Connect with us

BN'ers

Barbie onthult: ‘Ik weet wie de biologische vader is’ |

Het ‘babydrama’ van Samantha de Jong en haar ex Gerrit Meerts neemt een nieuwe draai. Samantha, die de afgelopen tijd ‘spoorloos verdwenen’ was tot grote zorgen van haar omgeving, doet nu voor het eerst háár kant van het verhaal…

Het kersverse babygeluk van Samantha en Gerrit spatte al gauw uiteen en resulteerde in een waar drama. Gerrit onthulde dat hij niet de biologische vader van de pasgeboren Djemino was. Ondanks die ontdekking koos het stel ervoor om samen door te gaan, maar dit liep al gauw compleet uit de hand. Samantha verdween spoorloos, de baby – die nu Angelo heet – werd door Jeugdzorg opgevangen, en Gerrit onthulde de vreselijkste details van hun relatie.

Mishandeling

Voor het eerst doet Samantha haar kant van het verhaal aan Story. Samantha heet naar eigen zeggen ‘genoeg van alle leugens’ die over haar verspreid worden.

,,Er klopt helemaal niets van. Sterker, hij is degene die liegt”, aldus de realityster.

Volgens Samantha heeft het verhaal een andere kant waar Gerrit niets over vertelt, namelijk dat hij haar regelmatig zou mishandelen. Een beschuldiging die Samantha al eerder deed, maar waarover ze nu meer details deelt.

,,Het klopt dat ik van de trap ben gevallen. Maar niet omdat ik dronken was. Nee, hij duwde me van de trap af! Dat was de dag dat ik bij hem wegging. En dat was niet de eerste keer. Het komt erop neer dat hij mij iedere week mishandelde”, aldus Samantha.

Zij beweert dat het niet Gerrit was die haar verliet, maar dat zij degene was die een punt achter hun relatie zette. Zo zou zij afgelopen zomer al op het punt hebben gestaan om te vertrekken, maar durfde het op het laatste moment niet door te zetten.

Jeugdzorg

Ook vertelt Gerrit volgens Samantha over meer dingen niet de waarheid. Samantha beweert de kleine Angelo zelf naar Jeugdzorg te hebben gebracht. Dit staat haaks op het verhaal van Gerrit, die beweerde dat de baby afgepakt werd vanwege verwaarlozing.

,,Ik was door alle geestelijke en lichamelijke mishandelingen een wrak geworden. Dan is het beter dat iemand anders voor mijn kindje zorgt.”

Samantha is nog steeds blij met de keuze om haar kindje op deze manier te redden. ,,Mijn zoontje had het beste nodig en op dat moment was ik dat niet. Nadat hij een paar dagen bij mijn tante heeft gewoond, is hij overgeplaatst naar een ander gezin.”

Zij kan haar zoontje nog regelmatig zien. ,,Het zijn mensen die bekenden van mij zijn. Het is dus niet zo dat Angelo bij een anoniem pleeggezin zit. Ik kan hem vaak zijn.”

Verslaving

Eerder beweerde Gerrit dat Samantha weer volledig in de grip is van haar alcohol- en drugsverslaving. Dit wordt echter stellig door haar ontkend.

,,Ik gebruik niet! Geen drugs en ik drink geen alcohol. Echt niet!” drukt Samantha op het hart. Er zou een goede reden achter haar onthouding zitten.

,,Om mijn kinderen wekelijks te zien is er de voorwaarde dat ik een urinetest moet doen waaruit blijkt of ik heb gebruikt. Alleen bij een goede uitslag mogen Angelina en Milano bij mij komen. Ik zet dat niet op het spel.”

De aannames dat Samantha teruggevallen zou zijn doen haar enorm veel pijn. ,,Het doet me wel heel veel verdriet dat men dat over mij blijft zeggen en dat ik vast wel weer zelfmoord zal plegen. (..) Het heeft mij heel erg gekwetst.”

Biologische vader

Dan rest nog de vraag: wie is de biologische vader van Angelo? Volgens Gerrit deed hij hard zijn best om er achter te komen van wie Samantha zwanger raakte. Hij zei dit te willen uitzoeken omdat het jongetje verdiend te weten waar hij vandaan komt.

Ook zei Gerrit dat het een flinke opgave was om de vader te vinden, aangezien Samantha ‘meerdere wisselende contacten’ gehad heeft in die tijd. Maar Samantha tast niet in het duister en weet precies wie de vader van haar kindje is.

,,Ik weet wie de biologische vader van Angelo is. En de bewuste man weet dat ook”, onthult zij. Ook vertelt zij dat de vader betrokken zal zijn in haar leven, en dat van het kindje. ,,Hij wil ook zijn verantwoordelijkheid nemen en zal een rol in zijn leven gaan spelen. Ik wil dat Angelo weet wie zijn ouders zijn.”

Een traditioneel gezin zit er volgens Samantha niet in. ,,Maar ik heb geen relatie met deze man. We zijn niet verliefd op elkaar.”

Lees verder

BN'ers

Zien: Jan Smit gespot op tv met enorme onderkin

In het weekend is Jan Smit op tv gezien met een enorme onderkin. Kijkers zijn geschokt. “Kleine Jantjes worden groot,” reageert iemand.

Hieronder vind je de beelden.

FC Volendam

Jan Smit is sinds afgelopen zomer voorzitter van de voetbalclub FC Volendam. Afgelopen weekend speelde zijn club tegen de Limburgse ploeg Fortuna Sittard. De Volendammers hadden niet zoveel geluk en verloren met 2-0. De wedstrijd werd live uitgezonden door ESPN en kwam ook Jan Smit in beeld.

Reacties kijkers

Op het moment dat Jan in beeld komt, moet hij gapen. Hierdoor valt zijn onderkin mega erg op. “Het was ook een vroegertje voor Jan Smit,” merkt de commentator nog op.

Veel kijkers hebben hier ook een reactie op. Zo zegt ene Zeurvogel: “Die laat de bittergarnituur ook niet aan zich voorbijgaan.” Een ander zegt: “Jantje is tegenwoordig een hele Jan. Is vaak met Rafael te vinden in de lokale Burger King denk ik.”

Reactie Jan

Jan zelf reageert ook op de beelden: “Ik vind die onderkin erger hoor… 😂.” Iemand anders geeft een sneer naar zijn zus Monique Smit: “Valt reuze mee Jan! Bovendien valt die onderkin volkomen in het niet bij de omvang van de onderbuik van je niet al te goocheme zusje!”

 

Lees verder

BN'ers

Is deze foto het bewijs dat Nicol Peter Gillis keihard bedriegt?

Is deze foto het bewijs dat Nico Kremers haar vriend Peter Gillis bedriegt? De vriendin van Gillis is gefilmd terwijl ze een andere man zoent…

Jan Roos en Dennis Schouten, het Roddelpraat-duo laten in hun laatste uitzending (onder) een filmpje zien waarop Nicol op een parkeerplaats zoent met een andere man. het is een intieme zoen en volgens roddelpraat is de bewuste man een rijke Duitser. “Nicol heeft gewoon echt een ander,” meent Jan-Roos. “Want dit is niet een jong mannetje die ze even grijpt in de kroeg. Dit is een relatie.”

Er gaan al langere tijd geruchten rond dat Nicol Peter Gillis zou bedriegen. Eerder dook ook al een foto in de media op waarop ze een man kust. Volgens Nicol is er ook dit keer niets aan de hand en is de man die ze kuste gewoon een vriend. De beelden die roddelpraat laat zien van de kussende Nicol verschijnen in de week dat zij en Peter een interview gaven aan weekblad Privé waarin zij praten over hun relatie. “Ik durf gewoon te zeggen dat het echte liefde is wat wij hebben”, zegt Nicol in dat vraaggesprek. “Peter is en blijft de liefste man in mijn leven. We zijn nu vijf jaar samen. Ik heb me nog geen dag ongelukkig gevoeld met hem.”

Peter Gillis (60) ligt niet wakker van de rechtszaak die tegen hem loopt. De ‘Massa is Kassa’-ster wordt ervan verdacht in mei van dit jaar zijn partner Nicol Kremers (32) te hebben mishandeld in zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel.

 

Lees verder

BN'ers

Lil Kleine deelt heftig overlijden na overdosis wit poeder

Lil Kleine, die zijn vriendin Jamie eerder gewelddadig had mishandeld in een hotelkamer, probeerde al maanden te verbergen dat hun hond was overleden aan een beruchte overdosis wit poeder.

Lil Kleine heeft altijd volgehouden dat geruchten over de dood van hun hond Bowgie niet waar zijn, maar volgens Yvonne Coldeweijer, Yvonne Coldeweijer van Yvonnejer is hij een leugenaar.

Uit gelekte WhatsApp-chats blijkt dat Bowgie sterft aan een overdosis coke. Het medicijn lag op het bureau van Lil Kleine en de hond zou het opeten.

Yvonne herhaalde het incident omdat de vriendin van Lil Kleine, Jaimie Vaes, op Instagram heeft gezegd dat ze weer een puppy wil en veel mensen niet. Ze zijn het incident met de overleden Bowgie-hond nog steeds niet vergeten.

Lees verder

Trending