Connect with us

BN'ers

Peter Gillis tong uit met nieuwe vriendin midden op straat

Haha gepakt! Toen Petertje op klaarlichte dag afscheid van haar nam, vocht hij met haar tong. Althans, dat is wat de roddels zeggen. Hij heeft zich in ieder geval prima vermaakt.

Verrukkelijk In de laatste aflevering van roddels zie je hoe goed Peter het kan vinden met zijn nieuwe minnaar. Dit is wat de persoon die ze de foto stuurde zei: “Ze dansten de hele nacht, dus toen ze in de auto stapten, liep ik gewoon met ze mee, want je weet maar nooit”

Hij voegde er ook aan toe dat het meisje slechts 25 jaar oud leek te zijn. Dus onze Peter doet het weer super. Peter is volgens Jan Roos echter niet per se Casanova. “Je moet gewoon mooi of rijk zijn, dan komt het goed met die kinderen.” Eerder die week hadden de kinderen het duidelijk te druk met de zorg voor Peter.

En nicole

Ook Nicolleke was erg blij. Eerder schreven we al over hoe ze met iedereen stottert tijdens de carnaval. Maar goed, als je het ons vraagt ​​hebben ze gelijk. Iedereen zou ervan moeten genieten.

De foto’s uit die film zien er niet goed uit, maar gelukkig hebben de roddelfoto’s niet het 500.000 watermerk erop. Als je ze wilt bekijken, ze staan ​​op 7:52 van de onderstaande video.De foto begint met Peter en zijn kinderen