Connect with us

BN'ers

Video: BN’er opgepakt vanwege mishandeling in snackbar wat erg dit

Morena Rebolledo zegt je waarschijnlijk niets. Dit is een TikTok-dame met aardig wat volgers op het desbetreffende platform. Met korte ‘grappige’ filmpjes en voornamelijk make-up tutorials weet de dame miljoenen kijkers te trekken. Gistermiddag stond de blondine in een snackbar waar ze een bestelling had gemaakt. Haar bestelling werd omgeroepen waar niet op gereageerd werd, dat zeggen de bronnen bij Reality.FBI. Zoals vanzelfsprekend hebben de medewerkers toen wat harder haar bestelnummer omgeroepen waarbij een ander (personeel of klant) ook het nummer heeft geroepen. Dit heeft de desbetreffende dame schijnbaar geprikkeld om woedend te worden, dat was te hard. Reality.FBI schrijft: “Morena zou vanmiddag opgepakt zijn. We hebben ook beelden ontvangen van het voorval. Daarin is te zien dat Morena een woordenwisseling heeft met iemand van een patatzaak. Vervolgens is een klap te zien en ontstaat er een worsteling!“. Een spion van Reality.FBI geeft aan dat het om mishandeling gaat.

TikTok-Dame uit SBS6 Alleskunner opgepakt!

Reality.FBI beschrijft het voorval: “De twee zijn uiteindelijk uit elkaar gehaald. Volgens bronnen is Morena uiteindelijk opgepakt. Waar de ruzie over ging is niet geheel duidelijk. Maar wat we het meeste horen is dat haar bestelling te hard werd omgeroepen nadat deze al een paar keer was omgeroepen. Morena zou de eerdere omroepen niet gehoord hebben.

Wat erg:

Toen iemand anders haar bestelling (te hard) omriep, vermoedelijk de dame met wie ze in een worsteling raakte, ging Morena verhaal halen op de toon die we in het filmpje zien. Het zou ‘respectloos’ zijn geweest. Waarschijnlijk zit Morena nu nog vast.” Het blijkt iemand te zijn die ook op SBS6 te zien is: “Héél benieuwd wat SBS6 gaat doen met deze kwestie. Morena zit namelijk in een nieuw seizoen van De Alleskunner dat aanstaande zaterdag begint.” De beelden van het voorval: