Connect with us

BN'ers

Zien: Terwijl velen moeten bezuinigen! Koningin Maxima geeft 50.000 euro uit aan kleding

Nationaal en internationaal wordt koningin Máxima geroemd vanwege haar gevoel voor mode. Ze komt dan ook altijd stijlvol voor de dag, in onder andere couturejurken van modeontwerpers als Jan Taminiau, Valentino, Lanvin en Edouard Vermeulen. Maar daaraan hangt wel een prijskaartje!

Máxima spreekt vloeiend fashion,’ aldus de Britse BBC. Ook de Amerikaanse Huffingtonpost heeft lovende woorden voor onze vorstin: ‘Queen Máxima, The Belle of the Ball.’ En couturier Paul Schulten: ‘Ik bewonder haar modische lef.’ Niet alleen in Nederland, maar overal ter wereld waar Máxima komt, oogst ze veel lof met haar prachtige outfits.

Laag bedrag
Het is geen geheim dat ze dol is op creaties met ruches, en daarmee was ze de modetrend van vorig jaar al ver vooruit. Maar zo mooi voor de dag komen, is niet bepaald goedkoop. ModeblogUFO No Morezocht uit hoe diep Máxima in de buidel moet tasten voor haar outfits. Het blijkt dat ze in 2020 ruim 50.000 euro heeft uitgegeven aan kleding. Een bedrag waarvan de gemiddelde Nederlander zich waarschijnlijk doodschrikt. Zeker als duidelijk wordt dat dit bedrag nog laag is in vergelijking met andere jaren.

Bron: Story Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder

BN'ers

Video: Zo ziet de man eruit waarmee Nicol vreemdgaat, Peter Gillis is razend!

Er gingen eerder al twee keer een gerucht dat Nicol de vriendin van Peter Gillis was vreemd gegaan. Het stel deed het toen af als grapje. Maar Nicol werd toch echt zoenend gespot met twee andere mannen. Waarschijnlijk hebben Peter en Nicol het binnenhuis met elkaar uitgesproken, maar dit keer lijkt er veel meer aan de hand te zijn.

Dennis Schouten en Jan Roos komen namelijk met beelden waarop te zien is dat Nicol een onbekende man zoent vlakbij zijn auto. Dit keer dus niet in een vol cafe met veel mensen erbij, maar stiekem op een plek waar niet veel mensen zijn.

Peter nu echt klaar met Nicol

Peter die Nicol laatst nog mishandelde, omdat ze zich op een feestje te sletterig zou gedragen heeft nog niet gereageerd op de beelden. En dat is opvallend want de vorige keer waren ze er als de kippen bij om te laten weten dat het allemaal niet waar is.

Hieronder rechts de foto van Nicol zoenend met een onbekende man.

Lees verder

BN'ers

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

BN'ers

Gordon gaat voortaan als vrouw door het leven

Gordon deelde een vreemd kiekje op Instagram. Op de foto staat hij verkleed als vrouw. Wat is er in hemelsnaam aan de hand? Gaat de presentator voortaan als vrouw door het leven.

Bij een kiekje voor de spiegel schrijft de zanger: “Even boodschappen doen.” Een van de honden kijkt hem verbijsterd aan, want waarom heeft hij hoge hakken aan?

Gordon als vrouw

Naast de hoge hakken zijn ook zijn gelakte nagels zichtbaar. Op het eerste zicht zou je dan denken dat er een vrouw voor de spiegel staat, maar ook zijn twee hondjes zijn erbij. Het gaat dus wel degelijk om Gordon die verkleed is als vrouw.

Lees verder

Trending