Connect with us

BN'ers

Zien: Gordon over kritiek Hondenbescherming: ’Lik mijn reet!’

Gordon wil mensen tijdens de coronacrisis een hart onder de riem steken door ze te verrassen met een boodschap van hemzelf en zijn nieuwe hondje Toto. Volgens de Koninklijke Hondenbescherming promoot de zanger hiermee dierenmishandeling omdat Toto zou behoren tot een hondensoort die niet is toegestaan. Gordon is op zijn zachtst gezegd niet blij met deze opmerking.

„De hond behoort tot een soort met een te korte snuit, krijgt te weinig lucht en lijdt. Onbedoeld aandacht hieraan geven staat gelijk aan het promoten van dierenmishandeling”, schrijft de Koninklijke Hondenbescherming op Twitter.

De tweet kan rekenen op weinig begrip van Gordon. „Het spijt me dat ik een hondje heb genomen die het helemaal naar zijn zin heeft en die gewoon volledig gezond is. Dat er weer instanties zijn die gewoon zonder enige kennis of wat dan ook weer moeten reageren. Ik word er zó moe van. Het is zo hartverscheurend. Zo’n beestje dat gewoon helemaal gezond is en goed is”, vertelt hij in een video op Facebook.
„Soms denk ik wel eens: wanneer doe je het nou goed?”, gaat hij verder. „Als je een beestje zo’n huis kan geven. Gewoon geen woorden voor. Daar lusten de honden geen brood van. Get a f*cking life. De Koninklijke Hondenbescherming. Nou, echt, lik mijn reet!”

Aan Shownieuws laat Gordon weten dat hij het ’enorm onprofessioneel’ vindt dat de Koninklijke Hondenbescherming op afstand Toto heeft beoordeeld. Naar eigen zeggen staat het belang van zijn hondje voorop. „Ik heb dan ook enorm m’n best gedaan om zo goed mogelijk voorzorg te nemen op eventuele doorfok. Dit raad ik dan ook iedereen aan bij de aanschaf van een korte snuit.”

Bron: De Telegraaf Beeld: Instagram, Youtube<

Lees verder

BN'ers

Koningin Maxima komt met dramatisch nieuws over Amalia naar buiten

Koningin Máxima zal haar oudste dochter de komende twee jaar nog meer waarderen. Prinses Amalia woont de afgelopen jaren thuis, vertellen Máxima en Willem Alexander woensdag aan RTL Boulevard in Lahore, Pakistan.

Niet zo goed

Zij “vond het ook niet leuk”, vervolgde Máxima met EO’s Blauw Bloed. ‘Het is heel snel gegaan,’ zei de koningin. Máxima zei ’trots’ te zijn op Amalia, die ze een goede vriendin noemt.

Prinses Amalia

Pater Alexander had het hier moeilijker mee en wilde niet dat dit zou gebeuren. Aanstaande zaterdag viert Amalia haar zestiende verjaardag. Een groot feest heeft ze niet, maar het wordt zeker gevierd, aldus de koningin. “We gaan veel zingen.

Lees verder

BN'ers

Video: Zo ziet de man eruit waarmee Nicol vreemdgaat, Peter Gillis is razend!

Er gingen eerder al twee keer een gerucht dat Nicol de vriendin van Peter Gillis was vreemd gegaan. Het stel deed het toen af als grapje. Maar Nicol werd toch echt zoenend gespot met twee andere mannen. Waarschijnlijk hebben Peter en Nicol het binnenhuis met elkaar uitgesproken, maar dit keer lijkt er veel meer aan de hand te zijn.

Dennis Schouten en Jan Roos komen namelijk met beelden waarop te zien is dat Nicol een onbekende man zoent vlakbij zijn auto. Dit keer dus niet in een vol cafe met veel mensen erbij, maar stiekem op een plek waar niet veel mensen zijn.

Peter nu echt klaar met Nicol

Peter die Nicol laatst nog mishandelde, omdat ze zich op een feestje te sletterig zou gedragen heeft nog niet gereageerd op de beelden. En dat is opvallend want de vorige keer waren ze er als de kippen bij om te laten weten dat het allemaal niet waar is.

Hieronder rechts de foto van Nicol zoenend met een onbekende man.

Lees verder

BN'ers

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

Trending