Connect with us

BN'ers

Gerald Joling dicht bij verslaving?zanger openbaar gebruik

Gerard Joling heeft in een interview voor het eerst gereageerd op vragen over het vermeende drankgebruik van zijn collega Tino Martin tijdens een show op Curaçao. Hij laat weten wat hij er werkelijk van vindt, en dan moet hij ook iets opmerkelijks zeggen over zijn eigen drankgebruik.

Tino Martin ligt sinds oudejaarsavond onder vuur. Daarna trad hij op op Curaçao, in aanwezigheid van Gerard Joling. Martin kreeg na de show veel kritiek omdat hij volgens het publiek dronken op het podium stond. ‘Hij kon amper lopen’, zei hij.

In een interview met The Weeknd heeft Gerard Joling nu zijn gedachten over dat spraakmakende optreden en Martins vermeende alcoholisme. “Wat andere mensen doen, moeten andere mensen doen. Ik ga apen niet meer leren klimmen. Als mensen denken dat ze het goed doen…”, zegt Joling. Zelf beweert hij dat hij nog nooit dronken is geweest op het podium.

Hij gaf echter toe dat hij veel dronk. “Soms is het te veel”, geeft hij openhartig toe. “Maar ik zou het na een show doen of zoiets, maar nooit ervoor. Wat mij betreft betalen mensen gewoon veel te veel geld voor een show”, legde hij uit. “Ik moet het schoon houden”, besloot Jolin.