Connect with us

BN'ers

Zien: Marc-Marie Huijbregts laat Eva Jinek heel erg blozen na te diep decolleté!

Oplettende ‘Jinek’-kijkers zagen donderdagavond hoe de blouse van presentatrice Eva Jinek (42) een eigen leven probeerde te leiden. Dat viel ook Marc-Marie Huijbregts (56) op. “Je begon gisteravond en ik dacht nou nou, die heeft er zin in!”, confronteerde hij haar vrijdag in de talkshow.

“Godzijdank kwam mijn collega om mij aan te kleden”

Marc-Marie was vrijdagavond te gast bij Jinek om het te hebben over de magie van live optreden. Iets wat er momenteel niet inzit vanwege het coronavirus. “Je weet dat het fout kan gaan en dat maakt het zo mooi”, vertelt de komiek vlak voordat hij Eva voor het blok zet. “Bijvoorbeeld als je een knoopje te ver open hebt…”, gaat hij vervolgens verder, waarna Eva zich even geen houding weet te geven.

Gelukkig herpakt de koningin van de late avond zich snel. “Ik ga voortaan elke avond een coltrui dragen”, lacht Eva terwijl ze haar blouse snel een stukje verder dichtknoopt.

Maar Marc-Marie is nog niet klaar met het onderwerp. “Het leuke was dat ik zag dat je op een gegeven moment jezelf in de monitor zag en dacht: ik moet niet te ver naar voren.” Gelukkig kan Eva er inmiddels wel om lachen. “Iemand zei in mijn oor: even je shirt naar achter trekken”, legt ze uit. “Toen dacht ik al: ik zit in de penarie. Godzijdank kwam mijn collega om mij aan te kleden.”

En die desbetreffende collega wil ze graag nog even bedanken namens haar moeder, voor het feit dat ze niet halfnaakt op tv verscheen. “Het is live, het kan misgaan (…) De kans dat je je hele carrière vergooit is altijd aanwezig, wat wil je nog meer? Excitement!”, rondt Eva vervolgens af.

Lees verder

BN'ers

Video: Zo ziet de man eruit waarmee Nicol vreemdgaat, Peter Gillis is razend!

Er gingen eerder al twee keer een gerucht dat Nicol de vriendin van Peter Gillis was vreemd gegaan. Het stel deed het toen af als grapje. Maar Nicol werd toch echt zoenend gespot met twee andere mannen. Waarschijnlijk hebben Peter en Nicol het binnenhuis met elkaar uitgesproken, maar dit keer lijkt er veel meer aan de hand te zijn.

Dennis Schouten en Jan Roos komen namelijk met beelden waarop te zien is dat Nicol een onbekende man zoent vlakbij zijn auto. Dit keer dus niet in een vol cafe met veel mensen erbij, maar stiekem op een plek waar niet veel mensen zijn.

Peter nu echt klaar met Nicol

Peter die Nicol laatst nog mishandelde, omdat ze zich op een feestje te sletterig zou gedragen heeft nog niet gereageerd op de beelden. En dat is opvallend want de vorige keer waren ze er als de kippen bij om te laten weten dat het allemaal niet waar is.

Hieronder rechts de foto van Nicol zoenend met een onbekende man.

Lees verder

BN'ers

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

BN'ers

Gordon gaat voortaan als vrouw door het leven

Gordon deelde een vreemd kiekje op Instagram. Op de foto staat hij verkleed als vrouw. Wat is er in hemelsnaam aan de hand? Gaat de presentator voortaan als vrouw door het leven.

Bij een kiekje voor de spiegel schrijft de zanger: “Even boodschappen doen.” Een van de honden kijkt hem verbijsterd aan, want waarom heeft hij hoge hakken aan?

Gordon als vrouw

Naast de hoge hakken zijn ook zijn gelakte nagels zichtbaar. Op het eerste zicht zou je dan denken dat er een vrouw voor de spiegel staat, maar ook zijn twee hondjes zijn erbij. Het gaat dus wel degelijk om Gordon die verkleed is als vrouw.

Lees verder

Trending