Connect with us

BN'ers

Dochter Hans Kazàn overleden:

Art Rooijakkers (45) ging met het programma Rooijakkers over de Vloer op bezoek bij Hans Kazàn (68) in Marbella. Hier ontmoette hij ook zijn vrouw Wendy, hun kinderen en kleinkinderen. Hans en Wendy hebben meer dan 40 jaar geleden hun dochtertje Maaike verloren. In het programma delen ze openhartig hun verhaal over dit verlies. Toen het gebeurde, waren de twee pas vijf jaar getrouwd.

Terugblik
“Ze zou nu 42 jaar oud zijn”, zegt Wendy. Ze vertelt ook dat toen hun dochter Maaike geboren werd, ze er “perfect uitzag”. Maar na drie maanden begon ze vreemde krampjes te krijgen, waardoor Hans en zijn vrouw naar de kinderarts gingen. Daar kregen ze het hartverscheurende nieuws dat “dit kindje nooit normaal zou opgroeien. Ze zou niet kunnen horen, zien, niet reageren, niet zelfstandig eten. Helemaal niks. Het is gewoon een plantje.”

Emotioneel
Iets waardoor Hans volschiet. ‘Dat was totaal onverwachts’, vertelt hij geëmotioneerd. ‘Ik dacht: ze krijgt een pilletje en het gaat weer goed. Ik weet dat ik het ziekenhuis uitliep, helemaal verbaasd en verdoofd. Ik dacht: mijn prachtige baby zal nooit kunnen lopen’, voegt Wendy hieraan toe.

Geen contact
Hoewel hun dochtertje perfect van buiten was, bleek er in de hersenen iets cruciaals te ontbreken. Zo legt Wendy uit dat er ‘geen contact was’ met Maaike. Hun dochter ligt vervolgens drie maanden, aan allerlei slangetjes verbonden, in het Radboundumc. Iets wat Hans en zijn vrouw vreselijk vonden om te zien. ‘Het was verschrikkelijk wat er allemaal met haar gebeurde’, laat Wendy weten. Ondanks dat het stel hun dochter niet mee naar huis mochten nemen van de artsen, besloten ze om dit wel te doen. Hans besluit dan ook om ‘alle slangetjes uit haar hoofd los te trekken’. ‘Het was vreselijk. Haar hoofd was drie keer zo groot geworden door allerlei infusen.’

Overlijden
Hans en Wendy wilden ‘zolang ze leeft, zo goed mogelijk voor haar zorgen’, ondanks ze wisten dat Maaike niet oud zou worden. Na 2 jaar en 8 maanden overleed hun dochtertje. ‘De dood was wel een verlossing voor haar. Zij leed onder haar bestaan’, legt Hans emotioneel uit. Zo zou hun dochtertje Maaike ‘oergeluiden’ maken, waardoor ze aangaf dat ze pijn had.

Foto
Hoewel het een intens verdrietige gebeurtenis was, kijkt de familie Kazàn graag elke dag naar een foto die ze van haar hebben. ‘We hebben een foto op de slaapkamer, dat we met z’n allen op het bed zitten. Boven dat bed hangt haar foto aan de muur’, vertelt Wendy. ‘Dat is de enige foto waar we echt allemaal op staan’, vertelt Hans. ‘Die foto zie ik elke dag als ik wakker word’, aldus Wendy.

Lees verder

BN'ers

Gordon (54) in diepe rouw na vreselijk familieverlies

Het gaat niet goed met Gordon. De zanger heeft via Instagram heftig nieuws bekendgemaakt.

Schoonmoeder
‘Goor’ is iemand verloren die hem enorm dierbaar is. Hij schrijft: ”Gisteren is mijn enige echte schoonmoeder overleden. Misschien wel de allerliefste mens die ik ooit ontmoet heb. Mijn hondjes kwamen mijn tranen opvegen en troosten me om daarna naast me in slaap te vallen.”

”Alleen maar liefdevolle herinneringen en onuitwisbare momenten. Nooit zal ik een pindasoep meer proeven die zo smaakte of een pom uit de hemel gezonden. Rust zacht ma en eindelijk weer vrij…”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Lees verder

BN'ers

Nienke Plas geeft heftige update over gezondheid dochtertje

Nienke Plas (36) geeft een update over de gezondheid van haar twee maanden oude dochtertje Harley.

Vorige week zaterdag liet Nienke Plas weten dat haar dochtertje Harley met spoed geopereerd moest worden aan haar hart. Het meisje heeft namelijk een aangeboren hartafwijking. De presentatrice geeft nu een update over de gezondheid van haar jonge dochtertje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

‘Harley lacht weer’
‘Sinds een paar dagen doen we aan lachen’, schrijft Plas op Instagram. ‘Het lijkt wel of Harley sinds de operatie mega veel gegroeid is. Ze is langer, kleurtje loopt op en lacht! Soms wil ik geloven dat ze hiermee wil laten zien dat ook zij dankbaar is voor de ‘upgrade’ die zij heeft gekregen. ‘Kijk mam, ik voel me top, ik ga lekker hoor.’

‘Vertrouwen moet weer groeien’
Ondertussen wordt er weer heel wat afgelachen, want Nienke test alvast de grappen van haar nieuwe voorstelling op de kleine meid. ‘Maar de grootste reden om blij te zijn is toch wel dat ze weer thuis is. Thuis bij haar broers, thuis in haar eigen bedje. Spannend vind ik het wel en het vertrouwen moet weer wat gaan groeien maar zodra ik een glimlach krijg van dit blije hummeltje lach ik breeduit terug’, aldus de presentatrice.

Aangeboren hartafwijking
Vorige week zaterdag liet Nienke Plas weten dat haar twee maanden oude dochtertje Harley in het ziekenhuis lag. Het meisje moest met spoed geopereerd worden wegens een aangeboren hartafwijking. ‘Harley is stabiel. En we overladen je met kusjes en flauwe grappen (van je vader dan, want je mama is er best goed in)’, schreef Plas op Instagram. ‘We hebben nog een weg te gaan maar we zijn zo dankbaar dat we op die weg mogen rijden, samen in de juiste versnelling richting een goed herstel.’

Gezin
Naast hun dochter Harley Emani, hebben Nienke en Resley ook nog hun oudste zoon Frendy Dean en zoon Novi-Jaxx. In september 2020 gaven Nienke en Resley elkaar het jawoord. Vanwege corona was dit nog niet met alles erop en eraan, maar ‘sprongen ze in het stadskantoor alvast in de huwelijksboot’. Resley vroeg zijn grote liefde ten huwelijk op een bootje in Dubai.

Bron: Shownieuws

Lees verder

BN'ers

Paniek rond koning Willem-Alexander: “Stevig incident”

Story pakt uit met opvallend nieuws over koning Willem-Alexander. Verkeerde onze koning in gevaar?

Willem-Alexander en Máxima vlogen op 16 januari naar Griekenland om er de uitvaart van de voormalige Griekse koning Constantijn bij te wonen. Maar daarover verschijnt nu onthutsend nieuws…

Willem-Alexander heeft als piloot ervaring met de luchtvaart en net daarom maakte onze koning een twijfelachtige keuze…

Het koningspaar huurde immers de ‘gevreesde privéjet’ met registratie PH-LAU uit om de reis naar Griekenland te maken. Story pakt uit met onthutsend nieuws over deze privéjet…

Luchtvaartjournalist Menno Swart beschrijft in Story twee akelige incidenten die in een recent verleden voorvielen met het vliegtuig…

DJ Afrojack beleefde er bange momenten in toen de motor het meteen na het opstijgen leek te begeven en het vliegtuig meteen rechtsomkeer moest maken om terug te landen. En ook toen het vliegtuig naar Ibiza vloog was er een horrorverhaal…

Voetbalcoryfeeën Dirk Kuyts, Wesley Sneijder, Mark van Bommel en John Heitinga vlogen voor Villa Oranje naar Ibiza en in de lucht bleek ineens dat het landingsgestel niet goed werkte: “Dat was echt doodeng voor die jongens”, lezen we in Story een getuigenis.

Lees verder
Advertisement

Trending