Connect with us

BN'ers

Sterkte: Longspecialist maakt zich ernstige zorgen: ‘Koning Willem Alexander is in levensgevaar!’ |

Met de gezondheid van Willem Alexander zou niet goed gaan, volgens het tijdschrift Freizeit. Verschillende Duitse media melden dat de Nederlandse koning in levensgevaar is vanwege een ernstige longziekte. Wat er waar is van wat het tijdschrift schrijft is niet helemaal duidelijk.

Het bekende tijdschrift Story kreeg van De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) te horen dat er niet wordt ingegaan op geruchten en speculaties. Nog maar een paar jaar geleden zou hij de ziekte van Besnier Boeck hebben gehad. Ook wel sarcoïdose genoemd.

In 1999 kondigde De Rijksvoorlichtingsdienst aan dat de Koning de ziekte toen had overwonnen. Hij was toen in de dertig, wat goed past bij de ziekte, die veel voorkomt bij mensen tussen 20 en 30 jaar.

Is Willem Alexander ernstig ziek?

Maar wat betekent deze ziekte precies? Een website die alles over sarcoïdose behandelt is ‘Sarcoïdose.nl’. Ze schrijven: “Sarcoïdose is een zeldzame ziekte waarbij ontstekingen om onbekende redenen voorkomen. Bij zo’n ontsteking stapelen zich witte bloedcellen op. Deze ophopingen worden granulomen genoemd. De ontsteking kan bijna overal in het lichaam optreden. De meest voorkomende klacht is vermoeidheid, die door veel mensen met sarcoïdose als de belangrijkste beperking wordt ervaren”. Ze laten ook weten dat er geen medicatie voor de ziekte is. Alleen medicijnen die de ontsteking als gevolg van de ziekte zouden kunnen onderdrukken.

De overheid zwijgt

Het Duitse tijdschrift had ook een arts die over de ziekte sprak: “Stress is zeker een ongunstige factor bij deze ziekte. In het verleden moest deze ziekte in alle rust worden behandeld maar vandaag de dag is dit zelden mogelijk”. Dit past natuurlijk goed in het beeld van de afgelopen maanden rond de corona-crisis, die ongetwijfeld veel stress zal veroorzaken in de top van een land. Het tijdschrift schrijft zelfs op de voorpagina: “Koningshuis bidt voor het leven van Willem-Alexander”. Volgens het tijdschrift Freizeit zou de gezondheidstoestand van Willem Alexander er heel slecht aan toe zijn.

Lees verder

BN'ers

Video: Zo ziet de man eruit waarmee Nicol vreemdgaat, Peter Gillis is razend!

Er gingen eerder al twee keer een gerucht dat Nicol de vriendin van Peter Gillis was vreemd gegaan. Het stel deed het toen af als grapje. Maar Nicol werd toch echt zoenend gespot met twee andere mannen. Waarschijnlijk hebben Peter en Nicol het binnenhuis met elkaar uitgesproken, maar dit keer lijkt er veel meer aan de hand te zijn.

Dennis Schouten en Jan Roos komen namelijk met beelden waarop te zien is dat Nicol een onbekende man zoent vlakbij zijn auto. Dit keer dus niet in een vol cafe met veel mensen erbij, maar stiekem op een plek waar niet veel mensen zijn.

Peter nu echt klaar met Nicol

Peter die Nicol laatst nog mishandelde, omdat ze zich op een feestje te sletterig zou gedragen heeft nog niet gereageerd op de beelden. En dat is opvallend want de vorige keer waren ze er als de kippen bij om te laten weten dat het allemaal niet waar is.

Hieronder rechts de foto van Nicol zoenend met een onbekende man.

Lees verder

BN'ers

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

BN'ers

Gordon gaat voortaan als vrouw door het leven

Gordon deelde een vreemd kiekje op Instagram. Op de foto staat hij verkleed als vrouw. Wat is er in hemelsnaam aan de hand? Gaat de presentator voortaan als vrouw door het leven.

Bij een kiekje voor de spiegel schrijft de zanger: “Even boodschappen doen.” Een van de honden kijkt hem verbijsterd aan, want waarom heeft hij hoge hakken aan?

Gordon als vrouw

Naast de hoge hakken zijn ook zijn gelakte nagels zichtbaar. Op het eerste zicht zou je dan denken dat er een vrouw voor de spiegel staat, maar ook zijn twee hondjes zijn erbij. Het gaat dus wel degelijk om Gordon die verkleed is als vrouw.

Lees verder

Trending