Connect with us

BN'ers

Net binnen: Glennis Grace heeft onwijs slecht nieuws

Nederland is ongeveer wel Glennis moe. Na het hele gedoe rondom de rel bij Jumbo, de rechtszaak, het. feit dat Glenda haar klauwtje niet omdraait voor een leugentje hier en daar… De koek is wel een beetje op. Er valt dan ook nauwelijks nog te spreken van een carrière voor mevrouw Batta. Volgens het Openbaar Ministerie heeft ze zich schuldig gemaakt aan mishandeling, openlijke geweldpleging én bedreiging.

Dit werd nog eens bewezen toen er tijdens de rechtszaak beveiligingsbeelden van uit de Jumbo werden getoond. Je zou zeggen: Over en sluiten! Zeker als het gaat om de media-aandacht rondom de zangeres, maar dit is natuurlijk niet iets wat de dame zomaar over haar kant laat gaan. Sterker nog: als je denkt dat het niet erger kan wordt het volgende nieuwtje naar buiten gebracht. Shit!

Documentaire

Glenda Batta is namelijk bezig met een documentaire. Hiermee lijkt ze in de voetsporen te treden van andere ‘gevallen grootheden’, zoals Andre Hazes. We kunnen het zelfs nog mooier maken, want de zangeres is naar eigen zeggen al jaren bezig met het verzamelen van materiaal hiervoor.

Volger

Dit verhaal kwam boven water nadat de zangeres zich ‘versprak’ tijdens een ruzie met een volger. Een dame, genaamd Roos, had zich negatief uitgelaten onder een van de posts van de zangeres. Batta liet dit natuurlijk niet zomaar over haar kant gaan en besloot persoonlijk op de volger te reageren. Aan het einde van het gesprek geeft ze aan dat ze screenshots van de conversatie gaat gebruiken voor in haar documentaire. Hiermee lijkt Glennis dus haar eigen ‘geheimpje’ te hebben verklapt.

Gevolgd

Bronnen stellen dat Glenda Batta sinds het Jumbo-incident is gevolgd om vast te leggen wat alle negatieve media-aandacht met haar doet. Naar verluid zal de documentaire hier dan ook vooral om draaien: Over hoe gemeen Nederland in de afgelopen periode wel niet tegen de zangeres is geweest. Wat zielig! Maar of iemand er daadwerkelijk op zit te wachten? We betwijfelen het!

Ga jij kijken naar de documentaire van Glennis Grace als deze uitkomt? Deel het met ons in de reacties!

Bron: Facqts.net

Lees verder

BN'ers

Gordon (54) in diepe rouw na vreselijk familieverlies

Het gaat niet goed met Gordon. De zanger heeft via Instagram heftig nieuws bekendgemaakt.

Schoonmoeder
‘Goor’ is iemand verloren die hem enorm dierbaar is. Hij schrijft: ”Gisteren is mijn enige echte schoonmoeder overleden. Misschien wel de allerliefste mens die ik ooit ontmoet heb. Mijn hondjes kwamen mijn tranen opvegen en troosten me om daarna naast me in slaap te vallen.”

”Alleen maar liefdevolle herinneringen en onuitwisbare momenten. Nooit zal ik een pindasoep meer proeven die zo smaakte of een pom uit de hemel gezonden. Rust zacht ma en eindelijk weer vrij…”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Lees verder

BN'ers

Nienke Plas geeft heftige update over gezondheid dochtertje

Nienke Plas (36) geeft een update over de gezondheid van haar twee maanden oude dochtertje Harley.

Vorige week zaterdag liet Nienke Plas weten dat haar dochtertje Harley met spoed geopereerd moest worden aan haar hart. Het meisje heeft namelijk een aangeboren hartafwijking. De presentatrice geeft nu een update over de gezondheid van haar jonge dochtertje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

‘Harley lacht weer’
‘Sinds een paar dagen doen we aan lachen’, schrijft Plas op Instagram. ‘Het lijkt wel of Harley sinds de operatie mega veel gegroeid is. Ze is langer, kleurtje loopt op en lacht! Soms wil ik geloven dat ze hiermee wil laten zien dat ook zij dankbaar is voor de ‘upgrade’ die zij heeft gekregen. ‘Kijk mam, ik voel me top, ik ga lekker hoor.’

‘Vertrouwen moet weer groeien’
Ondertussen wordt er weer heel wat afgelachen, want Nienke test alvast de grappen van haar nieuwe voorstelling op de kleine meid. ‘Maar de grootste reden om blij te zijn is toch wel dat ze weer thuis is. Thuis bij haar broers, thuis in haar eigen bedje. Spannend vind ik het wel en het vertrouwen moet weer wat gaan groeien maar zodra ik een glimlach krijg van dit blije hummeltje lach ik breeduit terug’, aldus de presentatrice.

Aangeboren hartafwijking
Vorige week zaterdag liet Nienke Plas weten dat haar twee maanden oude dochtertje Harley in het ziekenhuis lag. Het meisje moest met spoed geopereerd worden wegens een aangeboren hartafwijking. ‘Harley is stabiel. En we overladen je met kusjes en flauwe grappen (van je vader dan, want je mama is er best goed in)’, schreef Plas op Instagram. ‘We hebben nog een weg te gaan maar we zijn zo dankbaar dat we op die weg mogen rijden, samen in de juiste versnelling richting een goed herstel.’

Gezin
Naast hun dochter Harley Emani, hebben Nienke en Resley ook nog hun oudste zoon Frendy Dean en zoon Novi-Jaxx. In september 2020 gaven Nienke en Resley elkaar het jawoord. Vanwege corona was dit nog niet met alles erop en eraan, maar ‘sprongen ze in het stadskantoor alvast in de huwelijksboot’. Resley vroeg zijn grote liefde ten huwelijk op een bootje in Dubai.

Bron: Shownieuws

Lees verder

BN'ers

Paniek rond koning Willem-Alexander: “Stevig incident”

Story pakt uit met opvallend nieuws over koning Willem-Alexander. Verkeerde onze koning in gevaar?

Willem-Alexander en Máxima vlogen op 16 januari naar Griekenland om er de uitvaart van de voormalige Griekse koning Constantijn bij te wonen. Maar daarover verschijnt nu onthutsend nieuws…

Willem-Alexander heeft als piloot ervaring met de luchtvaart en net daarom maakte onze koning een twijfelachtige keuze…

Het koningspaar huurde immers de ‘gevreesde privéjet’ met registratie PH-LAU uit om de reis naar Griekenland te maken. Story pakt uit met onthutsend nieuws over deze privéjet…

Luchtvaartjournalist Menno Swart beschrijft in Story twee akelige incidenten die in een recent verleden voorvielen met het vliegtuig…

DJ Afrojack beleefde er bange momenten in toen de motor het meteen na het opstijgen leek te begeven en het vliegtuig meteen rechtsomkeer moest maken om terug te landen. En ook toen het vliegtuig naar Ibiza vloog was er een horrorverhaal…

Voetbalcoryfeeën Dirk Kuyts, Wesley Sneijder, Mark van Bommel en John Heitinga vlogen voor Villa Oranje naar Ibiza en in de lucht bleek ineens dat het landingsgestel niet goed werkte: “Dat was echt doodeng voor die jongens”, lezen we in Story een getuigenis.

Lees verder
Advertisement

Trending