Connect with us

BN'ers

Enorm groot verdriet voor Rachel Hazes

Rachel Hazes vindt het niet leuk dat haar eigen dochter een rechtszaak tegen haar is gestart. Volgens Rachel weet Roxeanne ‘heel goed’ dat haar moeder “altijd de beste intenties” heeft gehad.

In de rechtszaal liet Hazes haar emoties nogmaals blijken. “Ondanks dat Roxeanne er niet bij is, hoop ik oprecht dat het voor haar duidelijk wordt hoe het daadwerkelijk zit. Als Roxeanne eerlijk is en terugdenkt, weet ze dat ik als moeder diep in mijn hart altijd het beste heb gewild voor mijn kinderen.”

Leed

Rachel Hazes heeft de laatste paar weken ‘ongelofelijk veel over zich heen gekregen’. Dat zei haar advocate Annemiek van Spanje donderdag tijdens de behandeling van het kort geding.

Volgens Van Spanje spreekt is het ‘leed’ voor haar cliënte ‘entertainment voor Nederland’. ‘Er zit hier een moeder tegenover, figuurlijk gezien dan, haar dochter.’

Kort geding

Roxeanne heeft haar moeder voor de rechter gedaagd omdat zij denkt dat Rachel zich ten onrechte profileert als de erfgename van wijlen André Hazes.

Die zaak spande zij samen aan met een voormalig testamentair bewindvoerder. Roxeanne eist dat haar moeder zich niet meer profileert als erfgename van de volkszanger en haar meisjesnaam, van Galen, weer opvoert.