Connect with us

BN'ers

FOTO’S: Boze Linda de Mol op de foto met Jeroen Rietbergen in Parijs

Het Shownieuws bracht gisteravond het ongewone nieuws, ze hadden een “primeur” over Linda de Mol. Shownieuws wist op Juice Channel-achtige wijze de vraag te stellen: “Een grote primeur! Na maanden van roddels en speculaties onthulde Linda ons EXCLUSIEF dat haar relatie met Jeroen Rietbergen de presentator vertelde dat als zij en Jeroen samen zouden zijn.” mijdt al meer dan een jaar de media. Dat komt natuurlijk door de rol van Jeroen Rietbergen in de beruchte BOOS-reeks, waarin Jeroen de hoofdrol speelde. De twee werden direct gescheiden en Jeroen werd naar een kliniek gebracht. Linda zei dat de relatie voorbij was. Yvonne Coldeweijer wist vanaf het begin dat deze “zogenaamde” breuk alleen maar was om Linda’s reputatie te beschermen. Ondertussen zit Jay ’s avonds bij Linda op de bank.

Rond Valentijnsdag is Linda de Mol gespot!

Onlangs brak echter het nieuws uit dat Linda met Jay in Chili was gefotografeerd. Een spion van Coldeweijer meldde dat Linda expliciet zou vragen om niet gefotografeerd te worden. Een van de spionnen van Shownieuws trekt zich niet zoveel aan van wat Linda denkt. Linda en Jaylen werden gefotografeerd op een terras in Parijs. Linda’s primeur over haar en Jeroen blijkt anders te zijn.

Linda reageerde nogal furieus op Shownieuws: “Ik ben niemand uitleg verschuldigd. Het gaat om mijn privéleven. Ik zal zeggen dat ik na een jaar tot de conclusie ben gekomen dat ik nog wat dingen moet uitzoeken. Ik wil stop hier!” Yvonne Coldeweijer bleek weer gelijk te hebben. We vermoeden echter dat Linda’s reputatie haar geen goed doet. Foto’s zijn te zien in Shownieuws.