Connect with us

BN'ers

Angst groeit over Nicole Kramers na breuk met Peter Gillis: ‘Ze kan niets doen’

Vorige week kwam het droevige nieuws dat Peter Gillis en Nicole Kramers hun relatie beëindigen. Ondertussen lijkt het niet goed te gaan met Nicol, en daar heeft sapkoningin Yvonne Coldeweijer nu iets over te zeggen.

“Nicole en ik konden het goed met elkaar vinden en hebben besloten om onze eigen weg te gaan”, schreef Oostappen-eigenaar Peter Gillies onlangs op zijn Instagram-pagina. “We hebben het op een vriendschappelijke manier gedaan omdat we samen waren als partners. Nog steeds erg goed. Maar het zou voor ons allebei beter zijn als we onze eigen weg gingen”, verduidelijkte het “Massa is Kassa”-gezicht.

Maar na een weekje vrij heeft Yvonne Coldeweijer al goed nieuws te melden. Volgens een van haar spionnen is Peter gespot met zijn nieuwe vriendin. Ook deelde ze voor het eerst een foto van de twee die hand in hand lopen in het centrum van Maastricht. ‘Toevallig lijkt zijn nieuwe vriendin een beetje op Nicole, maar dat is ze niet’, zei tante Gossip.

Dus Peter sliep niet slecht tijdens de pauze, maar Nicole leek slechter te slapen. Ze probeert geld te verdienen met haar TikTok-volgers door de gekste dingen te doen. “Nicole is nu hulpeloos en schrijft op haar voorhoofd de namen van de kinderen die haar geld op TikTok hebben gegeven,” zei Yvonne. Bovendien vroeg ze om steeds meer geld. “Krijg je naam op haar voorhoofd als je minimaal 100 euro geeft”, schreef de sapkoningin.