Connect with us

BN'ers

Wauw: Patty Brard vindt verbouwing Dirk Kuyt helemaal mislukt: ‘Te veel botox’

Patty Brard is net als veel andere kijkers erg geschrokken van het tv-optreden van Dirk Kuyt bij Ziggo Sport. Zijn behandelaar is wel héél erg uitgeschoten met de botoxspuit, vindt de tv-diva.

Dirk Kuyt maakte eind juni bekend dat hij en zijn vrouw Gertrude na een huwelijk van zeventien jaar uit elkaar gingen. Het gevolg is dat Dirk in een soort midlifecrisis is beland en naar de botoxboer is gegaan. Tv-kijkers van Ziggo Sport werden donderdagavond behoorlijk verrast met het nieuwe uiterlijk van de oud-topvoetballer.

Te veel botox

Ook Patty Brard was behoorlijk in shock. “Ik wist niet wat ik zag. Ik bedoel: als ik hem op straat tegen was gekomen, dan was ik er echt vollédig voorbijgelopen. Het is niet te geloven. Ik moet je eerlijk zeggen: ik ben sowieso niet zo’n voorstander van fillers en botox bij mannen.”

Ze vroeg gelijk de mening van haar eigen beautydokter. “Ik heb de foto even doorgestuurd naar mijn dokter, die er goed raad mee weet, en die zegt: ‘Wat hier is misgegaan, is dat er te veel botox in het voorhoofd zit, waardoor de ogen gaan drukken. En als je je wangen te veel opvalt, dan krijg je dit (zie foto).”

Midlife

Collega Anouk Smulders: “Bij mij komt er dan heel groot ‘midlife’ in gedachten.”

Bart Ettekoven: “Waarom zeg jij dat het bij vrouwen wel leuk is en waarom mogen wij dit niet?”

Patty: “Nou, als jij die frons in je voorhoofd weg zou halen, dan zou ik zeggen: ja.”

Al met al is het een misser van Dirk, vindt Patty. “Mijn dokter zegt: ‘Deze man had maar één ding moeten doen, namelijk niks.’”

Veronica Inside

De mannen van Veronica Inside waren gisterenavond ook kritisch. René van der Gijp: “Ik heb nu het idee dat iedereen die de dertig gepasseerd is aan de botox en fillers wil. Dat moeten ze niet doen, joh. Dat moet je echt niet doen, want ik weet zeker: binnen nu en vijftien jaar komen we erachter dat iedereen misvormd erbij loopt, man. Hij heeft zijn hele voorhoofd ondergespoten. Dat doe je toch niet man?”

Johan Derksen: “Ik zou hem niet herkennen als jullie het niet gezegd hadden. Die jongen is compleet de weg kwijt. Hij woont in Huis ter Duin, dat vind ik ook al ongebruikelijk, en hij doet dit soort dingen. Dan moet je toch professionele hulp gaan zoeken?”

Terugkijken

De Shownieuws van gisterenavond kunt u terugzien op KIJK.nl, de Veronica Inside van gisterenavond vindt u daar ook.

Dirks metamorfose

De metamorfose van Dirk Kuyt:

 

Lees verder

BN'ers

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

BN'ers

Is deze foto het bewijs dat Nicol Peter Gillis keihard bedriegt?

Is deze foto het bewijs dat Nico Kremers haar vriend Peter Gillis bedriegt? De vriendin van Gillis is gefilmd terwijl ze een andere man zoent…

Jan Roos en Dennis Schouten, het Roddelpraat-duo laten in hun laatste uitzending (onder) een filmpje zien waarop Nicol op een parkeerplaats zoent met een andere man. het is een intieme zoen en volgens roddelpraat is de bewuste man een rijke Duitser. “Nicol heeft gewoon echt een ander,” meent Jan-Roos. “Want dit is niet een jong mannetje die ze even grijpt in de kroeg. Dit is een relatie.”

Er gaan al langere tijd geruchten rond dat Nicol Peter Gillis zou bedriegen. Eerder dook ook al een foto in de media op waarop ze een man kust. Volgens Nicol is er ook dit keer niets aan de hand en is de man die ze kuste gewoon een vriend. De beelden die roddelpraat laat zien van de kussende Nicol verschijnen in de week dat zij en Peter een interview gaven aan weekblad Privé waarin zij praten over hun relatie. “Ik durf gewoon te zeggen dat het echte liefde is wat wij hebben”, zegt Nicol in dat vraaggesprek. “Peter is en blijft de liefste man in mijn leven. We zijn nu vijf jaar samen. Ik heb me nog geen dag ongelukkig gevoeld met hem.”

Peter Gillis (60) ligt niet wakker van de rechtszaak die tegen hem loopt. De ‘Massa is Kassa’-ster wordt ervan verdacht in mei van dit jaar zijn partner Nicol Kremers (32) te hebben mishandeld in zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel.

 

Lees verder

BN'ers

Lil Kleine deelt heftig overlijden na overdosis wit poeder

Lil Kleine, die zijn vriendin Jamie eerder gewelddadig had mishandeld in een hotelkamer, probeerde al maanden te verbergen dat hun hond was overleden aan een beruchte overdosis wit poeder.

Lil Kleine heeft altijd volgehouden dat geruchten over de dood van hun hond Bowgie niet waar zijn, maar volgens Yvonne Coldeweijer, Yvonne Coldeweijer van Yvonnejer is hij een leugenaar.

Uit gelekte WhatsApp-chats blijkt dat Bowgie sterft aan een overdosis coke. Het medicijn lag op het bureau van Lil Kleine en de hond zou het opeten.

Yvonne herhaalde het incident omdat de vriendin van Lil Kleine, Jaimie Vaes, op Instagram heeft gezegd dat ze weer een puppy wil en veel mensen niet. Ze zijn het incident met de overleden Bowgie-hond nog steeds niet vergeten.

Lees verder

Trending