet lang vol, want Mike dumpte Nicol snel en voordat we Nicol konden vertellen was hij bezig met andere mensen. Nicole zat dus niet stil.

Nu gaan er geruchten dat Nicole ook op zoek is naar Michael Vanderplatz. Michael is de ex van Barbie. Ook lekte het Whatsapp-gesprek uit dat Nicole met Michael wilde daten.

Maar nu zei Michael ook dat ze belden en dat hij uiteindelijk de boot stopte. Maar nu gaat Michael uit met Charlier, de ex-vriend van Barber Mike, die destijds Nicole was.

Ciel klaagt privé over haar ex, Mike. Dag na dag werd ze vervangen door Nicole omdat Mike beroemd wilde worden.

Dus Nicole achtervolgt Michael opnieuw om wraak te nemen op Mike nadat hij haar heeft gedumpt? Hoe dan ook, het is één grote soap.