Connect with us

BN'ers

Zien: Specialisten verwachten dat het kabinet deze strengere maatregelen tegen het coronavirus gaat invoeren! |

De Federatie van Medisch Specialisten (FMS) is er bijna zeker van dat het kabinet strengere maatregelen gaat nemen tegen het coronavirus. De tweede golf begint op een storm te lijken, ook wel een tsunami waarschuwt federaal president Peter Paul van Benthem.

“De enige kans die we als samenleving hebben, is als we gezamenlijk de verantwoordelijkheid nemen voor dit probleem. Er is geen tijd om met de vinger te wijzen, we moeten snel handelen”, schrijft Van Benthem op de website van de Federatie.

Als de regels niet gaan veranderen zullen er volgende maand ongeveer 5000 coronapatiënten in de ziekenhuizen liggen, vrezen de artsen. Dat is vier keer zoveel als nu. In dit geval zal 70 procent van de reguliere zorg moeten worden afgeschaft, meer dan in de eerste golf afgelopen voorjaar.

Watersnoodramp van 1953

Van Benthem probeert de eerste coronagolf met de overstromingsramp van 1953 te vergelijken want om coronapatiënten te kunnen verzorgen werd de behandeling van veel mensen met andere kwalen stopgezet. Ongeveer de helft van de reguliere zorg was toen der tijd tot stilstand gekomen. Dit leidde tot een “reservoir” van vertraagde zorg die nog niet is geëlimineerd. Bij sommige patiënten werden later tumoren en hartziekten ontdekt, wat kan betekenen dat ze eerder sterven, en als ze overleven, zullen ze meer symptomen hebben voor de rest van hun leven.

Afgelopen zomer, toen de eerste golf voorbij was, bereidden de regering en de ziekenhuizen zich voor op een tweede golf. Van Benthem: “De harde realiteit van vandaag is dat onze Deltawerken een voorspelde tweede stormvloed moeten kunnen weerstaan, maar deze Covid 19-golf heeft de vorm van een tsunami aangenomen: hij stijgt langzamer dan eerder dit jaar, maar hij is des te destructiever en lijkt veel langer mee te gaan.

De medische specialisten hebben ook hun stem laten horen tijdens de eerste golf van de infectie. Zo was de FMS in maart een van de organisaties die opriepen tot sluiting van alle scholen om de verspreiding van het virus een halt toe te roepen. Een dag na deze oproep kondigde het kabinet aan dat de scholen en de horeca zouden worden gesloten.

Lees verder

BN'ers

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

BN'ers

Is deze foto het bewijs dat Nicol Peter Gillis keihard bedriegt?

Is deze foto het bewijs dat Nico Kremers haar vriend Peter Gillis bedriegt? De vriendin van Gillis is gefilmd terwijl ze een andere man zoent…

Jan Roos en Dennis Schouten, het Roddelpraat-duo laten in hun laatste uitzending (onder) een filmpje zien waarop Nicol op een parkeerplaats zoent met een andere man. het is een intieme zoen en volgens roddelpraat is de bewuste man een rijke Duitser. “Nicol heeft gewoon echt een ander,” meent Jan-Roos. “Want dit is niet een jong mannetje die ze even grijpt in de kroeg. Dit is een relatie.”

Er gaan al langere tijd geruchten rond dat Nicol Peter Gillis zou bedriegen. Eerder dook ook al een foto in de media op waarop ze een man kust. Volgens Nicol is er ook dit keer niets aan de hand en is de man die ze kuste gewoon een vriend. De beelden die roddelpraat laat zien van de kussende Nicol verschijnen in de week dat zij en Peter een interview gaven aan weekblad Privé waarin zij praten over hun relatie. “Ik durf gewoon te zeggen dat het echte liefde is wat wij hebben”, zegt Nicol in dat vraaggesprek. “Peter is en blijft de liefste man in mijn leven. We zijn nu vijf jaar samen. Ik heb me nog geen dag ongelukkig gevoeld met hem.”

Peter Gillis (60) ligt niet wakker van de rechtszaak die tegen hem loopt. De ‘Massa is Kassa’-ster wordt ervan verdacht in mei van dit jaar zijn partner Nicol Kremers (32) te hebben mishandeld in zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel.

 

Lees verder

BN'ers

Lil Kleine deelt heftig overlijden na overdosis wit poeder

Lil Kleine, die zijn vriendin Jamie eerder gewelddadig had mishandeld in een hotelkamer, probeerde al maanden te verbergen dat hun hond was overleden aan een beruchte overdosis wit poeder.

Lil Kleine heeft altijd volgehouden dat geruchten over de dood van hun hond Bowgie niet waar zijn, maar volgens Yvonne Coldeweijer, Yvonne Coldeweijer van Yvonnejer is hij een leugenaar.

Uit gelekte WhatsApp-chats blijkt dat Bowgie sterft aan een overdosis coke. Het medicijn lag op het bureau van Lil Kleine en de hond zou het opeten.

Yvonne herhaalde het incident omdat de vriendin van Lil Kleine, Jaimie Vaes, op Instagram heeft gezegd dat ze weer een puppy wil en veel mensen niet. Ze zijn het incident met de overleden Bowgie-hond nog steeds niet vergeten.

Lees verder

Trending