Connect with us

BN'ers

Andy van der Meijde breekt na vreselijk nieuws

Andy van der Meijde is gisteravond enorm emotioneel geworden op televisie en hij is niet de enige. Aanleiding is het vreselijke nieuws van PSV-perschef Thijs Slegers.

Leukemie
De pas 46-jarige Slegers lijdt aan leukemie en maakte donderdag bekend dat de artsen niets meer voor hem kunnen doen. Hij wordt dus niet meer beter. Andy is er kapot van. “Ik houd van Thijs, ik vind het heel erg”, aldus Andy gisteren op tv bij het programma Veronica Offside.

Thijs Slegers is sinds 2016 manager mediazaken bij PSV. Daarvoor werkte hij bij Voetbal International.

Ook PSV-trainer Ruud van Nistelrooij is enorm bedroefd. ”Het is ingeslagen als een mokerslag. “We moeten dit heel goed verwerken met elkaar. Als je je gaat inbeelden hoe dit voor hem en zijn gezin is, dan is dat zeer verdrietig.” Thijs heeft twee kleine kinderen en een vrouw.

Stamceldonor
In het persbericht van Slegers riep hij mensen op stamceldonor te worden omdat dit levensreddend kan zijn. Zijn oproep werd massaal gedeeld en binnen 2 dagen zijn er ruim 2.000 donoren bijgekomen.

Morgen staat de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord en PSV op het programma. De supportersvereniging van Feyenoord zal dan een actie voor Slegers houden. Het is de bedoeling dat iedereen in de 12e minuut het lampje van zijn telefoon laat schijnen, om Thijs een hart onder de riem te steken.