Connect with us

BN'ers

Zien: Peter Gillis onherkenbaar na gigantische afvalrace!

Peter Gillis maakt er geen geheim van dat hij flink moet afvallen. Echter is de Brabander op één ding meer verliefd dan op zijn Nicolleke, en dat zijn Brabantse worstenbroodjes. Afvallen en worstenbroodjes gaan natuurlijk niet samen, en dat heeft zijn dokter hem maar al te vaak verteld. Eerder dit jaar, in maart, werd de vakantieparkmagnaat met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De ondernemer leek toen vastberaden om iets aan zijn leefstijl en gewicht te doen. Peter destijds: “Ik had een lage bloeddruk, dus toen heeft onze Mark de ambulance gebeld. Toen hebben ze me opgeladen. Ik werd naar het ziekenhuis gebracht. In combinatie met de stress is dat misschien niet zo’n goede combinatie. Tja, misschien toch afvallen he? Ik word steeds dikker. Voordat je het weet dragen ze me van het terrein af en lig ik tussen zes planken. Is toch oppassen.”

Weegmoment voor gebruinde Peter Gillis!

Meneer Slijptol van Omroep PowNed is een jaar geleden een weddenschap aangegaan met Peter. Peter woog destijds 126,7 kilo en het plan was om naar 102 kilo te gaan, zo’n 25 kilo eraf. Wanneer het zou lukken dan kon Peter op de kosten van PowNed, of Slijptol, met het vliegtuig naar Ibiza, vergezeld met tien modellen.

Bij aankomst ziet Slijptol de bui al hangen: “Je bent nét zo dik als die Kerstman!” Peter weet nog precies wat de afspraak is en zegt dat hij inmiddels 101 kilo weegt. Dat is mooi, dan heeft hij de weddenschap gewonnen. Bij het weegmoment besluit de ondernemer zijn hoef en jas nog even uit te doen om het gewicht te drukken. De uiteindelijke uitslag: 120 kilo, 18 kilo teveel. Peter heeft in een jaar tijd, met een ziekenhuisbezoek als motivatie, 6 kilo eraf gekregen. Je herkent ‘m niet meer terug… Om het te vieren toch maar een shotje. Peter heeft zo te zien ook een zonnebank aangeschaft:

 

Lees verder

BN'ers

Gordon (54) in diepe rouw na vreselijk familieverlies

Het gaat niet goed met Gordon. De zanger heeft via Instagram heftig nieuws bekendgemaakt.

Schoonmoeder
‘Goor’ is iemand verloren die hem enorm dierbaar is. Hij schrijft: ”Gisteren is mijn enige echte schoonmoeder overleden. Misschien wel de allerliefste mens die ik ooit ontmoet heb. Mijn hondjes kwamen mijn tranen opvegen en troosten me om daarna naast me in slaap te vallen.”

”Alleen maar liefdevolle herinneringen en onuitwisbare momenten. Nooit zal ik een pindasoep meer proeven die zo smaakte of een pom uit de hemel gezonden. Rust zacht ma en eindelijk weer vrij…”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Lees verder

BN'ers

Nienke Plas geeft heftige update over gezondheid dochtertje

Nienke Plas (36) geeft een update over de gezondheid van haar twee maanden oude dochtertje Harley.

Vorige week zaterdag liet Nienke Plas weten dat haar dochtertje Harley met spoed geopereerd moest worden aan haar hart. Het meisje heeft namelijk een aangeboren hartafwijking. De presentatrice geeft nu een update over de gezondheid van haar jonge dochtertje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

‘Harley lacht weer’
‘Sinds een paar dagen doen we aan lachen’, schrijft Plas op Instagram. ‘Het lijkt wel of Harley sinds de operatie mega veel gegroeid is. Ze is langer, kleurtje loopt op en lacht! Soms wil ik geloven dat ze hiermee wil laten zien dat ook zij dankbaar is voor de ‘upgrade’ die zij heeft gekregen. ‘Kijk mam, ik voel me top, ik ga lekker hoor.’

‘Vertrouwen moet weer groeien’
Ondertussen wordt er weer heel wat afgelachen, want Nienke test alvast de grappen van haar nieuwe voorstelling op de kleine meid. ‘Maar de grootste reden om blij te zijn is toch wel dat ze weer thuis is. Thuis bij haar broers, thuis in haar eigen bedje. Spannend vind ik het wel en het vertrouwen moet weer wat gaan groeien maar zodra ik een glimlach krijg van dit blije hummeltje lach ik breeduit terug’, aldus de presentatrice.

Aangeboren hartafwijking
Vorige week zaterdag liet Nienke Plas weten dat haar twee maanden oude dochtertje Harley in het ziekenhuis lag. Het meisje moest met spoed geopereerd worden wegens een aangeboren hartafwijking. ‘Harley is stabiel. En we overladen je met kusjes en flauwe grappen (van je vader dan, want je mama is er best goed in)’, schreef Plas op Instagram. ‘We hebben nog een weg te gaan maar we zijn zo dankbaar dat we op die weg mogen rijden, samen in de juiste versnelling richting een goed herstel.’

Gezin
Naast hun dochter Harley Emani, hebben Nienke en Resley ook nog hun oudste zoon Frendy Dean en zoon Novi-Jaxx. In september 2020 gaven Nienke en Resley elkaar het jawoord. Vanwege corona was dit nog niet met alles erop en eraan, maar ‘sprongen ze in het stadskantoor alvast in de huwelijksboot’. Resley vroeg zijn grote liefde ten huwelijk op een bootje in Dubai.

Bron: Shownieuws

Lees verder

BN'ers

Paniek rond koning Willem-Alexander: “Stevig incident”

Story pakt uit met opvallend nieuws over koning Willem-Alexander. Verkeerde onze koning in gevaar?

Willem-Alexander en Máxima vlogen op 16 januari naar Griekenland om er de uitvaart van de voormalige Griekse koning Constantijn bij te wonen. Maar daarover verschijnt nu onthutsend nieuws…

Willem-Alexander heeft als piloot ervaring met de luchtvaart en net daarom maakte onze koning een twijfelachtige keuze…

Het koningspaar huurde immers de ‘gevreesde privéjet’ met registratie PH-LAU uit om de reis naar Griekenland te maken. Story pakt uit met onthutsend nieuws over deze privéjet…

Luchtvaartjournalist Menno Swart beschrijft in Story twee akelige incidenten die in een recent verleden voorvielen met het vliegtuig…

DJ Afrojack beleefde er bange momenten in toen de motor het meteen na het opstijgen leek te begeven en het vliegtuig meteen rechtsomkeer moest maken om terug te landen. En ook toen het vliegtuig naar Ibiza vloog was er een horrorverhaal…

Voetbalcoryfeeën Dirk Kuyts, Wesley Sneijder, Mark van Bommel en John Heitinga vlogen voor Villa Oranje naar Ibiza en in de lucht bleek ineens dat het landingsgestel niet goed werkte: “Dat was echt doodeng voor die jongens”, lezen we in Story een getuigenis.

Lees verder
Advertisement

Trending