Connect with us

BN'ers

Uitgelekt: Martien Meiland is vervelend en eng als de camera’s uit staan

Nadege laat weten dat Martien een vervelend en eng persoon is als de camera’s niet draaien. We weten allemaal dat Nadege de eerste twee seizoenen de butler van Martien en zijn familie was.

Als je de aflevering zo bekijkt, lijkt Nadege geliefd bij de familie Meiland, maar niets is minder waar. Nadege verscheen voor het eerst op tv als een man die veel klaagde en daarna hulp kreeg van zijn familie. Ze doen er alles aan om een ​​goed tehuis voor Nadege te vinden en voor haar te zorgen, zo lijkt het…

Martien en Erica probeerden haar zelfs wat geld te geven om haar huis te bouwen, maar dat leek Nadege niet op prijs te stellen.

Nadege had daar Meilandjes gemaild om zich te verontschuldigen. Martien vond het een goed idee, maar de rest van de familie vond van niet. Maxim geloofde zelfs dat ze dat alleen zou doen als je geld van de familie wilde. Nadege zegt dat het een grote leugen is en Maxime een leugenaar.

Maxime zegt ook dat Martien vervelend en eng is als de camera’s niet draaien, en dat ze nooit meer terug lijkt te komen om zich bij de familie te voegen.