Connect with us

BN'ers

Quincy Promes vraagt Russisch paspoort aan om celstraf voor poging tot moord op neef te ontlopen

Quincy Promes vraagt een Russisch paspoort aan om celstraf voor poging tot moord te ontlopen. De voetballer van Spartak Moskou zou op een feest zijn neef zou hebben neergestoken en wordt ook verdacht van drugshandel en betrokkenheid bij een criminele organisatie.

Volgens berichten in de Russische media heeft zijn club Spartak Moskou een paspoort aangevraagd voor de 30-jarige Nederlandse voetballer en lijkt de kans groot dat de naturalisatie van Promes gaat lukken.

‘Tegen Antocha, de bijnaam van Promes bij Spartak, speelt in zijn thuisland een strafzaak met betrekking tot drugs’, schrijft Russisch journalist Karpov op berichtendienst Telegram. ‘En de afgifte van een Russisch paspoort aan hem kan een ​​lange neus zijn naar onze ‘buitenlandse partners’: kijk eens wat een gave kerel van jullie naar ons is overgelopen.’

Russisch sportcommentator Dmitri Goeberniëv brengt de aanvraag voor een paspoort van Promes ook in verband met een vlucht voor de Nederlandse justitie: “Daar zullen we aan herinnerd worden. Welk voordeel zal het opleveren voor het Russische voetbal? Ik weet het niet. Zijn wij zo slecht dat we een goede atleet hierheen halen, maar ook een crimineel op de vlucht? Houdt hij zo veel van ons land, kan hij niet zonder Rusland, of wil hij gewoon voorkomen dat hij in zijn vaderland de gevangenis in gaat? Dit moet worden opgelost.”

Afgelopen oktober begon in Nederland een strafrechtszaak tegen de oud-international, die in maart verder gaat. Promes zelf was bij de pro-formazitting niet aanwezig. Komt hij naar Nederland dan zal waarschijnlijk meteen gearresteerd en vastgezet worden. Het Russische staatsburgerschap zou hem beschermen tegen mogelijke vervolgingen in zijn thuisland, want Rusland levert geen eigen burgers uit aan het buitenland.

De advocaat van de van poging tot moord op een neef verdachte Quincy Promes laat aan ad.nl weten niet te willen reageren. Advocaat Yehudi Moszkowicz die de neef bijstaat in de rechtszaak, noemt het aanvragen van een Russisch paspoort ‘een slimme zet’ in die zin dat Rusland ‘inderdaad’ geen onderdanen uitlevert.

‘Maar dat houdt niet in dat de zaak tegen Promes in Nederland niet doorgaat. Hij zal gewoon vervolgd en ik denk ook veroordeeld worden’, zegt de raadsman in een schriftelijke reactie aan ad.nl. ‘In het laatste geval zal hij nooit meer Rusland uit kunnen. Want zodra hij voet op andere bodem zet, zal hij op basis van een aanhoudingsverzoek van Nederland worden aangehouden en dan alsnog door dat land worden uitgeleverd.’

Moszkowicz heeft begin dit jaar beslag laten leggen op het huis van de profvoetballer. ‘Zo zie je maar dat dit niet overbodig was.’ Het gaat om een villa in Utrecht die een waarde zou hebben van 1,2 miljoen euro plus een bijgebouw van naar verluidt zes ton.

Lees verder

BN'ers

Heftig filmpje gelekt: Peter Gillis bedreigt Nicol

Peter Gillis zou dus eind mei vorig jaar zijn Nicol hatseflats wat tikken hebben verkocht en hier en daar hebben gebeten. De reden voor de mishandeling lieten wij al eerder weten. Peter belande een nachtje in de cel en wacht nu op de rechtszaak.

Nu zijn Peter en Nicol gespot in een winkel en daar komen de Brabantse influencer ‘Frans Tricep’ tegen. Peter maakt even een praatje met hem terwijl Nicol luistert en niks zegt. Maar dan opeens uit het niets zegt Peter wat walgelijks tegen Nicol. Zij en de rest van de mensen zijn in shock en Frans Tricep lacht het ongemakkelijk weg.

Maar nu heeft Frans Tricep zelf de beelden online gegooid die hij heeft gefilmd, omdat hij het geen gelijkwaardige relatie vindt. Dat heeft hij ook als tekst onder het filmpje geplaatst.

Peter zegt op een gegeven moment het volgende tegen Nicol.

“Ik zet Nicolleke direct even goed krom en dan zeg ik ‘Poes, Boem, pats!’”

Nicol durft er nog eens op te reageren.

Bekijk hieronder het filmpje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door www.franstricep.nl (@franstricep)

Lees verder

BN'ers

Maxime Meiland komt met een hele bizarre onthulling

Onlangs kwamen er berichten naar buiten over de relatieproblemen tussen Maxime en haar man Leroy. Volgens bronnen hadden de twee al eerder onenigheid over Leroy’s afwezigheid, die altijd aan het werk of met zijn vrienden was.

Maar Maxime, bekend van de realityserie Chateau Meiland, heeft het financieel goed voor elkaar en kan zich een luxe levensstijl veroorloven. In een recent filmpje laat ze echter zien dat ze niet graag werkt.

Maxime’s zus Montana, ook bekend van de serie, lijkt echter buitengesloten te zijn van de show. Geruchten gaan dat Talpa, de producent van de serie, niet bereid was om meer geld te betalen als Montana weer mee zou doen. Hierdoor zouden Martien, Erica en Maxime minder geld hebben gekregen en Montanas salaris hebben moeten betalen. Volgens de geruchten zou Maxime hiertegen zijn geweest, waardoor Montana lange tijd buitengesloten bleef.

Inmiddels doet Montana weer mee aan de serie, maar het lijkt dat dit broodnodig is om rond te komen. Het is onduidelijk wat de precieze oorzaak is van haar afwezigheid, maar het lijkt erop dat er spanningen zijn tussen de zussen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Lees verder

BN'ers

Rico Verhoeven springt op auto tijdens wilde achtervolging door Amsterdam

Deze titel is ongeveer het plot voor de nieuwe film Black Lotus, waarin kickbokskampioen Rico Verhoeven de hoofdrol vertolkt. De eerste trailer voor de actiefilm is deze week verschenen en laat ongeveer de hele film al zien. Wees derhalve gewaarschuwd.

Bekijk de trailer van Black Lotus hieronder:

Pew pew
In de film speelt Rico Verhoeven een voormalig special forces-officier die na een wilde carrière eindelijk een rustig leventje denkt te kunnen leven (te zien aan dramatische shots in vrijetijdskleding), maar door een scala aan onheilspellende gebeurtenissen tóch weer in actie moet komen om een moeder + dochter te redden. Tel daarbij een berg kogels en een dosis achtervolgingen door Amsterdam bij op, en je bent er wel. Vanaf 13 april draait de Engelstalige film in de bioscoop.

Het is nog niet bekend wanneer Rico weer de ring induikt. Hij moet eerst herstellen van een knieblessure.

Lees verder

Trending