Connect with us

BN'ers

Dit betekent einde carrière voor presentatrice Eva Jinek

Er is de laatste tijd veel kritiek op Eva Jinek. Het publiek van haar talkshow zal huilen en bovendien werkt Eva maar 6 maanden per jaar aan haar talkshow. De rest van het jaar gaat ze op vakantie en Beau van Erven Dorens volgt haar op. Vreemd als je weet hoeveel salaris ze krijgt, namelijk ruim 1,2 miljoen euro per jaar.

Hevig

Nu is er ook kritiek op het interview dat Eva had met Andre Hazes. Andre gaat naar Eva om te praten over het optreden van Heel Holland Zingt Hazes. Maar Eva stelde geen belangrijke vragen over de erfenis van haar vader waar Rachel geen recht op had.

Hou je mond

Wilfred Genee en Everts Santegoeds hebben eerder gezegd dat ze denken dat Eva gekneveld heeft en Andre heeft gevraagd om er geen vragen over te stellen.

Opiniemaker Harry Vermeegen volgt Eva ook op zijn YouTube-kanaal.

Hij zei het volgende over hem:

“Het was gewoon een grote promotie voor Holland Zingt Hazes en Videoland en ik had geen idee wat dat was. Hier is hoe het werkt.

“Jinek – vergeet niet – is het nieuwe gezicht van de Nederlandse pers. Zij is de nieuwe Jeroen Pauw. Ja, dat is zij. Oh mijn God, hier keken we echt naar uit. En dan gaat hij naar RTL 4 en hij gaat daarheen en hij verkoopt zijn ziel en geluk aan advertenties. Helemaal klaar.

“Het enige wat ze daar nog doet, is adverteren voor RTL en Videoland. Daar erger ik me enorm aan. Kijk maar naar de notities. Veel minder dan bijvoorbeeld Today Inside, toen ze bovenaan stond. Een zender heeft meer kijkers en verliest nog steeds.” het, zelfs met een gast als Dreetje.

“Dus Jinek, als je altijd onzin praat, moet je de domme vragen stellen die mensen willen horen! Ja, Jinek, laten we het doen! Maar zelfs in deze onzin faalt ze nog steeds.

“Dus als hij zegt dat hij het contact met zijn moeder heeft verloren, moet ze meteen komen en zeggen:
“Oh, dus deze Coldeweijer had gelijk! Is dat niet het onderwerp van de rechtszaak? En niets over, helemaal niets! Over alles was men het eens, deze vragen, want ze werden nooit meer gesteld.

“Jinek zinkt te diep en zinkt te diep… Per onderzeeër kunnen ze hem niet meer vinden.”

Betekent dit en het lage aantal views dat de carrière van Eva Jinek ten einde loopt? Hij gonst van de geruchten dat RTL op de loer ligt bij Mathijs van Nieuwkerk om zich straks bij hem aan te sluiten als hij er klaar voor is.

Lees verder

BN'ers

Gordon (54) in diepe rouw na vreselijk familieverlies

Het gaat niet goed met Gordon. De zanger heeft via Instagram heftig nieuws bekendgemaakt.

Schoonmoeder
‘Goor’ is iemand verloren die hem enorm dierbaar is. Hij schrijft: ”Gisteren is mijn enige echte schoonmoeder overleden. Misschien wel de allerliefste mens die ik ooit ontmoet heb. Mijn hondjes kwamen mijn tranen opvegen en troosten me om daarna naast me in slaap te vallen.”

”Alleen maar liefdevolle herinneringen en onuitwisbare momenten. Nooit zal ik een pindasoep meer proeven die zo smaakte of een pom uit de hemel gezonden. Rust zacht ma en eindelijk weer vrij…”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Lees verder

BN'ers

Nienke Plas geeft heftige update over gezondheid dochtertje

Nienke Plas (36) geeft een update over de gezondheid van haar twee maanden oude dochtertje Harley.

Vorige week zaterdag liet Nienke Plas weten dat haar dochtertje Harley met spoed geopereerd moest worden aan haar hart. Het meisje heeft namelijk een aangeboren hartafwijking. De presentatrice geeft nu een update over de gezondheid van haar jonge dochtertje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

‘Harley lacht weer’
‘Sinds een paar dagen doen we aan lachen’, schrijft Plas op Instagram. ‘Het lijkt wel of Harley sinds de operatie mega veel gegroeid is. Ze is langer, kleurtje loopt op en lacht! Soms wil ik geloven dat ze hiermee wil laten zien dat ook zij dankbaar is voor de ‘upgrade’ die zij heeft gekregen. ‘Kijk mam, ik voel me top, ik ga lekker hoor.’

‘Vertrouwen moet weer groeien’
Ondertussen wordt er weer heel wat afgelachen, want Nienke test alvast de grappen van haar nieuwe voorstelling op de kleine meid. ‘Maar de grootste reden om blij te zijn is toch wel dat ze weer thuis is. Thuis bij haar broers, thuis in haar eigen bedje. Spannend vind ik het wel en het vertrouwen moet weer wat gaan groeien maar zodra ik een glimlach krijg van dit blije hummeltje lach ik breeduit terug’, aldus de presentatrice.

Aangeboren hartafwijking
Vorige week zaterdag liet Nienke Plas weten dat haar twee maanden oude dochtertje Harley in het ziekenhuis lag. Het meisje moest met spoed geopereerd worden wegens een aangeboren hartafwijking. ‘Harley is stabiel. En we overladen je met kusjes en flauwe grappen (van je vader dan, want je mama is er best goed in)’, schreef Plas op Instagram. ‘We hebben nog een weg te gaan maar we zijn zo dankbaar dat we op die weg mogen rijden, samen in de juiste versnelling richting een goed herstel.’

Gezin
Naast hun dochter Harley Emani, hebben Nienke en Resley ook nog hun oudste zoon Frendy Dean en zoon Novi-Jaxx. In september 2020 gaven Nienke en Resley elkaar het jawoord. Vanwege corona was dit nog niet met alles erop en eraan, maar ‘sprongen ze in het stadskantoor alvast in de huwelijksboot’. Resley vroeg zijn grote liefde ten huwelijk op een bootje in Dubai.

Bron: Shownieuws

Lees verder

BN'ers

Paniek rond koning Willem-Alexander: “Stevig incident”

Story pakt uit met opvallend nieuws over koning Willem-Alexander. Verkeerde onze koning in gevaar?

Willem-Alexander en Máxima vlogen op 16 januari naar Griekenland om er de uitvaart van de voormalige Griekse koning Constantijn bij te wonen. Maar daarover verschijnt nu onthutsend nieuws…

Willem-Alexander heeft als piloot ervaring met de luchtvaart en net daarom maakte onze koning een twijfelachtige keuze…

Het koningspaar huurde immers de ‘gevreesde privéjet’ met registratie PH-LAU uit om de reis naar Griekenland te maken. Story pakt uit met onthutsend nieuws over deze privéjet…

Luchtvaartjournalist Menno Swart beschrijft in Story twee akelige incidenten die in een recent verleden voorvielen met het vliegtuig…

DJ Afrojack beleefde er bange momenten in toen de motor het meteen na het opstijgen leek te begeven en het vliegtuig meteen rechtsomkeer moest maken om terug te landen. En ook toen het vliegtuig naar Ibiza vloog was er een horrorverhaal…

Voetbalcoryfeeën Dirk Kuyts, Wesley Sneijder, Mark van Bommel en John Heitinga vlogen voor Villa Oranje naar Ibiza en in de lucht bleek ineens dat het landingsgestel niet goed werkte: “Dat was echt doodeng voor die jongens”, lezen we in Story een getuigenis.

Lees verder
Advertisement

Trending