Connect with us

BN'ers

Hélène Hendriks en Sam Hagens doen het met elkaar: ‘Spannend’

Talpa heeft bekendgemaakt dat Sam Hagens en Hélène Hendriks de presentatoren van het achtste seizoen van “Het Liefste Feest” zullen zijn. Dit betekent dat de eindeloze speculaties over wie de opvolger van Johnny de Mol zou kunnen zijn, nu ten einde zijn. Er waren veel BN’ers genoemd als mogelijke kandidaten, zoals Mona Keijzer, Marcel van Roosmalen, Gijs Groenteman en Manuel Vanderbos. Maar uiteindelijk zullen Sam Hagens en Hélène Hendriks de presentatie van het programma op zich nemen.

Spannend

Sam Hagens, bekend als politiek verslaggever van Hart van Nederland, is blij om te mogen presenteren tijdens het achtste seizoen van “Het Liefste Feest”. Hij is enthousiast om het nieuwe jaar te beginnen en heeft er veel zin in om het programma te presenteren. Hoewel Sam bekend is met het team en de studio van “Het Liefste Feest”, is hij ook opgewonden om iets nieuws te doen. Sam zal zijn kennis van en interesse in politiek meenemen naar het programma, maar ook andere onderwerpen zullen aan bod komen.

Tevreden

De SBS-baas, Marco Louwerens, heeft aangegeven dat de zender tevreden is met de keuze voor Sam Hagens en Hélène Hendriks als presentatoren van het achtste seizoen van “Het Liefste Feest”. Louwerens laat weten dat hij blij is dat Hélène als presentatrice aanblijft en dat ze met Sam als nieuwe presentator versterking hebben gevonden. Hij zegt dat het team van “Het Liefste Feest” hard heeft gewerkt om het format verder te ontwikkelen en dat ze met deze twee presentatoren vol vertrouwen het nieuwe jaar tegemoet zien. Volgens Louwerens blijft “Het Liefste Feest” ook in het nieuwe jaar een belangrijke waarde in de programmering van SBS.

Lees verder

BN'ers

Heftig filmpje gelekt: Peter Gillis bedreigt Nicol

Peter Gillis zou dus eind mei vorig jaar zijn Nicol hatseflats wat tikken hebben verkocht en hier en daar hebben gebeten. De reden voor de mishandeling lieten wij al eerder weten. Peter belande een nachtje in de cel en wacht nu op de rechtszaak.

Nu zijn Peter en Nicol gespot in een winkel en daar komen de Brabantse influencer ‘Frans Tricep’ tegen. Peter maakt even een praatje met hem terwijl Nicol luistert en niks zegt. Maar dan opeens uit het niets zegt Peter wat walgelijks tegen Nicol. Zij en de rest van de mensen zijn in shock en Frans Tricep lacht het ongemakkelijk weg.

Maar nu heeft Frans Tricep zelf de beelden online gegooid die hij heeft gefilmd, omdat hij het geen gelijkwaardige relatie vindt. Dat heeft hij ook als tekst onder het filmpje geplaatst.

Peter zegt op een gegeven moment het volgende tegen Nicol.

“Ik zet Nicolleke direct even goed krom en dan zeg ik ‘Poes, Boem, pats!’”

Nicol durft er nog eens op te reageren.

Bekijk hieronder het filmpje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door www.franstricep.nl (@franstricep)

Lees verder

BN'ers

Maxime Meiland komt met een hele bizarre onthulling

Onlangs kwamen er berichten naar buiten over de relatieproblemen tussen Maxime en haar man Leroy. Volgens bronnen hadden de twee al eerder onenigheid over Leroy’s afwezigheid, die altijd aan het werk of met zijn vrienden was.

Maar Maxime, bekend van de realityserie Chateau Meiland, heeft het financieel goed voor elkaar en kan zich een luxe levensstijl veroorloven. In een recent filmpje laat ze echter zien dat ze niet graag werkt.

Maxime’s zus Montana, ook bekend van de serie, lijkt echter buitengesloten te zijn van de show. Geruchten gaan dat Talpa, de producent van de serie, niet bereid was om meer geld te betalen als Montana weer mee zou doen. Hierdoor zouden Martien, Erica en Maxime minder geld hebben gekregen en Montanas salaris hebben moeten betalen. Volgens de geruchten zou Maxime hiertegen zijn geweest, waardoor Montana lange tijd buitengesloten bleef.

Inmiddels doet Montana weer mee aan de serie, maar het lijkt dat dit broodnodig is om rond te komen. Het is onduidelijk wat de precieze oorzaak is van haar afwezigheid, maar het lijkt erop dat er spanningen zijn tussen de zussen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Lees verder

BN'ers

Rico Verhoeven springt op auto tijdens wilde achtervolging door Amsterdam

Deze titel is ongeveer het plot voor de nieuwe film Black Lotus, waarin kickbokskampioen Rico Verhoeven de hoofdrol vertolkt. De eerste trailer voor de actiefilm is deze week verschenen en laat ongeveer de hele film al zien. Wees derhalve gewaarschuwd.

Bekijk de trailer van Black Lotus hieronder:

Pew pew
In de film speelt Rico Verhoeven een voormalig special forces-officier die na een wilde carrière eindelijk een rustig leventje denkt te kunnen leven (te zien aan dramatische shots in vrijetijdskleding), maar door een scala aan onheilspellende gebeurtenissen tóch weer in actie moet komen om een moeder + dochter te redden. Tel daarbij een berg kogels en een dosis achtervolgingen door Amsterdam bij op, en je bent er wel. Vanaf 13 april draait de Engelstalige film in de bioscoop.

Het is nog niet bekend wanneer Rico weer de ring induikt. Hij moet eerst herstellen van een knieblessure.

Lees verder

Trending