Connect with us

BN'ers

Slecht nieuws: Groot drama dochtertje Jim Bakkum

De impact op zijn relatie is voelbaar

Jim Bakkum en zijn vrouw Bettina Holwerda werden verliefd als Danny en Sandy in de musical Grease uit 2006. Ze trouwden in 2011 en versterkten hun liefde met zoon Lux en dochter Posy met Molly in 2012, 2015 en 2019.

Hun ouderschap in combinatie met drukke professionele schema’s betekende dat het moeilijk was om genoeg tijd te vinden om als koppel quality time samen door te brengen.

Wat ze willen zien, zal snel veranderen. Al is voor Jim en Bettina het geluk van toekomstige generaties natuurlijk het belangrijkste. De jongste dochter, Molly, leek bijzonder bezorgd.

Kort na haar geboorte moest de kleine Polly vanwege een infectie in het ziekenhuis van haar ouders worden gescheiden. Ze had het geluk om na 12 stressvolle dagen veilig thuis te komen, maar volgens Bettina had het hele incident een grote impact op haar dochter: “Ze werd omringd door piepjes en vreemden. Er was verlatingsangst.”

Angst om in de steek gelaten te worden, vooral als Jim en Bettina samen op pad moeten. Dan zou Molly erg depressief worden. Bettina legde uit dat ze thuis zou blijven tot haar dochter helemaal gekalmeerd was. “Het voelde niet goed om in paniek te raken en mijn baby bij een oppas achter te laten.”