Connect with us

BN'ers

Rico Verhoeven deelt rake klappen uit aan vrouw

Rico Verhoeven is een echte vechter en dat maakte hij onlangs eens te meer duidelijk toen hij werd aangevallen door een vrouw. Ze vond zijn houding naar zijn ex-vrouw maar niks en liet Rico dat kort en bondig weten in de volgende post op Instagram:

‘ Hoe zit het met je vrouw en kinderen krijgen die niks ongelofelijk zeg? ‘

Rico reageerde kordaat op haar post met een snoeiharde uithaal naar de vrouw.

‘ Wat lief dat je je druk maakt om mijn ex en dat doe je samen met nog een handje vol anderen in de comments……laat ik hier dan 1 x duidelijk op antwoorden voor al jullie bezorgde mensen, mijn ex woont in een heerlijke 2 onder 1 kap woning mede mogelijk gemaakt door yours truely, krijgt ook een fijn/ruim salaris aan alimentatie elke maand en nog genoeg andere dingen….zij is deze week bevallen van een prachtige zoon
met haar nieuwe partner en is gelukkig….vervolgt Rico. We zijn allebei dankbaar voor de tijd die we samen gehad hebben en onze prachtige kinderen die we de rest van onze levens zullen delen. Dus eigenlijk de enige die zuur zijn dat zijn jullie……een mening delen over iets op social media waar je niks van af weet……maar gelukkig voor jullie dat ik deze stress en spanning van jullie schouders heb kunnen halen met dit bericht want het is natuurlijk niet fijn dat je naast je eigenlijke leven je ook druk moet maken om de ex van Rico. ‘

Er is hierna niets meer van de vrouw vernomen. Knock-out voor de tegenpartij in de eerste ronde.

Hieronder de printscreens van het hele tafereel.

Lees verder

BN'ers

Heftig filmpje gelekt: Peter Gillis bedreigt Nicol

Peter Gillis zou dus eind mei vorig jaar zijn Nicol hatseflats wat tikken hebben verkocht en hier en daar hebben gebeten. De reden voor de mishandeling lieten wij al eerder weten. Peter belande een nachtje in de cel en wacht nu op de rechtszaak.

Nu zijn Peter en Nicol gespot in een winkel en daar komen de Brabantse influencer ‘Frans Tricep’ tegen. Peter maakt even een praatje met hem terwijl Nicol luistert en niks zegt. Maar dan opeens uit het niets zegt Peter wat walgelijks tegen Nicol. Zij en de rest van de mensen zijn in shock en Frans Tricep lacht het ongemakkelijk weg.

Maar nu heeft Frans Tricep zelf de beelden online gegooid die hij heeft gefilmd, omdat hij het geen gelijkwaardige relatie vindt. Dat heeft hij ook als tekst onder het filmpje geplaatst.

Peter zegt op een gegeven moment het volgende tegen Nicol.

“Ik zet Nicolleke direct even goed krom en dan zeg ik ‘Poes, Boem, pats!’”

Nicol durft er nog eens op te reageren.

Bekijk hieronder het filmpje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door www.franstricep.nl (@franstricep)

Lees verder

BN'ers

Maxime Meiland komt met een hele bizarre onthulling

Onlangs kwamen er berichten naar buiten over de relatieproblemen tussen Maxime en haar man Leroy. Volgens bronnen hadden de twee al eerder onenigheid over Leroy’s afwezigheid, die altijd aan het werk of met zijn vrienden was.

Maar Maxime, bekend van de realityserie Chateau Meiland, heeft het financieel goed voor elkaar en kan zich een luxe levensstijl veroorloven. In een recent filmpje laat ze echter zien dat ze niet graag werkt.

Maxime’s zus Montana, ook bekend van de serie, lijkt echter buitengesloten te zijn van de show. Geruchten gaan dat Talpa, de producent van de serie, niet bereid was om meer geld te betalen als Montana weer mee zou doen. Hierdoor zouden Martien, Erica en Maxime minder geld hebben gekregen en Montanas salaris hebben moeten betalen. Volgens de geruchten zou Maxime hiertegen zijn geweest, waardoor Montana lange tijd buitengesloten bleef.

Inmiddels doet Montana weer mee aan de serie, maar het lijkt dat dit broodnodig is om rond te komen. Het is onduidelijk wat de precieze oorzaak is van haar afwezigheid, maar het lijkt erop dat er spanningen zijn tussen de zussen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Lees verder

BN'ers

Rico Verhoeven springt op auto tijdens wilde achtervolging door Amsterdam

Deze titel is ongeveer het plot voor de nieuwe film Black Lotus, waarin kickbokskampioen Rico Verhoeven de hoofdrol vertolkt. De eerste trailer voor de actiefilm is deze week verschenen en laat ongeveer de hele film al zien. Wees derhalve gewaarschuwd.

Bekijk de trailer van Black Lotus hieronder:

Pew pew
In de film speelt Rico Verhoeven een voormalig special forces-officier die na een wilde carrière eindelijk een rustig leventje denkt te kunnen leven (te zien aan dramatische shots in vrijetijdskleding), maar door een scala aan onheilspellende gebeurtenissen tóch weer in actie moet komen om een moeder + dochter te redden. Tel daarbij een berg kogels en een dosis achtervolgingen door Amsterdam bij op, en je bent er wel. Vanaf 13 april draait de Engelstalige film in de bioscoop.

Het is nog niet bekend wanneer Rico weer de ring induikt. Hij moet eerst herstellen van een knieblessure.

Lees verder

Trending