Connect with us

BN'ers

Sterkte: Géén ruzie met Bonnie, maar Peter Koelewijn: ‘Ik zie mijn kinderen niet meer…’

Het zijn heftige tijden voor Peter Koelewijn. Net nu hij herenigd is met zijn goede vriendin Bonnie St. Claire, met wie de 80-jarige zanger vijf jaar geen contact had, ziet hij zijn twee kinderen en kleinkinderen niet meer.

Verwijten

In het geval van Bonnie St. Claire is geen nieuws, goed nieuws. De 71-jarige zangeres is al geruime tijd gestopt met drinken en leeft een teruggetrokken bestaan in haar woonplaats Aalsmeer. Toch kwam Bonnie vorige week, tegen wil en dank, weer in het nieuws. Dat had alles te maken met enkele verwijten van zanger Peter Koelewijn (80), die door een kennelijk minder goed geïnformeerd dagblad als ruzie werden geïnterpreteerd. Want als Bonnie wordt geconfronteerd met de vermeende ruzie met Peter, reageert ze vol verbazing tegenover Story. ‘Dit slaat nergens op! Ik heb helemaal geen ruzie met Peter.’

Gepikeerd

Feit is wel dat Bonnie en Peter elkaar vijf jaar niet spraken. Tót vorige week. ‘Ik heb Bonnie vorige week woensdag gebeld,’ vertelt Peter aan Story. ‘We hebben geen ruzie. Ik was alleen gepikeerd, omdat Bonnie vijf jaren geleden niet kwam opdagen op het feest ter ere van mijn vijfenzeventigste verjaardag, waar ze ook nog eens zou optreden, en naderhand niets van zich liet horen.’ Maar toen Peter en Bonnie elkaar vorige week na vijf jaar weer aan de lijn hadden, was het alsof ze nooit uit elkaars leven waren verdwenen.

Lees verder

BN'ers

Video: Zo ziet de man eruit waarmee Nicol vreemdgaat, Peter Gillis is razend!

Er gingen eerder al twee keer een gerucht dat Nicol de vriendin van Peter Gillis was vreemd gegaan. Het stel deed het toen af als grapje. Maar Nicol werd toch echt zoenend gespot met twee andere mannen. Waarschijnlijk hebben Peter en Nicol het binnenhuis met elkaar uitgesproken, maar dit keer lijkt er veel meer aan de hand te zijn.

Dennis Schouten en Jan Roos komen namelijk met beelden waarop te zien is dat Nicol een onbekende man zoent vlakbij zijn auto. Dit keer dus niet in een vol cafe met veel mensen erbij, maar stiekem op een plek waar niet veel mensen zijn.

Peter nu echt klaar met Nicol

Peter die Nicol laatst nog mishandelde, omdat ze zich op een feestje te sletterig zou gedragen heeft nog niet gereageerd op de beelden. En dat is opvallend want de vorige keer waren ze er als de kippen bij om te laten weten dat het allemaal niet waar is.

Hieronder rechts de foto van Nicol zoenend met een onbekende man.

Lees verder

BN'ers

Sylvana Simons ernstig ziek

Een van de meest prominente tegenstanders van Zwarte Piet is toch wel Sylvana Simons. Als het aan haar ligt gaat er een wet komen die de traditionele variant van het figuur gaat verbieden. Ook is ze tegenwoordig actief in de politiek en is ze zelfs het opperhoofd van BIJ1.

Menig discussie werd de afgelopen periode uitgevochten, maar sinds enkele weken is het rustiger. Sylvana is namelijk niet meer aanwezig vanwege ziekte.

Op Twitter laat ze het volgende weten. “Op 13 maart testte ik positief. Bijna een maand later krabbel ik langzaam weer op. Heel frustrerend om niet vol aan de slag te zijn en zoveel te missen, zowel binnen als buiten de Kamer. Thank Goddess voor m’n fractiemedewerkers die zorgen dat alles door draait!”

Hieronder de tweet:

 

Lees verder

BN'ers

Gordon gaat voortaan als vrouw door het leven

Gordon deelde een vreemd kiekje op Instagram. Op de foto staat hij verkleed als vrouw. Wat is er in hemelsnaam aan de hand? Gaat de presentator voortaan als vrouw door het leven.

Bij een kiekje voor de spiegel schrijft de zanger: “Even boodschappen doen.” Een van de honden kijkt hem verbijsterd aan, want waarom heeft hij hoge hakken aan?

Gordon als vrouw

Naast de hoge hakken zijn ook zijn gelakte nagels zichtbaar. Op het eerste zicht zou je dan denken dat er een vrouw voor de spiegel staat, maar ook zijn twee hondjes zijn erbij. Het gaat dus wel degelijk om Gordon die verkleed is als vrouw.

Lees verder

Trending