Connect with us

BN'ers

Catastrofe: Peter Gillis krijgt een nóg grotere klap te verwerken!

Peter Gillis heeft het moeilijk de laatste tijd. De vakantieparkmagnaat bezit een groot aantal parken in Nederland en België, maar daar lijkt een einde aan te komen. Het AD heeft laten weten dat er een sluiting dreigt voor 5 van de 9 parken die in het bezit zijn van zijn Oostappen Groep. Een pas opgekochte camping mag zelf helemaal niet open. Een behoorlijk slechte investering kunnen we het dus wel noemen.

Ook schijnt één van zijn parken inmiddels al gesloten te zijn. In verschillende media gaan er geruchten rond dat dit ook de reden is dat de relatie met Nicol Kremers moeizaam verloopt. De spanningen lopen natuurlijk hoog op bij Gillis en dat zal de gemoederen niet veel goeds doen. De reden van de mogelijke sluiting van zijn parken is het falen op de Bibob-toets. Dit is een toetsing waar een ondernemer aan moet voldoen om een vergunning te kunnen krijgen.

Peter Gillis ziet programma opgedoekt worden!

Echter is het paradepaardje van Gillis natuurlijk het SBS6-programma ‘Massa is Kassa’. De ondernemer wordt door een cameraploeg gevolgd in zijn avonturen die draaien om het beheren van de parken. Het schrijnende hieraan is, er zijn in de toekomst mogelijk vrij weinig parken over om de werkzaamheden te volgen. Roddelpraat weet te melden: “Talpa SBS6 gaat Peter niet meer uitzenden. Dat is althans het geval als hij straks inderdaad vijf van de negen parken kwijt is. Het programma Massa Is Kassa gaat namelijk over niets anders dan dat en het rijkdom van Peter, maar dat is straks allemaal voorbij.” Ook RTL Boulevard weet te melden dat het uitzenden van het programma voorbij zal zijn wanneer het imperium van de hatseflatser in zal storten. Hier meer:

Lees verder

BN'ers

Yolanthe krijgt ernstig nieuws te horen vanuit het ziekenhuis

Yolanthe Cabau is helaas in het ziekenhuis terecht gekomen. Een spelletje met haar zoon, Xess Xava heeft ervoor gezorgd dat de actrice gewond is geraakt en op de eerste hulp is beland. Dit deelt de actrice via Instagram.

Momenteel is Yolanthe bezig met het opnemen van een nieuwe Amerikaanse film, Vacation Nightmare. Eind dit jaar komt de romantische thriller Egyptian Affair uit. Een Amerikaanse producer heeft een scene van Yolanthe onder ogen gekregen en heeft gevraagd of ze auditie wilde komen doen voor de nieuwe film.

Nachtmerrie van menig voetballer
Yolanthe heeft, naar eigen zeggen, de nachtmerrie van menig voetballer zien uitkomen. “Een gescheurde enkelband, heel vervelend. Dus ik loop nu op krukken.”

Bron afbeelding: Shownieuws

Foto’s
Op Instagram deelt ze beelden van de verwonding. “Het mag de pret niet drukken, want mijn beste vriendin is jarig en dat gaan we vieren,” aldus Yolanthe. Een potje voetballen met Xess heeft er voor gezorgd dat de actrice even wat minder mobiel is.

Droom
Hoewel Yolanthe momenteel in Los Angeles woont, samen met haar zoontje, vliegt ze nog regelmatig op en naar naar Nederland. Ze noemt het wonen in de stad niets anders dan een droom en in de tussentijd timmert ze voor aan haar internationale doorbraak als filmster.

Bron: Shownieuws.nl

Lees verder

BN'ers

Katja Schuurman uit de kleren voor ‘meer volgers’

Katja Schuurman is behoorlijk slecht in het nieuws gekomen. Op Instagram heeft de ex van Thijs Römer namelijk een naaktfoto van zichzelf gepost. Dit is op zich niet zo vreemd, maar de tekst die ze erbij schrijft is opmerkelijk te noemen.

Aandacht
Katja is naar eigen zeggen namelijk ontevreden met het feit dat het aantal volgers dat ze heeft ‘al een poosje blijft steken’. Katja is bang dat ze in de vergetelheid zal raken en daarom is ze uit de kleren gegaan. Hiermee hoopt ze meer volgers aan zich te binden.

Schuurman voegt eraan toe: ”Mijn aantal volgers blijft al een poosje steken. Dus bij wijze van een sociaal experiment; benieuwd of dit helpt.” Hoewel er met de foto helemaal niets mis is, reageren veel mensen geschokt op de manier waarop Katja nieuw publiek probeert te trekken.

Een iemand zegt: ”Nieuwe volgers? Haha mens je hebt geen eigenwaarde”. Weer iemand anders schrijft dat Katja in een ‘dwangbuis’ thuishoort zodat ze beschermd kan worden tegen het de aandoening ‘aandachtsgeil’. Nouja, oordeel zelf maar….

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Bron: Showblad

Lees verder

BN'ers

John de Bever (57) triest: ‘Al zo vroeg overleden’

Het is vandaag een emotionele dag voor John de Bever. De zanger herdenkt zijn overleden moeder, die hij nog elke dag enorm mist.

Steun

John deelt op Instagram een aantal foto’s van zijn moeder, die zeven jaar geleden overleed. ,,Al 7 jaar niet meer bij ons… Een moeder vergeet je nooit”, schrijft hij erbij. Onder het bericht krijgt hij een hoop steun van vrienden, familie en volgers. ,,Wat je in je hart bewaart, vergeet je nooit meer… Sterkte, blijft een gemis”, reageert iemand. Velen vinden dat John veel op zijn moeder lijkt. ,,Sterkte! Wat mooi dat je op haar lijkt!”, luidt het in de reacties.

Realityserie

Op deze emotionele dag zal John ongetwijfeld veel steun krijgen van zijn partner Kees Stevens. Kees is naast zijn partner, ook de manager van John; het stel doet dan ook álles samen. Inmiddels hebben ze zelfs een eigen realityserie, waarvoor ze zelfs genomineerd waren voor de Gouden Televizier-Ring.

Lees verder
Advertisement

Trending