Connect with us

BN'ers

Niet meer aanspreekbare Gordon afgevoerd met ambulance naar ziekenhuis

Gordon is met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Op dat moment zou de zanger niet meer aanspreekbaar zijn geweest. Wat er precies aan de hand is met Gordon is nog niet duidelijk. Volgens zijn management zou zijn opname te maken hebben met zijn diabetes. Gordon kickte nu bijna twee jaar geleden in Zuid-Afrika af van een drank-en drugsverslaving. Afgelopen tijd kreeg hij, naar eigen zeggen, een terugval, maar inmiddels zou hij nog slechts af en toe een glaasje wijn drinken. Ook de coronacrisis ook een flinke weerslag op de gemoedstoestand van de zanger die ook actief is in de horeca. Volgens de zanger ziet hij zijn opgebouwde vermogen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Rondom het huis van Gordon in Blaricum, dat recent verkocht werd door de zanger, was er zaterdagavond een hoop consternatie toen de presentator werd afgevoerd met een ambulance. Wat er precies aan de hand is met Gordon is nog niet duidelijk. Hij zou niet meer aanspreekbaar zijn geweest toen hij naar het ziekenhuis werd gebracht en uit voorzorg zijn opgenomen.

Zijn management laat zaterdagavond laat aan Shownieuws weten: “Zijn suiker is te hoog, dus hij is ter observatie naar het ziekenhuis gebracht.” Gordon heeft alsinds zijn 35e suiker diabetes type 2. Begin 2020 zei hij nog dat ‘mijn suiker niet per definitie beter is geworden, eerder slechter’. Volgens het management zou Gordon binnenkort het ziekenhuis weer mogen verlaten.

De coronacrisis heeft een flinke weerslag op Gordon. Met name zijn bankrekening lijdt enorm onder de sluiting van de horeca. De zanger ziet zijn kapitaal langzamerhand verdwijnen. “Mijn hart huilt…”

Gordon heeft meerdere horecazaken in Amsterdam die allemaal alt tijden gesloten zijn hebben door de coronacrisis. Op NPO Radio 2 liet hij afgelopen week weten dat als het zo langer doorgaat, hij het hoofd niet boven water kan houden. Zijn geld verdwijnt als sneeuw door de zon. “Alsof het door een soort trechter gaat.”

Dat heeft ook een flinke weerslag op de gemoedstoestand van de zanger. “Wat er met de horeca aan de hand is… Kijk, het is niet de enige branche die lijdt – we lijden allemaal – maar ik zal je eerlijk zeggen: mijn hart huilt elke dag, omdat ik mijn mensen niet kan zeggen dat ze weer naar hun werk kunnen en hun werk kunnen doen en ik mijn gasten niet kan ontvangen.”

“Ik heb zeven jaar lang alles opgebouwd en als je dan zo je imperium af ziet breken… Dat gebeurt op dit moment. Daar kan ik wel heel stoer over doen, maar je ziet je privétegoeden ook als een soort trechter verdwijnen om alles overeind te houden.”

Lees verder

BN'ers

Gordon (54) in diepe rouw na vreselijk familieverlies

Het gaat niet goed met Gordon. De zanger heeft via Instagram heftig nieuws bekendgemaakt.

Schoonmoeder
‘Goor’ is iemand verloren die hem enorm dierbaar is. Hij schrijft: ”Gisteren is mijn enige echte schoonmoeder overleden. Misschien wel de allerliefste mens die ik ooit ontmoet heb. Mijn hondjes kwamen mijn tranen opvegen en troosten me om daarna naast me in slaap te vallen.”

”Alleen maar liefdevolle herinneringen en onuitwisbare momenten. Nooit zal ik een pindasoep meer proeven die zo smaakte of een pom uit de hemel gezonden. Rust zacht ma en eindelijk weer vrij…”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Lees verder

BN'ers

Nienke Plas geeft heftige update over gezondheid dochtertje

Nienke Plas (36) geeft een update over de gezondheid van haar twee maanden oude dochtertje Harley.

Vorige week zaterdag liet Nienke Plas weten dat haar dochtertje Harley met spoed geopereerd moest worden aan haar hart. Het meisje heeft namelijk een aangeboren hartafwijking. De presentatrice geeft nu een update over de gezondheid van haar jonge dochtertje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

‘Harley lacht weer’
‘Sinds een paar dagen doen we aan lachen’, schrijft Plas op Instagram. ‘Het lijkt wel of Harley sinds de operatie mega veel gegroeid is. Ze is langer, kleurtje loopt op en lacht! Soms wil ik geloven dat ze hiermee wil laten zien dat ook zij dankbaar is voor de ‘upgrade’ die zij heeft gekregen. ‘Kijk mam, ik voel me top, ik ga lekker hoor.’

‘Vertrouwen moet weer groeien’
Ondertussen wordt er weer heel wat afgelachen, want Nienke test alvast de grappen van haar nieuwe voorstelling op de kleine meid. ‘Maar de grootste reden om blij te zijn is toch wel dat ze weer thuis is. Thuis bij haar broers, thuis in haar eigen bedje. Spannend vind ik het wel en het vertrouwen moet weer wat gaan groeien maar zodra ik een glimlach krijg van dit blije hummeltje lach ik breeduit terug’, aldus de presentatrice.

Aangeboren hartafwijking
Vorige week zaterdag liet Nienke Plas weten dat haar twee maanden oude dochtertje Harley in het ziekenhuis lag. Het meisje moest met spoed geopereerd worden wegens een aangeboren hartafwijking. ‘Harley is stabiel. En we overladen je met kusjes en flauwe grappen (van je vader dan, want je mama is er best goed in)’, schreef Plas op Instagram. ‘We hebben nog een weg te gaan maar we zijn zo dankbaar dat we op die weg mogen rijden, samen in de juiste versnelling richting een goed herstel.’

Gezin
Naast hun dochter Harley Emani, hebben Nienke en Resley ook nog hun oudste zoon Frendy Dean en zoon Novi-Jaxx. In september 2020 gaven Nienke en Resley elkaar het jawoord. Vanwege corona was dit nog niet met alles erop en eraan, maar ‘sprongen ze in het stadskantoor alvast in de huwelijksboot’. Resley vroeg zijn grote liefde ten huwelijk op een bootje in Dubai.

Bron: Shownieuws

Lees verder

BN'ers

Paniek rond koning Willem-Alexander: “Stevig incident”

Story pakt uit met opvallend nieuws over koning Willem-Alexander. Verkeerde onze koning in gevaar?

Willem-Alexander en Máxima vlogen op 16 januari naar Griekenland om er de uitvaart van de voormalige Griekse koning Constantijn bij te wonen. Maar daarover verschijnt nu onthutsend nieuws…

Willem-Alexander heeft als piloot ervaring met de luchtvaart en net daarom maakte onze koning een twijfelachtige keuze…

Het koningspaar huurde immers de ‘gevreesde privéjet’ met registratie PH-LAU uit om de reis naar Griekenland te maken. Story pakt uit met onthutsend nieuws over deze privéjet…

Luchtvaartjournalist Menno Swart beschrijft in Story twee akelige incidenten die in een recent verleden voorvielen met het vliegtuig…

DJ Afrojack beleefde er bange momenten in toen de motor het meteen na het opstijgen leek te begeven en het vliegtuig meteen rechtsomkeer moest maken om terug te landen. En ook toen het vliegtuig naar Ibiza vloog was er een horrorverhaal…

Voetbalcoryfeeën Dirk Kuyts, Wesley Sneijder, Mark van Bommel en John Heitinga vlogen voor Villa Oranje naar Ibiza en in de lucht bleek ineens dat het landingsgestel niet goed werkte: “Dat was echt doodeng voor die jongens”, lezen we in Story een getuigenis.

Lees verder
Advertisement

Trending