Connect with us

BN'ers

Foto’s: Nicol Kremers in het ziekenhuis: ‘Peter Gillis heeft Nicol geslagen!’

Peter Gillis en Nicol Kremers zouden volgens verschillende geruchten uit elkaar gaan deze Kerst. De twee hadden een romantische vakantie gepland, op kosten van weekblad Privé. Je zou denken dat een steenrijke vakantieparkmagnaat zo’n gesponsorde vakantie niet nodig heeft, maar financieel lijkt het niet voor de wind te gaan met Petertje. De ondernemer moet onder andere een dwangsom van een half miljoen euro betalen vanwege het huisvesten van arbeidsmigranten op park Prinsenmeer. En zo zijn er nog wel een aantal zaken op te noemen waarbij Peter diep in de buidel moet tasten. De ondernemer zou volgens Quote ook verschillende miljoenenleningen tegen een torenhoge rente hebben afgesloten. In totaal gaat het om een lening van zo’n 20.000.000 euro waarbij maandelijks een rente van 200.000 euro staat. Een gratis vakantie, in ruil voor een interview en wat foto’s, komt dan natuurlijk wel goed uit. Maar die werd plotseling afgeblazen door Nicol.

Nicol Kremers in ziekenhuis, Peter Gillis nergens te bekennen!

Weekblad Privé had álles geregeld, vluchten, vervoer, verblijf in een luxe hotel en restaurants. Maar een paar dagen voor vertrek kwam daar een appje van Nicol: “Ik ben opgenomen in het ziekenhuis, met een nierbekkenontsteking. Bel Peter maar.” Peter besloot echter dagen later pas te reageren: “Vele berichten en telefoontjes blijven onbeantwoord door hem. Tot hij een dag later in de lucht komt en zijn ongenoegen uit. Hij vraagt waarom hij zo gestalkt wordt.” Privé wees Peter op de gemaakte afspraken betreft de vakantie naar het Oostenrijke Seefeld: “Ja, nou en, ik ben daar dus niet. Ik ben druk met andere dingen. En nu op bezoek bij vrienden.” Privé is boos: “Op de vraag wat er aan de hand is, komt geen antwoord. Peter vindt het kennelijk normaal om zomaar weg te blijven van de afgesproken vakantie.”

Roddelpraat komt met ‘scoop’

Niet veel later komt Roddelpraat met het nieuws dat er een gevecht zou zijn geweest tussen Nicol Kremers en Peter Gillis. Roddelpraat meldt: “Afgelopen zondag kwam iemand (die de familie Gillis persoonlijk kent) Nicol tegen in een kroeg in Asten. Deze persoon was daar samen met wat vrienden. Één van die vrienden heeft het bed daarna gedeeld met Nicol. Nadat Peter hierachter kwam, heeft hij Nicol ‘vreselijk aangepakt’. We gaan de details van deze aanpak nogmaals niet met jullie delen, omdat ze te gruwelijk zijn. Daar is het niet bij gebleven, want Peter zou daarna bij de man in kwestie op bezoek zijn gegaan. Dat deed hij niet alleen. Hij nam hier twee Poolse vrienden mee naartoe. Hier heeft vervolgens een gevecht plaatsgevonden.” Eerder bericht van Privé:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RoddelPraat (@roddelpraat)

Lees verder

BN'ers

Gordon (54) in diepe rouw na vreselijk familieverlies

Het gaat niet goed met Gordon. De zanger heeft via Instagram heftig nieuws bekendgemaakt.

Schoonmoeder
‘Goor’ is iemand verloren die hem enorm dierbaar is. Hij schrijft: ”Gisteren is mijn enige echte schoonmoeder overleden. Misschien wel de allerliefste mens die ik ooit ontmoet heb. Mijn hondjes kwamen mijn tranen opvegen en troosten me om daarna naast me in slaap te vallen.”

”Alleen maar liefdevolle herinneringen en onuitwisbare momenten. Nooit zal ik een pindasoep meer proeven die zo smaakte of een pom uit de hemel gezonden. Rust zacht ma en eindelijk weer vrij…”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Lees verder

BN'ers

Nienke Plas geeft heftige update over gezondheid dochtertje

Nienke Plas (36) geeft een update over de gezondheid van haar twee maanden oude dochtertje Harley.

Vorige week zaterdag liet Nienke Plas weten dat haar dochtertje Harley met spoed geopereerd moest worden aan haar hart. Het meisje heeft namelijk een aangeboren hartafwijking. De presentatrice geeft nu een update over de gezondheid van haar jonge dochtertje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

‘Harley lacht weer’
‘Sinds een paar dagen doen we aan lachen’, schrijft Plas op Instagram. ‘Het lijkt wel of Harley sinds de operatie mega veel gegroeid is. Ze is langer, kleurtje loopt op en lacht! Soms wil ik geloven dat ze hiermee wil laten zien dat ook zij dankbaar is voor de ‘upgrade’ die zij heeft gekregen. ‘Kijk mam, ik voel me top, ik ga lekker hoor.’

‘Vertrouwen moet weer groeien’
Ondertussen wordt er weer heel wat afgelachen, want Nienke test alvast de grappen van haar nieuwe voorstelling op de kleine meid. ‘Maar de grootste reden om blij te zijn is toch wel dat ze weer thuis is. Thuis bij haar broers, thuis in haar eigen bedje. Spannend vind ik het wel en het vertrouwen moet weer wat gaan groeien maar zodra ik een glimlach krijg van dit blije hummeltje lach ik breeduit terug’, aldus de presentatrice.

Aangeboren hartafwijking
Vorige week zaterdag liet Nienke Plas weten dat haar twee maanden oude dochtertje Harley in het ziekenhuis lag. Het meisje moest met spoed geopereerd worden wegens een aangeboren hartafwijking. ‘Harley is stabiel. En we overladen je met kusjes en flauwe grappen (van je vader dan, want je mama is er best goed in)’, schreef Plas op Instagram. ‘We hebben nog een weg te gaan maar we zijn zo dankbaar dat we op die weg mogen rijden, samen in de juiste versnelling richting een goed herstel.’

Gezin
Naast hun dochter Harley Emani, hebben Nienke en Resley ook nog hun oudste zoon Frendy Dean en zoon Novi-Jaxx. In september 2020 gaven Nienke en Resley elkaar het jawoord. Vanwege corona was dit nog niet met alles erop en eraan, maar ‘sprongen ze in het stadskantoor alvast in de huwelijksboot’. Resley vroeg zijn grote liefde ten huwelijk op een bootje in Dubai.

Bron: Shownieuws

Lees verder

BN'ers

Paniek rond koning Willem-Alexander: “Stevig incident”

Story pakt uit met opvallend nieuws over koning Willem-Alexander. Verkeerde onze koning in gevaar?

Willem-Alexander en Máxima vlogen op 16 januari naar Griekenland om er de uitvaart van de voormalige Griekse koning Constantijn bij te wonen. Maar daarover verschijnt nu onthutsend nieuws…

Willem-Alexander heeft als piloot ervaring met de luchtvaart en net daarom maakte onze koning een twijfelachtige keuze…

Het koningspaar huurde immers de ‘gevreesde privéjet’ met registratie PH-LAU uit om de reis naar Griekenland te maken. Story pakt uit met onthutsend nieuws over deze privéjet…

Luchtvaartjournalist Menno Swart beschrijft in Story twee akelige incidenten die in een recent verleden voorvielen met het vliegtuig…

DJ Afrojack beleefde er bange momenten in toen de motor het meteen na het opstijgen leek te begeven en het vliegtuig meteen rechtsomkeer moest maken om terug te landen. En ook toen het vliegtuig naar Ibiza vloog was er een horrorverhaal…

Voetbalcoryfeeën Dirk Kuyts, Wesley Sneijder, Mark van Bommel en John Heitinga vlogen voor Villa Oranje naar Ibiza en in de lucht bleek ineens dat het landingsgestel niet goed werkte: “Dat was echt doodeng voor die jongens”, lezen we in Story een getuigenis.

Lees verder
Advertisement

Trending