Connect with us

BN'ers

Royal gerucht: ‘Koningin Máxima zwanger van tweeling’

‘Máxima zwanger van tweeling’, ‘Prins Charles valt op mannen’ en ‘Prinses Diana leeft nog’. Zomaar wat koppen van tabloids die het zo nauw niet nemen met de waarheid.

Dat royal geruchten vaak een hardnekkig eigen leven gaan leiden, komt omdat royals – in tegenstelling tot celebs – vrijwel zelden reageren op roddels. Onder het motto ‘never complain, never explain’ gaan ze gewoon door in de hoop dat het gerucht vanzelf uit zal doven. Het was dan ook brekend nieuws (en zeer onkoninklijk!) toen prinses Marie van Denemarken zich vorig jaar geroepen voelde om te melden dat ze géén borstvergroting had ondergaan. Meestal is zwijgen echt de beste optie, vooral als er pure onzin wordt beweerd. Zoals deze gevalletjes ‘dikke duim’.

Hoera, een tweeling!’

Het meest dolle gerucht van deze week is dat koningin Máxima in verwachting zou zijn van een tweeling. Kijk haar eens fonkelen op de cover van Duits roddelblad Echo der Frau. Team Eikenhorst staat hier uiteraard boven en om eerlijk te zijn geloven we dat de Oranjes als gezin met drie leuke prinsessen als Amalia, Alexia en Ariane plus twee labradors wel compleet is.

‘Prins Charles niet de vader van Harry’

Dat neemt niet weg dat sommige geruchten zeer hardnekkig zijn. Zoals wie nu de vader is van prins Harry. Ondanks het feit dat prinses Diana James Hewitt nog helemaal niet kende toen Harry verwekt werd, blijft zijn naam rondzingen als potentiële vader. Waarom? Omdat ze toevallig allebei rood haar hebben. Voor alle duidelijkheid: zowel in het DNA van de Windsor als dat van de Spencers zit het rood-haar-gen. En hij lijkt sprekend op zijn over-overoma koningin Mary ↓ de vrouw van George V.

Lees verder

BN'ers

Heftig filmpje gelekt: Peter Gillis bedreigt Nicol

Peter Gillis zou dus eind mei vorig jaar zijn Nicol hatseflats wat tikken hebben verkocht en hier en daar hebben gebeten. De reden voor de mishandeling lieten wij al eerder weten. Peter belande een nachtje in de cel en wacht nu op de rechtszaak.

Nu zijn Peter en Nicol gespot in een winkel en daar komen de Brabantse influencer ‘Frans Tricep’ tegen. Peter maakt even een praatje met hem terwijl Nicol luistert en niks zegt. Maar dan opeens uit het niets zegt Peter wat walgelijks tegen Nicol. Zij en de rest van de mensen zijn in shock en Frans Tricep lacht het ongemakkelijk weg.

Maar nu heeft Frans Tricep zelf de beelden online gegooid die hij heeft gefilmd, omdat hij het geen gelijkwaardige relatie vindt. Dat heeft hij ook als tekst onder het filmpje geplaatst.

Peter zegt op een gegeven moment het volgende tegen Nicol.

“Ik zet Nicolleke direct even goed krom en dan zeg ik ‘Poes, Boem, pats!’”

Nicol durft er nog eens op te reageren.

Bekijk hieronder het filmpje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door www.franstricep.nl (@franstricep)

Lees verder

BN'ers

Maxime Meiland komt met een hele bizarre onthulling

Onlangs kwamen er berichten naar buiten over de relatieproblemen tussen Maxime en haar man Leroy. Volgens bronnen hadden de twee al eerder onenigheid over Leroy’s afwezigheid, die altijd aan het werk of met zijn vrienden was.

Maar Maxime, bekend van de realityserie Chateau Meiland, heeft het financieel goed voor elkaar en kan zich een luxe levensstijl veroorloven. In een recent filmpje laat ze echter zien dat ze niet graag werkt.

Maxime’s zus Montana, ook bekend van de serie, lijkt echter buitengesloten te zijn van de show. Geruchten gaan dat Talpa, de producent van de serie, niet bereid was om meer geld te betalen als Montana weer mee zou doen. Hierdoor zouden Martien, Erica en Maxime minder geld hebben gekregen en Montanas salaris hebben moeten betalen. Volgens de geruchten zou Maxime hiertegen zijn geweest, waardoor Montana lange tijd buitengesloten bleef.

Inmiddels doet Montana weer mee aan de serie, maar het lijkt dat dit broodnodig is om rond te komen. Het is onduidelijk wat de precieze oorzaak is van haar afwezigheid, maar het lijkt erop dat er spanningen zijn tussen de zussen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Lees verder

BN'ers

Rico Verhoeven springt op auto tijdens wilde achtervolging door Amsterdam

Deze titel is ongeveer het plot voor de nieuwe film Black Lotus, waarin kickbokskampioen Rico Verhoeven de hoofdrol vertolkt. De eerste trailer voor de actiefilm is deze week verschenen en laat ongeveer de hele film al zien. Wees derhalve gewaarschuwd.

Bekijk de trailer van Black Lotus hieronder:

Pew pew
In de film speelt Rico Verhoeven een voormalig special forces-officier die na een wilde carrière eindelijk een rustig leventje denkt te kunnen leven (te zien aan dramatische shots in vrijetijdskleding), maar door een scala aan onheilspellende gebeurtenissen tóch weer in actie moet komen om een moeder + dochter te redden. Tel daarbij een berg kogels en een dosis achtervolgingen door Amsterdam bij op, en je bent er wel. Vanaf 13 april draait de Engelstalige film in de bioscoop.

Het is nog niet bekend wanneer Rico weer de ring induikt. Hij moet eerst herstellen van een knieblessure.

Lees verder

Trending