Connect with us

BN'ers

Nienke Plas geeft heftige update over gezondheid dochtertje

Nienke Plas (36) geeft een update over de gezondheid van haar twee maanden oude dochtertje Harley.

Vorige week zaterdag liet Nienke Plas weten dat haar dochtertje Harley met spoed geopereerd moest worden aan haar hart. Het meisje heeft namelijk een aangeboren hartafwijking. De presentatrice geeft nu een update over de gezondheid van haar jonge dochtertje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

‘Harley lacht weer’
‘Sinds een paar dagen doen we aan lachen’, schrijft Plas op Instagram. ‘Het lijkt wel of Harley sinds de operatie mega veel gegroeid is. Ze is langer, kleurtje loopt op en lacht! Soms wil ik geloven dat ze hiermee wil laten zien dat ook zij dankbaar is voor de ‘upgrade’ die zij heeft gekregen. ‘Kijk mam, ik voel me top, ik ga lekker hoor.’

‘Vertrouwen moet weer groeien’
Ondertussen wordt er weer heel wat afgelachen, want Nienke test alvast de grappen van haar nieuwe voorstelling op de kleine meid. ‘Maar de grootste reden om blij te zijn is toch wel dat ze weer thuis is. Thuis bij haar broers, thuis in haar eigen bedje. Spannend vind ik het wel en het vertrouwen moet weer wat gaan groeien maar zodra ik een glimlach krijg van dit blije hummeltje lach ik breeduit terug’, aldus de presentatrice.

Aangeboren hartafwijking
Vorige week zaterdag liet Nienke Plas weten dat haar twee maanden oude dochtertje Harley in het ziekenhuis lag. Het meisje moest met spoed geopereerd worden wegens een aangeboren hartafwijking. ‘Harley is stabiel. En we overladen je met kusjes en flauwe grappen (van je vader dan, want je mama is er best goed in)’, schreef Plas op Instagram. ‘We hebben nog een weg te gaan maar we zijn zo dankbaar dat we op die weg mogen rijden, samen in de juiste versnelling richting een goed herstel.’

Gezin
Naast hun dochter Harley Emani, hebben Nienke en Resley ook nog hun oudste zoon Frendy Dean en zoon Novi-Jaxx. In september 2020 gaven Nienke en Resley elkaar het jawoord. Vanwege corona was dit nog niet met alles erop en eraan, maar ‘sprongen ze in het stadskantoor alvast in de huwelijksboot’. Resley vroeg zijn grote liefde ten huwelijk op een bootje in Dubai.

Bron: Shownieuws