Connect with us

BN'ers

Humberto Tan krijgt vreselijk slecht nieuws: “Compleet ingestort!”

Humberto Tan zat plotseling op de stoel van Eva Jinek tijdens een ziekteperiode van bijna twee weken. De blonde presentatrice was geveld door een hardnekkige keelontsteking. Afgelopen vrijdag was Jinek weer terug op haar oude vertrouwde plaats. Jinek liet weten niet alle afleveringen te hebben meegekregen: “Ik heb wel een beetje geprobeerd te kijken, maar ik was zo ziek dat ik lag te vegeteren in dezelfde badjes.

Tien dagen lang in mijn bedje. Ik was niet in staat om mezelf te zijn.” Er waren verschillende speculaties op het web dat er iets anders aan de hand zou zijn met Jinek. Op social media speculeerde mensen over een mogelijke burn-out vanwege de hoge druk en lage kijkcijfers. De lage kijkcijfers zijn al langer onderwerp van gesprek wanneer het om de talkshow van Jinek gaat. Sinds de komst van Arjen Lubach op de late avond lijkt het een verloren zaak.

Humberto Tan zorgt voor historisch dieptepunt!
Jinek heeft al verkapt laten weten dat de komst van Lubach erg dwars zit in een gesprek met Angela de Jong. De Jong opperde een goed idee om Jinek meer kans te bieden op de late avond, Lubach moest gewoon een paar uurtjes naar voren schuiven. Helaas heeft Lubach zijn vernietigende antwoord op deze vraag al gegeven en is Jinek op haar eigen kunnen aangewezen. En natuurlijk die van Tan de afgelopen twee weken. Meneer tan is natuurlijk een oude rot in het talkshow-vak en was dé aangewezen persoon om in te vallen. De laatste inval-dag van Tan, afgelopen donderdag, wist Jinek historisch laag te scoren met 507.000 kijkers, goed voor de laatste plek in de Top 25. De grote terugkomst van Jinek wist afgelopen vrijdag ook nog maar 659.000 kijkers te trekken. Normaal de beste dag van de week met ruim 800.000 kijkers. Hieronder meer:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Lees verder

BN'ers

Beau van Erven Dorens: ‘Ernstig ziek en wordt bestraald’

Selly Vermeijden, de vrouw van tv-presentator Beau van Erven Dorens, is ernstig ziek. Ze wordt bestraald in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (AVL). Dat meldt het AD vrijdag. Een woordvoerster van SBS6, de zender waaraan Van Erven Dorens is verbonden, zei donderdag ‘dat het slechte nieuws inderdaad en helaas klopt’. ‘Maar omdat het een privékwestie is, doen wij er verder geen mededelingen over.’

Waarvóór Selly, docente Frans aan het Amsterdams Lyceum, wordt bestraald, is nog niet naar buiten gekomen. Het stel heeft vier jonge kinderen, de tweeling Bram en Tijn en hun jongere broertjes Bobbie en Jan.

De Gemene Deler

De ziekte van Selly is een nieuwe klap voor de 41-jarige presentator, die afgelopen tijd al zijn programma’s bij SBS zag floppen. SBS benadrukt wel dat het vroegtijdig stoppen van Beaus nieuwe spelprogramma De Gemene Deler niets te maken heeft met het feit dat zijn vrouw ziek is.

‘Het is zeker niet zo dat Beau nu geen tijd heeft voor presentatiewerkzaamheden, omdat hij zijn vrouw moet bijstaan. Nu het programma van de buis is gehaald, wordt de werkdruk voor Beau namelijk niet minder. Hij gaat aan de slag als presentator bij Shownieuws en in een later stadium met de quiz Show Me The Money.’

Lees verder

BN'ers

Relatie van Patricia Paay en haar toyboy naar de knoppen

Patricia Paay heeft al een zware tijd achter de rug. Ze had namelijk veel problemen met haar heup. Enkele maanden geleden werd ze met spoed opgenomen in het ziekenhuis door een ernstige complicatie aan haar heup. Ze moest direct geopereerd worden en dacht dat ze daarna weer snel naar huis kon gaan, maar niets bleek minder waar. Ze moesten blijven want er waren complicaties opgetreden.

Daarna had Patricia nog meer slecht nieuwe gekregen, want ze moet opnieuw geopereerd worden. Maar inmiddels is Patrica al weer een tijdje thuis, maar ze kwakkelt nog steeds met haar gezondheid.

Maar daarna bleek haar weer een hele zware periode te wachten. Het gaat namelijk niet goed met de moeder van Patricia. Hoewel Patricia en haar zus nog vaak op bezoek gaan weet Patricia dat haar moeder in de laatste fase van haar leven zit. Laatst nog liep de 96-jarige moeder van Patricia een longontsteking op.

En nu krijgt Patricia weer een klap te verwerken, want verschillende bronnen melden dat haar relatie met haar 39 jaar jongere man Robbert voorbij is.

In 2016 kreeg Patrica een relatie met Robert en ieder was verbijsterd door het grootte leeftijdsverschil. Patricia loog zelfs over zijn leeftijd. Ze zei toen dat hij 32 was terwijl hij eigenlijk 28 jaar was. Patricia zag de bui namelijk al hangen. Maar goed ze zijn toch 6 jaar bij elkaar gebleven en dat had echt niemand verwacht. Wat de reden is dat de relatie nu voorbij is is nog niet bekend.

Lees verder

BN'ers

Management Max Verstappen reageert op babynieuws

Gisteren verschenen er van Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen, enkele ‘bijzondere’ posts op Instagram.

Zo zouden er screenshots rondgaan waarin staat: “Ik ben positief getest, maar niet op corona!” en daarna verscheen er nog een foto waarin ze iedereen bedankt voor alle gelukswensen met een emoji van een gezinnetje erbij. Het management van Max Verstappen heeft gereageerd op de posts.

Nepnieuws

Het management van de coureur heeft echter aan Shownieuws laten weten dat het om nepnieuws gaat.

Juicekanalen om de tuin

Nog onbekenden hebben de het bericht gefotoshopt en zo verspreid om juicekanalen om de tuin te leiden. Met succes, want het ging op deze kanalen helemaal los. Ook daar werd gedacht dat Max Verstappen vader zou gaan worden. De coureur is wel bonusvader van Penelope, de dochter die Kelly uit een eerdere relatie kreeg.

Bron: Shownieuws

Lees verder

Trending