Connect with us

BN'ers

Bridget Maasland was betrokken bij ernstig auto-ongeluk

Bridget Maasland is geobsedeerd door rijdrama’s, waarvan de meest recente de grootste invloed op haar leven had: ze belandde in het ziekenhuis nadat ze niet populair was geworden bij andere chauffeurs. Het rolde op volle snelheid tegen de linkerkant van de auto van de RTL-ster.

Onlangs moest Bridget volgens voorbijgangers urenlang verschillende tests ondergaan nadat ze betrokken was geweest bij een aanrijding met meerdere voertuigen. Uit onderzoek met de Amsterdamse politie bleek dat er een ernstige aanrijding had plaatsgevonden, die voor Bridget gemakkelijk op een veel tragischer manier had kunnen aflopen. De blonde presentatrice had geen recht om plaats te maken voor een voorbijganger die haar gloednieuwe BMW mini op topsnelheid van links reed, precies ter hoogte van de bestuurdersstoel. Door de grote klap sloeg de auto van Bridget naar rechts, waardoor ze in aanrijding kwam met het voertuig naast haar en op de weg in het water dreigde te vallen.

Paniek

De paniek onder alle chauffeurs moet enorm zijn geweest. Maar toen alle auto’s stopten, bleek dat er veel schade aan de gang was. Vooral Bridget’s auto zag er erg gewelddadig uit, omdat hij aan beide kanten was geraakt. Volgens de politie zou het een wonder zijn als RTL-presentator Boulevard zonder kleurscheur uit zijn auto zou kunnen stappen. “Het is in ieder geval een gevaarlijk punt waar vaak iets gebeurt. En die Mini was nog maar een kleine, magere auto die over was na zo’n dubbele aanrijding. Als je daarna niets meer hebt, heb je echt een engel op je schouder”, aldus de medewerker.

Angst is in ieder geval goed. De blondine moet opgelucht zijn geweest toen na verschillende controles in het ziekenhuis bleek dat ze geen gevolgen had van dit ongelukkige moment. Gelukkig heeft ze sinds augustus een heel gelukkig privéleven met haar zoon Mees en 14-jarige vriend Bram, met wie ze gelukkiger lijkt te worden. De vreugde die Bridget had was niets anders dan grote schade aan de auto.

Bron: Weekend Foto’s: Instagram, Youtube

Lees verder

BN'ers

Beau van Erven Dorens: ‘Ernstig ziek en wordt bestraald’

Selly Vermeijden, de vrouw van tv-presentator Beau van Erven Dorens, is ernstig ziek. Ze wordt bestraald in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (AVL). Dat meldt het AD vrijdag. Een woordvoerster van SBS6, de zender waaraan Van Erven Dorens is verbonden, zei donderdag ‘dat het slechte nieuws inderdaad en helaas klopt’. ‘Maar omdat het een privékwestie is, doen wij er verder geen mededelingen over.’

Waarvóór Selly, docente Frans aan het Amsterdams Lyceum, wordt bestraald, is nog niet naar buiten gekomen. Het stel heeft vier jonge kinderen, de tweeling Bram en Tijn en hun jongere broertjes Bobbie en Jan.

De Gemene Deler

De ziekte van Selly is een nieuwe klap voor de 41-jarige presentator, die afgelopen tijd al zijn programma’s bij SBS zag floppen. SBS benadrukt wel dat het vroegtijdig stoppen van Beaus nieuwe spelprogramma De Gemene Deler niets te maken heeft met het feit dat zijn vrouw ziek is.

‘Het is zeker niet zo dat Beau nu geen tijd heeft voor presentatiewerkzaamheden, omdat hij zijn vrouw moet bijstaan. Nu het programma van de buis is gehaald, wordt de werkdruk voor Beau namelijk niet minder. Hij gaat aan de slag als presentator bij Shownieuws en in een later stadium met de quiz Show Me The Money.’

Lees verder

BN'ers

Relatie van Patricia Paay en haar toyboy naar de knoppen

Patricia Paay heeft al een zware tijd achter de rug. Ze had namelijk veel problemen met haar heup. Enkele maanden geleden werd ze met spoed opgenomen in het ziekenhuis door een ernstige complicatie aan haar heup. Ze moest direct geopereerd worden en dacht dat ze daarna weer snel naar huis kon gaan, maar niets bleek minder waar. Ze moesten blijven want er waren complicaties opgetreden.

Daarna had Patricia nog meer slecht nieuwe gekregen, want ze moet opnieuw geopereerd worden. Maar inmiddels is Patrica al weer een tijdje thuis, maar ze kwakkelt nog steeds met haar gezondheid.

Maar daarna bleek haar weer een hele zware periode te wachten. Het gaat namelijk niet goed met de moeder van Patricia. Hoewel Patricia en haar zus nog vaak op bezoek gaan weet Patricia dat haar moeder in de laatste fase van haar leven zit. Laatst nog liep de 96-jarige moeder van Patricia een longontsteking op.

En nu krijgt Patricia weer een klap te verwerken, want verschillende bronnen melden dat haar relatie met haar 39 jaar jongere man Robbert voorbij is.

In 2016 kreeg Patrica een relatie met Robert en ieder was verbijsterd door het grootte leeftijdsverschil. Patricia loog zelfs over zijn leeftijd. Ze zei toen dat hij 32 was terwijl hij eigenlijk 28 jaar was. Patricia zag de bui namelijk al hangen. Maar goed ze zijn toch 6 jaar bij elkaar gebleven en dat had echt niemand verwacht. Wat de reden is dat de relatie nu voorbij is is nog niet bekend.

Lees verder

BN'ers

Management Max Verstappen reageert op babynieuws

Gisteren verschenen er van Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, enkele ‘bijzondere’ posts op Instagram.

Zo zouden er screenshots rondgaan waarin staat: “Ik ben positief getest, maar niet op corona!” en daarna verscheen er nog een foto waarin ze iedereen bedankt voor alle gelukswensen met een emoji van een gezinnetje erbij. Het management van Max Verstappen heeft gereageerd op de posts.

Nepnieuws

Het management van de coureur heeft echter aan Shownieuws laten weten dat het om nepnieuws gaat.

Juicekanalen om de tuin

Nog onbekenden hebben de het bericht gefotoshopt en zo verspreid om juicekanalen om de tuin te leiden. Met succes, want het ging op deze kanalen helemaal los. Ook daar werd gedacht dat Max Verstappen vader zou gaan worden. De coureur is wel bonusvader van Penelope, de dochter die Kelly uit een eerdere relatie kreeg.

Bron: Shownieuws

Lees verder

Trending