Connect with us

BN'ers

Samantha Steenwijk openhartig: ‘Ik ben zwanger!’

Een aantal maanden geleden sprak Samantha Steenwijk openhartig over de relatiecrisis tussen haar en haar vrouw Daisy. Yvonne Coldeweijer bracht destijds de geruchten naar buiten over overspel.

Het stel is inmiddels alweer 16 jaar samen, echter zou Daisy in het verleden een scheve schaats hebben gereden.

De zangeres vertelt ‘Beau Monde’ dat deze veelbesproken affaire zeker consequenties heeft gehad voor hun babywens.

In het gesprek vertelt Samantha dat zij en haar vrouw na haar deelname aan The Voice aan kinderen wilden beginnen.

“We wilden eerst verhuizen naar een betere buurt waar kinderen goed kunnen opgroeien”, vertelt ze over deze periode.

Nadat het stel is verhuisd komt de zangeres achter de affaire van haar vrouw. “Tja, dan ben je natuurlijk niet met kinderen bezig, maar kijk je eerst of je relatie te redden valt.”

Ze laat tijdens het gesprek met Beau Monde weten dat zij en Daisy hard hebben gewerkt aan hun relatie ‘door heel veel te praten en verdriet te hebben‘.

Het stel had gelukkig geen relatietherapeut nodig. “Eigenlijk win je het vertrouwen vooral terug door middel van tijd”, besluit ze.

“Tijd moet de wonden helen en als je open met elkaar communiceert, kun je de problemen tackelen voordat ze er zijn.”

Een punt achter haar huwelijk zetten met Daisy was geen optie voor Samantha, dit omdat zij naar eigen zeggen een echte ‘vechter’ is.

“Als je partner vreemdgaat, heb je een goede reden om weg te gaan, maar ik vind dat mensen over het algemeen de handdoek te snel in de ring gooien.”

Lees verder

BN'ers

Heftig filmpje gelekt: Peter Gillis bedreigt Nicol

Peter Gillis zou dus eind mei vorig jaar zijn Nicol hatseflats wat tikken hebben verkocht en hier en daar hebben gebeten. De reden voor de mishandeling lieten wij al eerder weten. Peter belande een nachtje in de cel en wacht nu op de rechtszaak.

Nu zijn Peter en Nicol gespot in een winkel en daar komen de Brabantse influencer ‘Frans Tricep’ tegen. Peter maakt even een praatje met hem terwijl Nicol luistert en niks zegt. Maar dan opeens uit het niets zegt Peter wat walgelijks tegen Nicol. Zij en de rest van de mensen zijn in shock en Frans Tricep lacht het ongemakkelijk weg.

Maar nu heeft Frans Tricep zelf de beelden online gegooid die hij heeft gefilmd, omdat hij het geen gelijkwaardige relatie vindt. Dat heeft hij ook als tekst onder het filmpje geplaatst.

Peter zegt op een gegeven moment het volgende tegen Nicol.

“Ik zet Nicolleke direct even goed krom en dan zeg ik ‘Poes, Boem, pats!’”

Nicol durft er nog eens op te reageren.

Bekijk hieronder het filmpje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door www.franstricep.nl (@franstricep)

Lees verder

BN'ers

Maxime Meiland komt met een hele bizarre onthulling

Onlangs kwamen er berichten naar buiten over de relatieproblemen tussen Maxime en haar man Leroy. Volgens bronnen hadden de twee al eerder onenigheid over Leroy’s afwezigheid, die altijd aan het werk of met zijn vrienden was.

Maar Maxime, bekend van de realityserie Chateau Meiland, heeft het financieel goed voor elkaar en kan zich een luxe levensstijl veroorloven. In een recent filmpje laat ze echter zien dat ze niet graag werkt.

Maxime’s zus Montana, ook bekend van de serie, lijkt echter buitengesloten te zijn van de show. Geruchten gaan dat Talpa, de producent van de serie, niet bereid was om meer geld te betalen als Montana weer mee zou doen. Hierdoor zouden Martien, Erica en Maxime minder geld hebben gekregen en Montanas salaris hebben moeten betalen. Volgens de geruchten zou Maxime hiertegen zijn geweest, waardoor Montana lange tijd buitengesloten bleef.

Inmiddels doet Montana weer mee aan de serie, maar het lijkt dat dit broodnodig is om rond te komen. Het is onduidelijk wat de precieze oorzaak is van haar afwezigheid, maar het lijkt erop dat er spanningen zijn tussen de zussen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Lees verder

BN'ers

Rico Verhoeven springt op auto tijdens wilde achtervolging door Amsterdam

Deze titel is ongeveer het plot voor de nieuwe film Black Lotus, waarin kickbokskampioen Rico Verhoeven de hoofdrol vertolkt. De eerste trailer voor de actiefilm is deze week verschenen en laat ongeveer de hele film al zien. Wees derhalve gewaarschuwd.

Bekijk de trailer van Black Lotus hieronder:

Pew pew
In de film speelt Rico Verhoeven een voormalig special forces-officier die na een wilde carrière eindelijk een rustig leventje denkt te kunnen leven (te zien aan dramatische shots in vrijetijdskleding), maar door een scala aan onheilspellende gebeurtenissen tóch weer in actie moet komen om een moeder + dochter te redden. Tel daarbij een berg kogels en een dosis achtervolgingen door Amsterdam bij op, en je bent er wel. Vanaf 13 april draait de Engelstalige film in de bioscoop.

Het is nog niet bekend wanneer Rico weer de ring induikt. Hij moet eerst herstellen van een knieblessure.

Lees verder

Trending