Connect with us

BN'ers

Zien: Alberto Stegeman poept in bosje tijdens opnames bij SBS 6

Alberto deed deze bruine onthulling gisteren in Dit Was Het Nieuws, waar hij een van de twee gasten was. Hij werd daartoe aangespoord door Peter Pannekoek: “Jij vertelde voor de uitzending – en dat vond ik heel lief en open – dat je gespannen bent voorafgaand aan een confrontatie. Dan moet jij naar de wc.”

Poepen

Peter: “Je moet poepen, tien minuten voor een confrontatie. Dan zit jij een dag lang in een auto te wachten op iemand en dan moet je eerst nog even naar de wc.”

Alberto: “Je zit soms de hele dag met z’n allen en je kunt ook niet plassen. Wat je dan doet is amper water drinken, alleen even een klein beetje je lippen nat maken. Voor de rest wil je niet naar buiten toe. Dan komt de spanning van het moment, dan is er bijvoorbeeld een afspraak geregeld en gaan we het doen en dan moet ik.”

Jan-Jaap van der Wal: “Dus stel je voor: je bent een pedo en je denkt: wat stinkt het hier! Dan weet je: over tien minuten word ik gefilmd.”

Alberto-kak

Soms kan Alberto het gewoon niet meer inhouden. “Ik heb echt wel vaak dat ik denk: nee, het zal toch niet. Het is echt waar wat ik nu zeg, maar ik weet niet of ik dit moet zeggen. In april komt er een Undercover in Nederland-aflevering met een aanhouding, de eerste aflevering. Vlak daarvoor, twintig minuten daarvoor, ben ik uit de auto gestapt.”

Wat gebeurde er toen? “De politie en alles was erbij, maar ik zei: ‘Ik moet nu.’ Toen ben ik uit de auto gesprongen en een bosje in gelopen en toen heb ik daar gepoept. Toen ben ik weer teruggegaan in de auto en heb ik die gast laten aanhouden. Dat is echt gebeurd. En ik schaam me diep.”

Servetjes

Waarom moeten argeloze tv-kijkers met dit soort viezigheden geconfronteerd worden? “Ik heb altijd gezegd tegen mijn collega’s: ‘Jullie mogen tegen niemand dit verhaal vertellen.’ En ik weet niet waarom ik dit nu dan toch vertel.”

Tot slot: hoe heeft hij afgeveegd? “Ik had van die servetjes bij me. Een vreselijk verhaal. Waarom vertel ik dit?”

Lees verder

BN'ers

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

BN'ers

Is deze foto het bewijs dat Nicol Peter Gillis keihard bedriegt?

Is deze foto het bewijs dat Nico Kremers haar vriend Peter Gillis bedriegt? De vriendin van Gillis is gefilmd terwijl ze een andere man zoent…

Jan Roos en Dennis Schouten, het Roddelpraat-duo laten in hun laatste uitzending (onder) een filmpje zien waarop Nicol op een parkeerplaats zoent met een andere man. het is een intieme zoen en volgens roddelpraat is de bewuste man een rijke Duitser. “Nicol heeft gewoon echt een ander,” meent Jan-Roos. “Want dit is niet een jong mannetje die ze even grijpt in de kroeg. Dit is een relatie.”

Er gaan al langere tijd geruchten rond dat Nicol Peter Gillis zou bedriegen. Eerder dook ook al een foto in de media op waarop ze een man kust. Volgens Nicol is er ook dit keer niets aan de hand en is de man die ze kuste gewoon een vriend. De beelden die roddelpraat laat zien van de kussende Nicol verschijnen in de week dat zij en Peter een interview gaven aan weekblad Privé waarin zij praten over hun relatie. “Ik durf gewoon te zeggen dat het echte liefde is wat wij hebben”, zegt Nicol in dat vraaggesprek. “Peter is en blijft de liefste man in mijn leven. We zijn nu vijf jaar samen. Ik heb me nog geen dag ongelukkig gevoeld met hem.”

Peter Gillis (60) ligt niet wakker van de rechtszaak die tegen hem loopt. De ‘Massa is Kassa’-ster wordt ervan verdacht in mei van dit jaar zijn partner Nicol Kremers (32) te hebben mishandeld in zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel.

 

Lees verder

BN'ers

Lil Kleine deelt heftig overlijden na overdosis wit poeder

Lil Kleine, die zijn vriendin Jamie eerder gewelddadig had mishandeld in een hotelkamer, probeerde al maanden te verbergen dat hun hond was overleden aan een beruchte overdosis wit poeder.

Lil Kleine heeft altijd volgehouden dat geruchten over de dood van hun hond Bowgie niet waar zijn, maar volgens Yvonne Coldeweijer, Yvonne Coldeweijer van Yvonnejer is hij een leugenaar.

Uit gelekte WhatsApp-chats blijkt dat Bowgie sterft aan een overdosis coke. Het medicijn lag op het bureau van Lil Kleine en de hond zou het opeten.

Yvonne herhaalde het incident omdat de vriendin van Lil Kleine, Jaimie Vaes, op Instagram heeft gezegd dat ze weer een puppy wil en veel mensen niet. Ze zijn het incident met de overleden Bowgie-hond nog steeds niet vergeten.

Lees verder

Trending