Connect with us

BN'ers

Echtgenote Rob De Nijs bereidt zich voor op het onmogelijke: “Het afscheid nadert”

Rob de Nijs lijdt aan parkinson. De zanger blijft, ondanks zijn ziekte, positief in het leven staan.

Rob kan niet meer lopen. Hij heeft ook heel veel zorg nodig. Die zorg krijgt hij van zijn echtgenote Henriëtte.

Henriëtte geeft in Weekend een emotioneel interview. “Het afscheid nadert, dat vind ik best wel heftig.”

“We zijn zo lang bij elkaar. Ik weet het: het mooiste ligt achter ons.”

“Dat betekent dat dit niet mooi is, dit is mega-intens. Maar eigenlijk zou ik deze periode liever niet hebben.”

“Ik ben stapelgek op die man, dus ik wil hem niet kwijt. Maar ik weet dat het wel gaat gebeuren.”

Lees verder

BN'ers

Deelnemer van The Voice of Holland voelt zich vernederd door Marco Borsato

Aanklagers zeiden dat Marco Borsato alleen werd aangeklaagd wegens vermeend misbruik van minderjarigen in zijn privéleven. Hierdoor is Marco niet vervolgd voor zijn vermeende misbruik achter de schermen van The Voice of the Netherlands.

Maar in een podcast en dan? Oud-deelneemster Babette van Vught sloeg Marco in elkaar. Babette deed op 18-jarige leeftijd voor het eerst mee aan The Voice. Het was in 2012, voordat ze naar huis moest, ze deed een liveshow onder leiding van Marco.

Maar om één uur ’s nachts in 2015 belde Marco haar uit het niets en vroeg of ze dit jaar weer auditie wilde doen voor The Voice. Volgens Marco hadden ze niet genoeg kandidaten.

Babette omschrijft het als volgt:

“13:00 uur. Als ik het nog een keer zou doen. De audities gingen door, het was de laatste opnamedag, de volgende dag. Ze hadden niet genoeg mensen, goede mensen, mensen, ze konden weer een plons maken, ik denken.”

Mijn gevoel zegt me dat ik dit niet moet doen. Ik wil niet meer meedoen aan die poppenkast”

Maar Mark slaagt erin haar te overtuigen met de belofte die hij heeft gedaan.

“De afhaalmogelijkheid van het gesprek is: als je speelt, neem ik je mee naar de finale.”

“Ik dacht: als dit de deal is, dan doe ik het. Dan word ik om 10.00 uur opgehaald in een taxi, ga ik naar de kapper en rond 13.00 of 14.00 uur ben ik al het zingen van mijn lied weg.”

Babette slaagde voor de auditie en Marco werd haar coach, maar ze haalde de finale nooit.

“Ik dacht: serieus. Ik kan dus niemand meer vertrouwen. Ik wil heel graag dat er een knop in de grond zakt en verdwijnt. Toch moet ik nog naar hem toe lopen en hem een ​​knuffel geven. Er gebeurt zoveel onrecht op mijn lichaam.” .”

Lees verder

BN'ers

Enorme ophef over bericht: ‘Cabaretier Youp van ’t Hek is overleden’

Soundos El Ahmadi zorgde gisteravond voor vuurwerk bij Arjen Lubach’s relatief dappere late-night show. Ze ging helemaal los met Youp van ’t Hek. “Is hij niet dood?!”

Heel grappig: twee celebs zijn weer in oorlog. Soundos El Ahmadi wordt al jaren verweten helemaal niet grappig te zijn, en een van die critici is Youp van ’t Hek. Hij noemde zijn collega-cabaretier “een baldadige dame die nooit iemand anders aan het lachen maakte dan zijzelf”.

Klinkt akelig Terwijl Youp in ieder geval voor de helft gelijk had met zijn beschuldigingen, was Soundos diep beledigd. Gisteravond op The Late Show met Arjen Lubach blies ze op tegen de 69-jarige komiek. “Het maakt me verdrietig dat verschillende mannen tijdens mijn zwangerschap ruzie met me probeerden te maken. Op de een of andere manier deed het altijd pijn.”

Ze vervolgde: “Ik zou in een film spelen en toen kwamen ze erachter dat ik zwanger was omdat ik het ze vertelde en toen ervoer ik voor het eerst zwangerschapsdiscriminatie. Kom en vraag me om wat aandacht.”

“Je bent terug!”
Soundos vindt dat haar critici minstens één van haar shows hadden moeten zien. “Een van hen was Youp van ’t Hek, die in een interview zei dat hij me nooit uitlachte of grappig vond, en me nooit zag optreden.

Hosting Arjen in Wilfred Genee-modus: “Oh? Waar denk je dat dit vandaan komt?”

Soundos: “Onzekerheid.”

Arjun: “Met hem?”

Nee, bij Koos Alberts. zucht. Soundos: “Met hem. Ja natuurlijk. Hij is op de terugweg.”

Aäron: “Ja.”

Heck, slechts één “ja” is te veel. Will Youp was vorig jaar te gast bij Arjen en hij vond het geweldig.

onzeker persoon
Soundos zet haar tirade voort. “Ja. Maar het is waar, weet je. Dit soort komiek was vroeger innovatief, en nu ben ik innovatief, maar ik lijk niet op jou, dus je denkt automatisch dat ik je vijand ben. Dat is ten tweede: mannen die hebben geen gevoel van veiligheid, wat zullen ze doen?”

Ze vervolgde: “Ze proberen de macht van vrouwen weg te nemen door te zeggen, zoals: ‘Je bent helemaal niet grappig’. Nou, dan kan ik je vertellen dat niet grappig zijn een best betalend model is. Een verdomd goed businessmodel. Echt. ”

“Is hij niet dood?”
Arjen: “Hoe verdedig je jezelf? Wat doet dat psychisch met je?”

Soundos verklaarde toen dat ze dacht dat Youp dood was. ‘Nou, ik schrok toen ik voor het eerst hoorde wat Youp zei, want ik wist niet dat hij nog leefde.’

Ah Zhen lachte. Soundos: “Nee, maar echt: ik zie zijn foto wel eens in de schouwburg en denk: dit is een gedenkteken, dan ben ik opgelucht: oh, die man leeft nog!”

Toen zei Arjen: “Ja, ja, ja, ja.”

Soundos: “Maar wat moet ik doen? Ik benader dingen altijd door er kunst van te maken. Ik heb een liefdeslied gemaakt omdat ik van je hou.”

Soundos liefdesnummer:

Lees verder

BN'ers

Spoedopname van Marco Borsato in het ziekenhuis: “Dit is wat er is gebeurd”

Marco Borsato, een volgeling van Yvonne Coldeweijer, werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht terwijl hij nog aan een beademingsapparaat in een weiland tussen de koeien dwaalde.

Marco brak zijn arm bij een fietsongeluk. Getuigen vertelden ons dat Marco net boodschappen had gedaan bij Jumbo en met boodschappentassen naar huis reed. Een keer verloor Marco zijn evenwicht en viel hard.

Inmiddels wordt Marco op straat in Alkmaar gevonden met een gipsverband om zijn arm. Dus hij had waarschijnlijk geen operatie nodig, en het was geen gecompliceerde breuk.

We kregen veel advies van mensen die Marco’s arm in het gips zagen, maar niet wisten wat er met hem gebeurde. De spot stroomde binnen en volgens velen leerde Léontine haar man Marco een lesje, of ontmoette ze de verkeerde persoon, die Marco niet serieus nam toen hij met zijn vrouw probeerde te flirten. Natuurlijk is het allemaal goed doordacht en erg leuk, maar dat is niet alles.

Lees verder

BN'ers

Slachtoffer van Marco Borsato: moeder deelt haar verhaal over vermeend misbruik

Marco Borsato is beschuldigd van het aanranden van een minderjarig meisje tussen 2014 en 2019. Het meisje, dat inmiddels 22 jaar is, heeft aangifte gedaan tegen de zanger. De moeder van het meisje doet voor het eerst haar verhaal over de situatie en benadrukt dat ze niet uit is op het kapotmaken van Borsato.

Het misbruik heeft volgens de vrouw vijf jaar geduurd en omvatte ontuchtige handelingen. De zaak kwam aan het licht toen de moeder het dagboek van haar dochter vond waarin het misbruik beschreven stond. Borsato ontkent de beschuldigingen en heeft een tegenaangifte gedaan wegens het doen van een valse aangifte.

Sindsdien hebben het vermeende slachtoffer en haar moeder veel kritiek gekregen, waaronder van radio-dj Ruud de Wild die vraagtekens zette bij het verhaal van het meisje. Dit heeft grote impact gehad op het slachtoffer en haar moeder, maar de laatste begrijpt wel waarom er vraagtekens bij het verhaal worden geplaatst. Ze benadrukt echter dat zij en haar dochter niet uit zijn op het kapotmaken van Borsato.

De moeder van het meisje gelooft dat Borsato haar dochter niet heeft willen beschadigen, maar dat het wel is gebeurd en dat hij de gevolgen van zijn daden moet dragen. Ze vindt het ook verdrietig voor Borsato en zijn familie. Het is een moeilijke en pijnlijke situatie voor beide partijen.

Het is belangrijk om te onthouden dat beschuldigingen van seksueel misbruik serieus genomen moeten worden en dat het slachtoffer altijd het recht heeft om haar verhaal te vertellen. Het is echter ook belangrijk om te onthouden dat beschuldigingen zorgvuldig onderzocht moeten worden en dat mensen onschuldig zijn tot het tegendeel is bewezen.

Lees verder

BN'ers

Nieuwe liefde Nicol is goeie vriend van Peter Gillis

Nicol Kremers, bekend van haar deelname aan het realityprogramma ‘De Bachelorette’, heeft onlangs onthuld dat ze een nieuwe liefde heeft. Het gaat om ene Patrick, die volgens bronnen een voormalige werknemer van Peter Gillis is. Gillis is de eigenaar van het vakantiepark De Groene Heuvels, waar Nicol eerder verbleef tijdens haar deelname aan ‘De Bachelorette’.

Na haar breuk met Gillis had Nicol kortstondig een relatie met Mike, een barbier uit Schoonhoven. Dit is inmiddels voorbij en Nicol heeft nu dus een nieuwe man in haar leven.

In een live-sessie op TikTok onthulde Nicol dat ze bonusdochters heeft en bijna een bonuskleinkind heeft, wat erop wijst dat haar nieuwe relatie serieus is. Volgens het realitykanaal Realityfbi heeft Nicol het gezellig met Patrick. De foto die ze onlangs op Instagram Stories deelde zou zelfs bij hem thuis zijn genomen.
Nicol en Peter

Patrick blijkt dus een oud-werknemer van Peter Gillis te zijn en de zoon van zangeres Hanny, bekend van Hanny en de Rekels en het beroemde liedje ‘Maar Vanavond Heb Ik Hoofdpijn’. Het nieuws dat Nicol een relatie heeft met iemand die in het verleden voor Gillis heeft gewerkt, kan voor sommigen enige controverse opleveren.

Het lijkt er echter op dat Nicol zich weinig aantrekt van mogelijke kritiek. Ze is blij met haar nieuwe liefde en deelt regelmatig foto’s van hun tijd samen op haar sociale media. Voorlopig lijkt het erop dat Nicol en Patrick genieten van hun tijd samen en dat hun relatie zich verder ontwikkelt.

Lees verder

BN'ers

Linda de Mol maakt duidelijk dat ze morele waarden belangrijker vindt dan een tv-carrière

Onlangs werd bekend dat het Openbaar Ministerie Jeroen Rietbergen gaat vervolgen voor verkrachting. De advocaat van het slachtoffer, Sebas Dijkstra, zei dat hij dacht dat Jeron tot drie tot zes maanden gevangenisstraf zou worden veroordeeld. Dat betekent dat Linda de Mol haar man in de gevangenis moet bezoeken.

Victor Vlam van de podcast De Communicado vond het onbegrijpelijk dat Linda Jeroen verkoos boven haar carrière.

Hij zei het volgende op zijn podcast:

“Ik kan me moeilijk voorstellen dat Linda de Mol een eigen carrière zou hebben als ze ervoor koos bij hem te blijven. Ze zou een relatie met hem hebben en hij zou haar partner blijven terwijl hij werd aangeklaagd voor verkrachting.”

“Hij heeft het potentieel om heel snel een veroordeelde zedendelinquent te worden. Ik denk dat het qua graphics heel, heel, heel moeilijk is. Het betekent in feite – het is bijna een Shakespeariaanse tragedie, daar ga je mee om – ze moet kiezen tussen haar minnaar en haar carrière. Ik denk dat het haar keuze is.’

Podcastpresentator Lars Duursma:

“Ja, ik denk dat het heel moeilijk is om te doen, want ik vind niet dat je iemand moet beoordelen op basis van wie hij of zij liefheeft. Ik weet dat ze een PR-probleem heeft.”

“Maar als we ons in een situatie bevinden waarin we mensen vragen en vragen om hun relaties op te geven om hun carrière te redden, zou ik dat echt haten. Ik bedoel, ik denk dat je zoiets niet zou moeten zijn.” doen op tv of wat voor offer dan ook dat mensen overal moeten brengen.”

winnaar:

“Ja, ik denk dat het lastige is dat in een zeer, zeer spraakmakende zaak waarin verkrachting had kunnen plaatsvinden, het lijkt alsof Linda aan de kant van de verkrachter staat en niet aan de kant van het slachtoffer. Ze staat niet aan de kant van het sympathieke slachtoffer. , Het gaat erom de kant van de verkrachter te kiezen. Ik denk dat dat de publieke perceptie is.’

“Dat ruïneert gewoon je imago, want ja, ze is medelevend. Ze is gewoon een aardige buurvrouw, een goede vriend van ons allemaal. Dat is het grote probleem met Linda.”

Russ:

“Ik kan me voorstellen dat als Linda de Mol over de rode loper loopt, ze niet met hem meeloopt. En bij bepaalde shows zit hij niet naast haar, maar thuis heeft ze wel een backstage relatie met hem. Ja, Ik denk dat het normaal moet zijn, vanuit menselijk oogpunt.”

winnaar:

“Ik begon vooral met: kan het? Is het mogelijk? Accepteert het publiek het? Toen dacht ik meteen: hoe kun je dit aan het publiek verkopen? (…) Ik denk nog steeds dat het moeilijk is voor mensen om te vergeten dat Linda op de kant van de verkrachter en niet het feit van haar.”

Russ:

“Ja, maar dat geldt natuurlijk ook hier: hij is toch nog niet veroordeeld? (…) Hij is aangeklaagd en we weten niet wat daar gaat gebeuren. Ik vind het dus een heel lastige situatie.” , Victor.”

Lees verder

BN'ers

Heftigste dag voor echtgenote Rob de Nijs (80)

Rob de Nijs werd onlangs 80 jaar en zijn jongste zoon Julius is 11 jaar oud. Robs echtgenote Henriëtte realiseert zich maar al te goed dat ze binnenkort mogelijk voor een zeer moeilijke keuze zal staan.

Henriëtte maakt in het tijdschrift Party geen geheim van de situatie: “Rob is aan het einde van zijn leven”, zegt ze. En als zijn echtgenote moet ze balanceren en keuzes maken. “Ik moet keuzes maken.” Want één ding is duidelijk…

Henriëtte beseft dat ze bij het maken van deze keuzes ook rekening moet houden met de belangen van hun jongste zoon Julius. “Hij wil ook wel eens vrij zijn.” En dan komt Henriëtte tot een pijnlijke conclusie…

“Ik gun Julius zijn jeugd enorm. Maar soms is het een lastig dilemma”, geeft de echtgenote van Rob de Nijs toe. Henriëtte realiseert zich wat er kan gebeuren…

“Als de zorg voor Rob te zwaar wordt en alle aandacht naar hem uitgaat, dan zal dat ten koste gaan van Julius en dat mag natuurlijk niet gebeuren.” En dan zal Henriëtte slechts één keuze hebben…

“Ik zal dan moeten beslissen om me meer te richten op Julius”, zegt Henriëtte, die momenteel volledig verantwoordelijk is voor de zorg die Rob de Nijs nodig heeft. Maar over Julius heeft ze nog iets te zeggen…

“We willen dat hij later terugkijkt op een mooie jeugd. We willen dat hij begrijpt dat hij ertoe doet. Hij weet het wel, hij begrijpt enorm veel. Hij is ongelooflijk empathisch en gevoelig”, zegt de echtgenote van Rob de Nijs met trots over hun jongste zoon Julius.

Lees verder

BN'ers

Gebit van man in First Dates doet mondhygiëniste schrikken

First Dates is een geweldig programma waarbij deelnemers hopen de liefde van hun leven te ontmoeten, maar het bijna nooit redden.

Dat weerhoudt mensen er echter niet van om zich met de show bezig te houden, wat een goede zaak is, want televisie is kostbaar.

Geef niet om tanden

Zoals we allemaal weten, probeert projectmanagement mensen te matchen op basis van hun voorkeuren en verlangens.

Je zou denken dat als je mondhygiënist was, je niet zou willen daten met een man die alles behalve rechte tanden heeft. Maar dat lijkt te zijn gebeurd.

De onderstaande video laat een vrouw zien die een First Dates-restaurant binnenloopt terwijl haar date al op haar wacht aan de bar. Toen de vrouw onthulde dat ze mondhygiëniste was, antwoordde de man: “Dan kun je misschien iets voor me doen.”

De vrouw was duidelijk in shock en wilde er tijdens de date niet over praten. Maar toen bleek de man een grap te zijn. Ongetwijfeld, wat een genie!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door First Dates NL | ☰ BNNVARA (@firstdatesnl)

Lees verder

BN'ers

Bezorgdheid over Caroline van der Plas: “Ik hoop dat ze niet zo’n toekomst tegemoet gaat”

Het leven van BBB-politica Caroline van der Plates wordt al geruime tijd beheerst door niet weinig bedreigingen.

Vanwege de aard van de dreiging moet Caroline van der Plas continu worden beschermd. Ze gaat niet meer naar grote feesten.

Zo wilde ze onlangs nog naar Den Haag om een ​​boerenprotest bij te wonen, maar dat heeft ze niet gedaan.

“Er gebeurt veel waardoor ik me niet veilig genoeg voel om op dit moment op het podium te staan ​​van zo’n grote openbare bijeenkomst”, zei Caroline onlangs in vandaag Inside.

Bertie Steur, 49, zei: “Toen ik het zo las, werd de angst voor wat er met Caroline zou kunnen gebeuren enorm.”

We hebben Bertie leren kennen door deel te nemen aan de populaire datingshow Boer zoekt Vrouw.

‘Ik vond dat heftig. Ik ben zelf politicus in Zeeland en sta nu derde op de kieslijst.

Maar gelukkig heb ik nog nooit zo’n dreiging meegemaakt. De paar keer dat ik Caroline heb ontmoet, lijkt het vreselijk om deze bedreigingen te moeten verdragen.

Hoe houdt ze het zo? Geert Wilders leeft er al meer dan twintig jaar mee. Ik hoop dat dat niet de toekomst van Caroline is.

Lees verder

BN'ers

Afschuwelijk nieuws over Tom Egbers

Tom Egbers zit momenteel in een duister hoekje nadat hij door de Volkskrant volledig kapot is gemaakt. Met andere woorden: voor zijn eigen daden, maar zijn vrouw Janke geeft liever de media de schuld.

Boeken over zaken

Hoe dan ook, zoals je weet had Tom een ​​affaire met een stagiair bij de National Intelligence Agency. Egbers zou alleen meisjes “zoenen”.

Yvonne Coldeweijer heeft de vrouw inmiddels geïdentificeerd en onthuld dat ze een boek aan het schrijven is over haar affaire met Tom.

De Volkskrant weet van niets

Het gaat over een meisje dat toen 20 was! Werkt nu voor de Volkskrant en wenst anoniem te blijven.

Volgens Coldeweijer was de Volkskrant niet op de hoogte van het plan en mochten ze ‘absoluut niet weten’ tot het boek verscheen. Tot slot heeft Yvonne nog een aardige suggestie voor deze dame:

‘Doe niet’

“Ik hoop dat ze dat plan niet uitvoert, want als je jarenlang probeert vreemd te gaan met een beroemdheid en een boek schrijft, ben ik bang dat het hele land voor je zal vallen.”

Tom Egbers krijgt verschrikkelijk nieuws

We hebben niets meer gehoord van Tom of Janke omdat hij graag in de media komt.

We kunnen ons voorstellen dat de twee helemaal niet zitten te wachten op een boek.

Lees verder
Advertisement

Trending