Connect with us

BN'ers

Prinses Amalia haalt snoeihard uit naar haar vader: ‘Heel irritant’

Gisteren liet prinses Amalia nog weten dat ze het heel erg zwaar heeft doordat ze geen normale student meer kan zijn door de bedreigingen. Ook lijkt het erop dat alle negatieve berichtgeving omtrent haar overgewicht haar te veel te worden.

Desondanks probeert ze zich goed staande te houden en hoewel het voor Amalia moeilijk is om uit de schaduw van haar moeder Maxima te stappen die zo charmant en natuurlijk in de omgang is blijft ze het proberen.

Maar dat gaat niet altijd goed. Zo maakte Amalia een enorme blunder tijdens het werkbezoek van de Oranjes in het Caribisch gebied. Ook zagen we Amalia samen met haar vader heel ongemakkelijk dansen tijdens een carnavalsoptocht.

En nu duikt er weer een filmpje op waar Amalia uithaalt naar haar vader. Amalia is op bezoek bij het rode kruis en daar spelen ze even een gesprek na met een slachtoffer. Maar er is op dat moment natuurlijk geen echt slachtoffer dus Willem-Alexander biedt zich aan om het slachtoffer te spelen. Nou dat vindt Amalia dus helemaal niet zo leuk en ze noemt haar vader dan ook heel irritant.

Hieronder het filmpje waarin Amalia uithaalt naar haar vader.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door De Telegraaf (@telegraaf.nl)