Connect with us

BN'ers

‘Linda de Mol ondergedoken in Zuid-Afrika’

Hoewel Linda de Mol heel Nederland duidelijk maakte de relatie met Jeroen Rietbergen te hebben verbroken, gaan er steeds meer geruchten rond dat de twee nog altijd samen zijn. Sterker nog: volgens Yvonne Coldeweijer zijn ze na hun tripje naar Chili vertrokken naar Zuid-Afrika.

,,Voor iedereen in de media die er zo vreselijk druk mee is: nee we zijn beslist niet weer bij elkaar”, schreef Linda een paar maanden geleden in haar blad. ,,We praten af en toe. Met hulp van een therapeut, omdat er nogal wat gebeurd is. Ik hoop dat dat mag.”

‘Samen in Zuid-Afrika’
Maar met die woorden maakte Linda geen einde aan de geruchten, want Coldeweijer roept nog steeds dat de twee samen zijn. Volgens de juicekoningin zijn Linda en Jeroen al sinds januari samen weg. ,,Hun auto’s staan al weken stil voor de deur. Eerst zijn ze op 5 januari door spionnen samen in Chili gespot en nu schijnt het dat het stel samen in Zuid-Afrika zit. Het voelt alsof ze ‘hun tijd aan het uitzitten’ zijn”, schrijft Coldeweijer in Instagram Stories.

‘Binnenkort beslissing’
Jeroen werd afgelopen december verhoord door de onderzoeksrechter naar aanleiding van het Voice-schandaal. Volgens The Voice-advocaat Sébas Diekstra hakt het Openbaar Ministerie binnenkort de knoop door of Jeroen vervolgd wordt. ,,Wij hopen – dat is wat het Openbaar Ministerie ons ook voorhoudt – dat we binnenkort wat te horen krijgen over een vervolg. Het OM heeft rustig onderzoek kunnen doen en wij hopen dat daar iets positiefs uitkomt, maar we hopen in elk geval dat er binnenkort een beslissing van komt, want ik heb natuurlijk regelmatig contact met Nienke en zij is het ook wel zat na een jaar”, vertelde hij vorige maand aan tafel bij Khalid & Sophie.