Connect with us

BN'ers

Jan Dulles deelt hele lieve foto met zoontje: ‘Wat fijn om je weer te zien lachen’ |

Jan Dulles gaat momenteel door een van de zwaarste periodes in zijn leven. Vorig jaar december belandde de zanger in een ware nachtmerrie, toen zijn drie maanden oude dochter Donna plotseling overleed. Ondanks het verdriet, deelt de 3JS-zanger nu een hartverwarmende foto met zijn zoon James.

Gitaar gekregen

“James heeft een gitaar gekregen”, schrijft Jan bij een selfie met zijn zoontje die een kleine gitaar vasthoudt. “Hij kan ‘m al bijna zo goed vasthouden als ome Japie en ome Kees. Als-ie er nou ook nog zo goed op leert spelen…” Wellicht zien we de tweejarige James over een aantal jaar terug als nieuwe ‘J’ in de band. “Wat die gitaar betreft, dat komt vast goed met zo’n muzikale papa” en “vandaar de naam James, hij kan straks in zijn vaders voetsporen treden”, luidt het ook in de reacties.

Lieve reacties

Het is de eerste foto die de zanger plaatst sinds het plotselinge overlijden van zijn dochtertje Donna. Onder de foto op Instagram stromen de lieve reacties dan ook binnen. “Wat fijn om je toch weer te zien lachen”, “fijn die glimlach, Jan” en “koester deze momenten, die houden je sterk”, is een greep uit de vele reacties. Daarnaast worden er door talloze volgers en bekende vrienden, zoals Nicolette Kluijver en Wendy van Dijk, hartjes achtergelaten.

Nachtmerrie

Hoewel het fijn is om Jan weer te zien lachen, gaat er een hoop verdriet schuil achter die lach. De zanger had zijn drie maanden oude dochter in zijn armen toen ze stierf. Aan Privé vertelt hij over deze nachtmerrie. “Ze mankeerde nooit wat, was juist heel gezond. Het was een sterke meid die altijd maar lachte. Blijkbaar is dat echt van het ene op het andere moment misgegaan.” Achteraf bleek het meisje een scheurtje in haar middenrif te hebben.

Trauma

Volgens Dulles was ze de avond voor haar overlijden een beetje slap. Hij dacht met zijn vrouw dat het na een nachtje slapen wel weer anders zou zijn. Dat bleek helaas niet het geval. De volgende ochtend belde Jan de huisarts, maar het was al te laat. “Ze was totaal niet meer zichzelf. Ik pakte haar op en hield haar vast. Op dat moment is ze overleden in mijn armen. Dit is een trauma dat nooit meer weggaat. Vreselijk, echt vreselijk.”

Lees verder

BN'ers

Koningin Maxima komt met dramatisch nieuws over Amalia naar buiten

Koningin Máxima zal haar oudste dochter de komende twee jaar nog meer waarderen. Prinses Amalia woont de afgelopen jaren thuis, vertellen Máxima en Willem Alexander woensdag aan RTL Boulevard in Lahore, Pakistan.

Niet zo goed

Zij “vond het ook niet leuk”, vervolgde Máxima met EO’s Blauw Bloed. ‘Het is heel snel gegaan,’ zei de koningin. Máxima zei ’trots’ te zijn op Amalia, die ze een goede vriendin noemt.

Prinses Amalia

Pater Alexander had het hier moeilijker mee en wilde niet dat dit zou gebeuren. Aanstaande zaterdag viert Amalia haar zestiende verjaardag. Een groot feest heeft ze niet, maar het wordt zeker gevierd, aldus de koningin. “We gaan veel zingen.

Lees verder

BN'ers

Video: Zo ziet de man eruit waarmee Nicol vreemdgaat, Peter Gillis is razend!

Er gingen eerder al twee keer een gerucht dat Nicol de vriendin van Peter Gillis was vreemd gegaan. Het stel deed het toen af als grapje. Maar Nicol werd toch echt zoenend gespot met twee andere mannen. Waarschijnlijk hebben Peter en Nicol het binnenhuis met elkaar uitgesproken, maar dit keer lijkt er veel meer aan de hand te zijn.

Dennis Schouten en Jan Roos komen namelijk met beelden waarop te zien is dat Nicol een onbekende man zoent vlakbij zijn auto. Dit keer dus niet in een vol cafe met veel mensen erbij, maar stiekem op een plek waar niet veel mensen zijn.

Peter nu echt klaar met Nicol

Peter die Nicol laatst nog mishandelde, omdat ze zich op een feestje te sletterig zou gedragen heeft nog niet gereageerd op de beelden. En dat is opvallend want de vorige keer waren ze er als de kippen bij om te laten weten dat het allemaal niet waar is.

Hieronder rechts de foto van Nicol zoenend met een onbekende man.

Lees verder

BN'ers

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

Trending