Connect with us

BN'ers

Grote paniek bij VI: Telegraaf belt rond over exit Wilfred Genee! |

Er is dit weekend behoorlijk wat onrust ontstaan in het team van Veronica Inside. Een Telegraaf-journalist heeft VI-betrokkenen gebeld over een vermeende exit van Wilfred Genee.

Wilfred Genee heeft zaterdag een sms’je ontvangen van Johan Derksen, zo vertelt hij op Radio Veronica. “Ik kreeg zaterdagochtend een appje van Johan, van: ‘Ik ben net gebeld door die jongen van De Telegraaf dat je gaat stoppen als presentator van VI. Groeten, Johan.’ Dus ik stuur terug: ‘Dat is voor mij dan ook nieuws, tenzij Marco (Louwerens, Talpa-baas, red.) andere plannen heeft.’”

Blonde dame

De presentator had geen flauw benul waar dit gerucht vandaan kwam. “Ik dacht: waar slaat dit nou op? Hoe kan dit nou? Toen ging ik een tijdje zitten nadenken, maar het is zo dat ik tijdens de uitzending op vrijdag en maandag altijd door allerlei mensen geappt, maar ook na afloop.”

Het beantwoorden van zo’n appje heeft geleid tot de geruchten. “Ik kreeg ook van een collega die al heel lang in het televisievak zit – althans, dat dacht ik – een app van: ‘Waarom hebben jullie zo weinig over Ronald Koeman gesproken bij Barcelona?’ Toen stuurde ik terug: ‘Die presentator kan er ook niks van, die gaat er binnenkort uit en er is wel een blonde dame die het kan overnemen.’”

Grap

Dat was duidelijk een grap, aldus Wilfred. “Dat stuurde ik als geintje terug, met een knipoog. Over mezelf dus, als grap. Ik dacht: dat zal het toch niet zijn? Dus ik stuurde hem: ‘Pieter (Ploeg, red.), dat was een grapje hè gisterenavond?’ ‘Oh, sorry, dan heb ik het helemaal verkeerd begrepen’, zei hij.”

Wilfred was verbaasd dat deze Telegraaf-journalist er direct zo’n poeha van maakte. “Ik zeg: ‘Dat hoef je niet te tippen hoor bij De Telegraaf.’ Hij zegt: ‘Dat hoeft ook niet, want ik werk bij De Telegraaf.’ Ha ha ha! Hélène was ook gebeld, iedereen was gebeld!”

Lees verder

BN'ers

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

BN'ers

Is deze foto het bewijs dat Nicol Peter Gillis keihard bedriegt?

Is deze foto het bewijs dat Nico Kremers haar vriend Peter Gillis bedriegt? De vriendin van Gillis is gefilmd terwijl ze een andere man zoent…

Jan Roos en Dennis Schouten, het Roddelpraat-duo laten in hun laatste uitzending (onder) een filmpje zien waarop Nicol op een parkeerplaats zoent met een andere man. het is een intieme zoen en volgens roddelpraat is de bewuste man een rijke Duitser. “Nicol heeft gewoon echt een ander,” meent Jan-Roos. “Want dit is niet een jong mannetje die ze even grijpt in de kroeg. Dit is een relatie.”

Er gaan al langere tijd geruchten rond dat Nicol Peter Gillis zou bedriegen. Eerder dook ook al een foto in de media op waarop ze een man kust. Volgens Nicol is er ook dit keer niets aan de hand en is de man die ze kuste gewoon een vriend. De beelden die roddelpraat laat zien van de kussende Nicol verschijnen in de week dat zij en Peter een interview gaven aan weekblad Privé waarin zij praten over hun relatie. “Ik durf gewoon te zeggen dat het echte liefde is wat wij hebben”, zegt Nicol in dat vraaggesprek. “Peter is en blijft de liefste man in mijn leven. We zijn nu vijf jaar samen. Ik heb me nog geen dag ongelukkig gevoeld met hem.”

Peter Gillis (60) ligt niet wakker van de rechtszaak die tegen hem loopt. De ‘Massa is Kassa’-ster wordt ervan verdacht in mei van dit jaar zijn partner Nicol Kremers (32) te hebben mishandeld in zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel.

 

Lees verder

BN'ers

Lil Kleine deelt heftig overlijden na overdosis wit poeder

Lil Kleine, die zijn vriendin Jamie eerder gewelddadig had mishandeld in een hotelkamer, probeerde al maanden te verbergen dat hun hond was overleden aan een beruchte overdosis wit poeder.

Lil Kleine heeft altijd volgehouden dat geruchten over de dood van hun hond Bowgie niet waar zijn, maar volgens Yvonne Coldeweijer, Yvonne Coldeweijer van Yvonnejer is hij een leugenaar.

Uit gelekte WhatsApp-chats blijkt dat Bowgie sterft aan een overdosis coke. Het medicijn lag op het bureau van Lil Kleine en de hond zou het opeten.

Yvonne herhaalde het incident omdat de vriendin van Lil Kleine, Jaimie Vaes, op Instagram heeft gezegd dat ze weer een puppy wil en veel mensen niet. Ze zijn het incident met de overleden Bowgie-hond nog steeds niet vergeten.

Lees verder

Trending