Connect with us

BN'ers

Martien stopt met Chateau Meiland: ‘Mooi geweest’

Hoewel het geld nog altijd binnen blijft stromen bij de familie Meiland vanwege het succes van Chateau Meiland, hint Martien op het einde van de serie. Als de kijkcijfers hoog blijven, denkt hij het nog twee jaar te doen. ,,Dan is het mooi geweest”, onthult Martien.

Na alle seizoenen van Chateau Meiland lijken kijkers nog steeds niet klaar te zijn met de serie. Volgens Martien zijn de kijkcijfers nog steeds heel hoog, waardoor hij absoluut niet bang is dat de kijkers Meiland-moe zijn. ,,Fijn dat veel mensen het nog steeds zo leuk vinden”, zegt hij in gesprek met weekblad Weekend. ,,Zolang de kijkcijfers goed zijn, blijven we het programma maken.”

Twee jaar

Toch hint Martien wel op een einde van de serie. Hij verwacht dat Chateau Meiland over twee jaar van de buis is. ,,Dan ben ik 63. Nou ja, dan is het misschien ook wel mooi geweest. Ik moet straks ook nog dat ontbijt in het pension gaan verzorgen.”

Kan Martien zonder de spotlights?

De Meilandjes zijn dus niet van plan om het pension binnenkort weer te verkopen. De grote vraag is echter wel: kunnen ze wel zonder de spotlights? ,,Daar moet ik even over nadenken…”, zegt Martien twijfelachtig. ,,Ik realiseer me plots dat als we stoppen met Chateau Meiland, en dan gaat misschien Wie Van De Drie ook op een gegeven moment over… Dat zou ik ook wel heel erg vinden. Maar ja meid, ik denk ook: wie dan leeft, wie dan zorgt.”