Connect with us

BN'ers

Frans Bauer deelt verschrikkelijk nieuws: ‘Mariska gaat dood’ sterkte

Frans Bauer was bijna altijd opgewekt en opgewekt, maar de beroerte van vrouw Mariska Bauer liet diepe littekens achter.

In De Kist spreekt hij openlijk zijn angst voor de dood uit tegenover Kefah Allush. Hierdoor ontstaan ​​emotionele beelden. “Het zijn die momenten waarop je je realiseert hoeveel je van iemand houdt”, zei de zangeres, wiens familie vorig jaar een levensveranderende schok kreeg toen Mariska een beroerte kreeg. Ondertussen gaat het stukken beter met haar. Frans zegt nu dat het allemaal maar snelkoppelingen waren.

De volkszanger onthulde: “Mariska had een beroerte. We waren aan het praten en op een gegeven moment begon ze te zeggen dat ze gek was. Voordat je het wist, was je bij de dokter, en voordat je het wist, lag je in het ziekenhuis. Erger nog. Dan ga je hele gekke dingen denken.\\\’

Frans zei dat de gezondheidsproblemen van Mariska een eye-opener voor hem waren. “Ik denk dat het het moeilijkste was dat ik ooit heb meegemaakt. Ik dacht dat ze dood zou gaan. Echt waar.”

Toen de gastheer dit aan Arush vertelde, zag hij dat Frans weer in de problemen zat. Frans antwoordde: “Dat is één ding waar ik niet tegen kan. Het zijn net zulke momenten waarop je beseft hoe erg het gaat en hoeveel je van iemand houdt. Dan overvalt de angst voor de doos me de horror die de doos in moet. \”Meer horror. \” .\\\”De doos zelf is duizend keer groter. \\\”